18:17 - 22/06/2014

Κοιμήσου Έλληνα !

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Καθήστε μέσα !!!

-Πού να τρέχεις τώρα…

-Τι νόημα έχει…

-Ό,τι και να κάνεις αυτοί θα υπογράψουν…

-Κοίτα τη δουλίτσα σου… Αυτοί είναι ισχυροί!

-Κάτσε σπιτάκι σου μη μπλέξεις…

-Κι αν γίνουν επεισόδια…;

-Γιατί δεν αντιδρά ο κόσμος (oι άλλοι!)…;

-Γιατί δεν κατεβαίνουν στο Σύνταγμα (οι άλλοι!)…;

-Kατεβείτε όλοι κάτω (όχι εγώ, οι άλλοι!)…

-Πρέπει κάποιος να κάνει κάτι, δεν πάει άλλο! (κάποιος… άλλος!)

-Δεν υπάρχει κάποιος να μπει μπροστά…; (κάποιος… άλλος!)

-Κάποιος πρέπει να δώσει το σύνθημα… (για να κατέβουν… οι άλλοι!)

-Πού πας παιδάκι μου; Άσε τους άλλους… (να φάνε το ξύλο!)

Κάπως έτσι ο Ελληνικός λαός περιμένει την εξέγερση (να την κάνουν οι άλλοι!)… που θα τον απελευθερώσει (αλλά να φάνε το ξύλο… άλλοι!)… και αν κερδίσουν τελικά (με την αυτοθυσία τους οι άλλοι!)… θα σωθεί και αυτός!

Και αν δεν πετύχουν τελικά (τα κορόιδα, οι άλλοι!)… θα έχει δείξει το καλό και υπάκουο πρόσωπό του (αφού άλλοι θα έχουν παλέψει)… και δε θα έχει ρισκάρει και τίποτα έτσι κι αλλιώς!

Τώρα που το σκέφτομαι… τι το παιδεύουμε…; Γιατί να ρισκάρουμε όταν υπάρχουν… οι άλλοι… τα καορόιδα; Δε βαριέστε…

Αφήστε να αποφασίσουν άλλοι για σας χωρίς εσάς και σκύψτε υπάκουα το κεφάλι πιστεύοντας την προπαγάνδα τους…

Καλύτερα ΚΑΘΗΣΤΕ ΜΕΣΑ!

sotos206.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΕΗ?…ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

  2. ωραίο άρθρο άλλα θα σου πω αυτό μεριμνάς και σκεπταισε για πολλα και όμως για αυτό που είναι πραγματικά ανάγκη δεν ενδιαφέρεστε ούτε εσύ ούτε κανένας αγωνιάς για μια ζωή που είναι σύντομη γεμάτη πόνο αδικία δάκρυα θλίψη και στο τέλος αναπόφευκτος θάνατος και με όσους αγώνες και αν έγιναν στο παρελθόν πότε δεν αλαξε μαλον χηροτερευει συνεχος και για την αιωνία ζωή που είναι χωρίς πόνο χωρίς δάκρυα δεν έχει θλίψη είναι γεμάτη δικεοσυνη χαρά αγάπη την οποία υποσχέθηκε καποιος ο οποίος νίκησε ο ίδιος τον θάνατο και που μπορεις εσύ μόνος σου χωρίς βοηθεια από αλλους να την κερδίσεις για αυτήν την ζωή δεν κάνεις τίποτα ούτε την πιστεύεις ούτε κάνεις τον κόπο να ψάξεις εσύ ο ίδιος εάν είναι αληθεια εγώ δεν κημαμε όπως νομίζεις αγωνίζομαι και παλεύω για αυτά που έχουν σημασία όχι για τα ματεα Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΉΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΑΜΨΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΣΟΠΑ ΣΑΣ

  3. ναι
    με την αληθεια του χριστυ σας-μας περασαν κολαρο τον δουλισμο και μιλατε κι απο πανω

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*