Κομουνιστές, φασίστες και μαλάκες» θα δώσουν 800.000 ευρώ για το γραφείο του Παγκάλου!

Αίσθηση προκαλεί το κόστος δημιουργίας του πολιτικού γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, το οποίο υπολογίζεται πως θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους, κατά 800.000 ευρώ.Το πολιτικό γραφείο της Αντιπροεδρίας έχει ως αρμοδιότητα να επικουρεί στο έργο του τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο.
Για τις αρμοδιότητες αυτές του γραφείου, χρειάζονται σύμφωνα με την «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως» περίπου 20 άτομα προσωπικό. Πιο συγκεκριμένα συνιστώνται δέκα θέσεις Μετακλητών Διοικητικών Υπαλλήλων και πέντε ενιαίες θέσεις Ειδικών Συμβούλων και Ειδικών Συνεργατών.

Επίσης θα αποσπαστούν μέχρι πέντε Υπάλληλοι του Δημοσίου ή Νομικού Προσώπου του Δημοσίου Τομέα.To iefimerida.gr επικοινώνησε με το πολιτικό γραφείο της Αντιπροεδρίας, και όπως ελέχθη, το ποσό των 802.495 ευρώ αποτελεί τον προϋπολογισμό του πολιτικού γραφείου και όχι τα έξοδα αυτού. «Είναι διαφοερτικό το τι προϋπολογίζεις και διαφορετικό το τι δαπανάς» μας τόνισαν, ενώ συμπλήρωσαν πως «δεν μπορούμε να δαπανήσουμε παραπάνω από αυτό το ποσό, αλλά δεν το κάναμε και δεν πρόκειται να το κάνουμε». Σύμφωνα με το γραφείο τύπου της Αντιπροεδρίας κατά το έτος 2009, τα έξοδα ανήλθαν στο 1/3 του προϋπολογισμού, ενώ για το έτος 2010, στο 1/2.Εντός του μήνα θα δημοσιευθεί και ο αναλυτικός κατάλογος των εξόδων του γραφείου για το τρέχον έτος, τα οποία σύμφωνα με τους υπολογιμούς θα ανέλθουν περίπου στο 1/2 του υπάρχοντος πρϋπολογισμού των 800.000 ευρώ περίπου.Σημειώνεται πως το γραφείο υπάρχει από την ορκωμοσία της κυβέρνησης Παπανδρέου το 2009, όμως λόγω της αλλαγής της κυβέρνησης πριν από σχεδόν έναν μήνα δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η ανασύστασή του για διαδικαστικούς λόγους.

Εμαιλ απο χρηστη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Προτασεις Προιοντων χρησιμων για το Αμεσο Μελλον σου :

Business Card Survival 100% ΔΩΡΕΑΝ!

Είναι το πιο ωραίο εργαλείο επιβίωσης που έχετε δει ποτέ ...Αυτό το έξυπνο εργαλείο είναι ένα ανεκτίμητο μικρό gadget που μπαινει στο πορτοφόλι σας που εξυπηρετεί 11 λειτουργίες. Είναι ένα:1. Ανοιχτήρι2. Άκρη μαχαιριού3. Κατσαβίδι με σχισμές / επίπεδη κεφαλή4. Χάρακας5. Ανοιχτήρι καπακιού6. 4 Θέσεις κλειδί7. Κλειδί Wingnut8. Λεπίδα πριονι9. Οδηγός βοηθητικού δείκτη10. 2 Θέσεις Wrench11. Τρύπα μπρελόκ / κορδόνιΠάρτε ένα σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε για να είστε πάντα προετοιμασμένοι σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να αγοράσετε αυτό το στοιχείο. Ο φορέας αυτού του εργαλείου αποδέχεται κάθε ευθύνη για τη χρήση ή την κακή χρήση του.

ΤΙΜΗ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *