Διαφημίσεις

Σήμερα 15-9-2013 πάνω απο την περιοχή της Κοζάνης , chemtrails , απο το πρωί μέχρι το απόγευμα. Η μέρα ξεκίνησε με πεντακάθαρο μπλέ ουρανό….μετά τα χιαστί ψεκάσματα , κατέληξε σε Ουρανό με λευκό πέπλο.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “ΚΟΖΑΝΗ: AEΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ”
  1. Η GREAN PEACE KAI OI ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ? ΠΕΤΑΣ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.. ΠΟΥΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝΕ ΣΑΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΛΙΑ…. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ..

  2. εδω και 15 μερεσ μασ εχουν τρελανει στο ψεκασμα,στην περιοχη του Εβρου.αλλα μιλαμε για πολυ πραμα……

  3. Είναι απόλυτα αληθινό το άρθρο, τους είδα και εγώ να γίνονται live καθώς ταξίδευα πρώς Θεσσαλονίκη εχθές.

  4. …και στη Λαρισα χθες (18:38) 'καναν παρτυΤο τραγελαφικο στην ιστορια ηταν οτι στα μεγαλυτερα υψη,πολιτικα αφοι διεθνων αερογραμμων ,τα καυσαεριατους,διαρκουσαν ορατα στη σειρα…μολις μερικα δευτερολεπτα.
    -Βλεπεις σ εκεινα δεν υπηρχαν "ευγενη" μεταλλα!

  5. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑΤΑ ΡΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ

  6. ΕΡΙΞΑΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΤΑΜΟΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΠΑΝΕ ΝΟΤΙΑ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΣΤΡΙΜΟΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΡΕΙΔΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙΘΑ ΖΗΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ jiannhs kozani

  7. Είστε "ψεκασμένοι" γι αυτό γράφετε αυτές τις μπούρδες! Εάν είχατε στοιχειώδεις γνώσεις Φυσικής ασφαλώς και δε θα τα γράφατε αυτά. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι……….

  8. Να τονίσω πως ψεκάζουν usa,Καναδά,Ευρώπη,Αυστραλία με 100% βεβαιότητα.Αρκετές φορές ψεκάζουν και νύχτα και είναι διακριτά τα σημάδια με την έλευση του πρωϊνού.Τις τελευταίες μέρες ρίχνουν σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα πολύ.Πολλές ασθένειες έχουν αυξηθεί σε ανησυχητικά μεγάλο βαθμό.Αν τα παρατηρήσετε με ισχυρά κυάλια ή τηλεσκόπια φαίνονται πως δεν μεταφέρουν επιβάτες αλλά ψεκαστικό υλικό.
    Το είδος του ψεκασμού πολύ πιθανό να διαφέρει μερικές φορές.Οι οικολόγοι είναι πουλημένα τομάρια όπως και η greenpeache την οποία τη χρησιμοποιούν για να ασκούν πιέσεις εκεί που θέλουν,όποτε θέλουν.
    Δεν υπάρχει κυβέρνηση,είμαστε 100% προτεκτοράτο.

  9. ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΚΟΒΩΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΤΙΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟ DNA ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΟΙΩΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΑΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ jiannhs kozani [psekasmenos alla oxi aloiomenos]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *