ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Λέγανε καλά τώρα που είστε ψύχραιμοι γιατί δεν πάτε να αυτοκτονήσετε με αυτήν την ψυχραιμία που έχετε φιλοσοφήσει, πνευματοοικονομολόγοι όλοι εσείς οι δημαγωγοί έχετε αφήσει τον λαό χωρίς φωνή, ενώ όταν ήρθε η ώρα να πει την δικιά του γνώμη με το δημοψήφισμα, η διαπλοκή, η αριστερά, η άλλη που κάνει την αριστερά, οι σύγχρονοι σοσιαλιστές και οι σύγχρονοι καπιταλιστές όταν ήρθε η ώρα ο λαός να ψηφίσει είπαν ότι δεν είναι η ώρα. 
Τώρα που αφήσατε τον λαό χωρίς φωνή και είστε έτοιμη να χορέψετε τον χορό του Ζαλόγγου κάντε λοιπόν ένα δημοκρατικό δημοψήφισμα για την Ελληνική κοινωνία 

η οποία δεν ευθύνεται αν εσείς θέλετε να της στερήσετε την δημοκρατία. Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Εδώ και τώρα δημοψήφισμα.
Ούτε οι προδότες, ούτε οι τραπεζίτες δεν θα μας πάρουν στον τάφο τους, δεν θα πληρώσει τις προνομιούχες μετοχές των τραπεζών ο λαός. 
Ο λαός θέλει δημοψήφισμα και κοινές μετοχές με δικαίωμα ψήφου.

Από τον Αλέξανδρο Κασναφέρη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *