ΚΟΡΗ του ΧΙΤΛΕΡ η ΜΕΡΚΕΛ;


Μπορεί να φαντάζει εξωφρενικό ή ακόμα και τρομακτικό, ωστόσο κυκλοφορεί μία είδηση στο διαδίκτυο, ήδη από τον Αύγουστο του 2007, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι η γνωστή, πλέον, Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ είναι κόρη του Αδόλφου Χίτλερ.

Εάν οι επικαλούμενες πηγές είναι αληθείς, τότε, η εν λόγω πληροφορία αποκτάει τελείως διαφορετικές διαστάσεις στις μέρες που ζούμε και μπορούμε να τις συνδυάσουμε με πάρα πολλά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας στην Ευρώπη και, κατ’ επέκταση, στον πλανήτη μας. Γεγονότα που δεν πρέπει να παγώσουν τις σκέψη μας και που, σίγουρα, δεν πρέπει να μας καθησυχάζουν.

Επίσημα, η Angela Merkel γεννήθηκε στις17/7/1954 στην Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας (Ανατολική Γερμανία) -το Κομμουνιστικό μέρος της Γερμανίας. Κόρη ενός Λουθηρανού υπουργού υπό την Ανατολικογερμανική Εκκλησία. 

δρ. Clauberg
Ωστόσο, αρχεία από την Σοβιετική KGB τα οποία προέρχονται από την Stasi (την μυστική αστυνομία της Ανατολικής Γερμανίας) αποκαλύπτουν μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Σύμφωνα με αυτά, η καγκελάριος γεννήθηκε στις 20 Απριλίου1954. Οι λεπτομέρειες της γέννησής της συμπεριλήφθηκαν στα αρχεία του Γερμανού δρ. Carl Clauberg, ο οποίος ήταν ένας Ναζί «γιατρός του θανάτου» ή «άγγελος του θανάτου», ο οποίος  είχε καταδικαστεί από τα σοβιετικά δικαστήρια και φυλακίστηκε. Όταν αργότερα ο δρ. Clauberg  αναγνωρίστηκε ως ένας λαμπρός επιστήμονας, αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από επτά χρόνια και αναγνωρίστηκε ως ο πατέρας της τεχνητής γονιμοποίησης. 

Οι Σοβιετικοί κεντρίστηκαν ακόμα περισσότερο όταν ανακάλυψαν ότι ο dr. Clauberg είχε διατηρήσει κατεψυγμένα δείγματα του σπέρματος του Αδόλφου Χίτλερ. 


Κάποιοι, λοιπόν, υψηλά ιστάμενοι σε σκοτεινές θέσεις αποφάσισαν να προσπαθήσουν να «παράγουν» παιδί από το σπέρμα του Χίτλερ, προφανώς για αποκρυφισμό ή και για άλλους απώτερους σκοπούς. 

Όταν ο dr. Clauberg αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε στην Δυτική Γερμανία, ύστερα από ανταλλαγή Σοβιετικών και Δυτικογερμανών, βρήκε την νεότερη αδελφή της Εύα Μπράουν (σύζυγο του Χίτλερ), της οποίας το όνομα ήταν Gretl, οπότε και την υπέβαλε στην διαδικασία της τεχνητής γονιμοποίησης. Το αποτέλεσμα του πειράματος ήταν ένα βιολογικό παιδί του Χίτλερ –όχι αγόρι, αλλά μία κόρη.

Φυσικά, το μόνο που μπορεί να ταυτίσει την πρώτου βαθμού συγγένεια μεταξύ του Χίτλερ και της Μέρκελ είναι ένα test DNA. Αν και, κάτι τέτοιο, θεωρητικά είναι αδύνατο, υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις αυτής της συγγένειας:

Ο Αδόλφος Χίτλερ γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1889. Η Angela Merkel  γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1954, σύμφωνα πάντα με τα επικαλούμενα αρχεία της KGB και Stasi. Μπορεί αυτό να αποτελεί σύμπτωση;

Richard Wagner
Ένα ενδιαφέρον σημείο είναι ότι η καγκελάριος Angela Merkel  έχει μία ασυνήθιστη εμμονή με τα έργα του συνθέτη και αποκρυφιστή Richard Wagner, ο οποίος θεωρείται και Σατανιστής . Έκανε την εμμονή της γνωστή σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung τον Ιούλιο του 2005. Ο Wagner έγραψε την περίφημη σύνθεση «Parsifal», που θεωρείται πλήρως αποκρυφιστική και δαιμονική. Ο «Parsifal» ήταν ένα από τα αγαπημένα του Αδόλφου Χίτλερ, καθώς και ο Χίτλερ είχε δηλώσει ότι η μουσική του Βάγκνερ «κατείχε το μυαλό» του. Η Angela Μέρκελ, όπως και ο Αδόλφος Χίτλερ, είναι βαθιά γοητευμένη με τις «Βαλκυρίες» του συνθέτη Wagner.

Επίσης, είναι εμφανής η ομοιότητα των ματιών και του βλέμματος της καγκελαρίου Angela Merkel με τον Ηίτλερ. Εντυπωσιακή είναι και η γενικότερη ομοιότητα.

Ακόμα κι αν τα παραπάνω αποτελούν διαβολική σύμπτωση ή δεν πείθουν, υπάρχουν κάποια άλλα που σίγουρα δεν είναι τυχαία και προδικάζουν ένα δυσοίωνο μέλλον και αποτελούν σκυτάλη από ένα σκοτεινό παρελθόν, είτε είναι η Μέρκελ κόρη του Χίτλερ είτε όχι:

Η Merkel  έγινε φύλακας-επιστάτης της Καθολικής Εκκλησίας μέσω των διασυνδέσεών της με την Ανατολικογερμανική Λουθηρανή Εκκλησία. Έτσι:

Joseph Ratzinger
Στις 20 Απριλίου 2005 (εκλέχθηκε στις 19/4), ο Γερμανός Joseph Ratzinger έγινε ο Πάπας Βενέδικτος XVI, (16ος), ακριβώς στο116ο έτος της ηλικίας του Αδόλφου Χίτλερ. Σημειώστε πως ο Joseph Ratzinger ήταν μέλος της νεολαίας του Χίτλερ –αλλά όχι από προσωπική επιλογή, όπως δήλωσε. 

Στη συνέχεια, στις 22 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, η Angela Merkel  εξελέγη καγκελάριος της Γερμανίας. Τυχαία, ή έπαιξαν ρόλο οι προαναφερθείσες διασυνδέσεις της;

Η μέρα της εκλογής της, 22 Νοεμβρίου, ήταν η επέτειος της έκδοσης του Δαρβίνου «Προέλευση των Ειδών», το οποίο αρνείται τον Δημιουργό του Σύμπαντος και, κατά μία άποψη, θεωρείται κατά του Θεού.

Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι ο πατέρας του Χίτλερ, ήταν ένας νόθος γιος μίας ερωμένης του Rothschild. 

Το αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι η Angela Merkel, όπως και ο πατέρας(;) της ήρθε από την αφάνεια και βρέθηκε ξαφνικά στην εξουσία ως καγκελάριος της Γερμανίας. Επιπλέον η Merkel έγινε και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επικεφαλής των ισχυρών G-8. 

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

2 thoughts on “ΚΟΡΗ του ΧΙΤΛΕΡ η ΜΕΡΚΕΛ;

  1. tasos idianos says:

    13kef apokalipsi ΘΗΡΙΟΝ ΣΑΝ ΠΑΡΔΑΛΙ.Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΙΣΤΙΡΙΑ, ΜΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΔΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ.ΒΛΕΠΕ[ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΣ].ΕΙΧΕ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΛΙΓΗ ΣΤΟΝ Α ΠΑΓΓΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕ.ΕΛΕΓΕ ΒΛΑΣΤΙΜΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. [ΣΤΟΜΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ].ΦΟΝΑΖΕ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΝΑΤΗ ΦΟΝΗ ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙ.ΠΟΔΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑΣ [ΠΛΑΤΙΠΟΔΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟ].[42 ΜΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟ]ΜΕΧΡΙ ΤΟ 7 ΤΟΥ 1943,ΕΙΝΑΙ 47 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΠΙΣΘΟΧΟΡΙΣΕΙΣ ΜΟΣΧΑ[2.5 ΜΗΝΕΣ] ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΓΡΑΤ[2ΜΗΝΕΣ]. ΗΑΠΟΚΑΛΙΠΣΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ 42 ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΤΑΞΗ ΚΑΘΕ ΛΑΟ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ 42 ΜΗΝΕΣ Ο ΥΣΧΙΡΟΣ.ΒΓΕΝΟΥΝ 42 ΜΗΝΕΣ.ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΑΜΗΝΑ.Ο 5 ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑ ΣΚΟΤΙΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΒΛΕΠ ΑΠΟΚΑΛΙΨΗ.ΤΟΝ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΧΙΤΛΕΡ.ΣΤΟ 17ΚΕΦ ΑΠΟΚΛ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΑ ΞΑΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΘΙΡΙΟΝ ΤΟΥ 13ΚΕΦ.ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ΘΙΡΙΟΝ ΤΟΥ 13ΚΕΦ ΑΠΟΚΑΛ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ.ΚΙΝΗΓΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗΝΕΚΑ ΠΟΥ ΓΕΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΗΜΕΝΑ[ΧΡΗΣΤΟ].ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΒΛΕΠΕ 12ΚΕΦ ΑΠΟΚΑΛ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΗΨΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ΘΙΡΙΟ ΤΟΥ13 ΚΕΦ ΑΠΟΚ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΕΙΣΕΙ.ΒΛΕΠΕ 17 ΚΕΦ ΑΠΟΚΑΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *