Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:23 - 16/09/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΕΟΕ ΜΕ ΤΟΝ STRANGER

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σας ανακοινώνουμε την συνεργασία του ραδιοφώνου μας με τον γνωστό σε όλους Stranger, για τις δραστηριότητες του οποίου δεν χρειάζεται να αναφέρουμε εμείς πολλά πράγματα.

Η έρευνά του και οι παρεμβάσεις του στα πράγματα είναι αυθεντικές, όσο “περίεργες” κι αν φαντάζουν στα μάτια κάποιων. Η διαφορετική του οπτική μας αρέσει και μας ενδιαφέρει ακόμα και ως τροφή για σκέψη και προβληματισμό. Εμείς πάντα θέλουμε να δίνουμε το βήμα σε όσους ψάχνουν να βρουν αυτά που οι περισσότεροι έχουν ήδη ξεχάσει. Χρειαζόμαστε περισσότερα μυαλά που να δουλεύουν τώρα που όλα είναι στην κόψη του ξυραφιού. Γι’ αυτό λοιπόν, με την έναρξη της νέας σεζόν για το ραδιόφωνο, ο Stranger θα έχει την δική του εκπομπή στο eoellas webradio.

Η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε. Απο εδώ και πέρα θα μιλήσουν οι καρδιές και οι πράξεις. Καλωσορίζουμε τον συνεργάτη πλέον Stranger στην οικογένεια του ΕΟΕ και του ευχόμαστε καλές εκπομπές. Σϊγουρα η παρέα που θα σας κρατήσει θα είναι πολύ παραπάνω από ενδιαφέρουσα. Να είστε όλοι καλά.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 09/16/2013 @ 9:21 ΠΜ

    τι εστι ΕΟΕ?

  2. Ανώνυμος 09/16/2013 @ 9:56 ΠΜ

    Νίκο, κάθε πότε;

    Μυτιληνίος 2

  3. και σε ποια συχνοτητα στο ραδιοφωνο;;;

  4. Και παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον την συνέντευξη του Stranger από την ΕΟΕ και ήταν μιά λέξη που μου έφερε ξαφνικά στο μυαλό ένα μύθο (υπαρκτό… της μυθολογίας) που έγραψε ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ στις 12 Σεπτεμβρίου:
    "ΘΑ ΠΩ ΕΝΑΝ ΜΥΘΟ.
    Ο Άρης εμοίχευε την Αφροδίτη γυναίκα του Ηφαίστου, μαθαίνοντάς το αυτό ο Ήφαιστος, κατασκεύασε δεσμούς άλυτους και άρρηκτους, οι οποίοι ήταν είδος ΔΙΚΤΥΟΥ , ΠΛΕΓΜΕΝΟ τόσο λεπτό που δεν φαίνονταν ΑΟΡΑΤΟ.
    Το έστησε λοιπόν αυτό, στο κρεβάτι, και έφυγε να εργασθεί στο σιδηρουργείο του. Μετά από λίγο, ο Άρης βρίσκοντας την ευκαιρία, εγυμνώθη κι έπεσε στο κρεβάτι.
    Το ίδιο έκανε και η Αφροδίτη, και δέθηκαν και ΠΕΡΙΠΛΕΧΘΗΚΑΝ με τους δεσμούς, ώστε ήταν αδύνατο να λυθούν.
    Ο ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΜΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ.
    Ο Άρης είχε μεν έναν υπηρέτη, τον Αλεκτρύονα, και τον έβαλε να φυλάει στην πόρτα του σπιτιού, μήπως και έρθει κανείς. Αυτός όμως κοιμήθηκε, και βλέποντας ο Ήλιος τον Άρη να μπαίνει στο σπίτι, έτρεξε να ειδοποιήσει τον Ήφαιστο.
    Και βρίσκοντας αυτούς δεμένους, κάλεσε όλους τους Θεούς, για να ντροπιάσει τους μοιχούς.
    Οι Θεοί, βλέποντάς τους σ' αυτή την κατάσταση, δεμένους και γυμνούς, πρώτα γέλασαν, και ύστερα με θαυμασμό σχολίασαν το πώς ο χωλός Ήφαιστος κατάφερε να παγιδεύσει τον ακαταμάχητο και ακράτητον Άρη, με την τέχνη του.
    Οργισμένος με την απροσεξία του δούλου του, τον μεταμόρφωσε στο ομόνυμο όρνεο, τον πετεινό.
    Γι'αυτόν το λόγο φωνάζει όταν πλησιάζει ν'ανατείλει ο Ήλιος, θυμούμενος εκείνο το περιστατικό, για να ειδοποιήσει τον αυθέντη του ότι πλησιάζει ο Ήλιος.
    Τέλος ο Ποσειδώνας, έγινε εγγυητής παρακάλεσε τον Ήφαιστο και τους έλυσε.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (ΦΑΕΘΩΝ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΑΡΗΣ-ΦΟΒΟΣ -ΔΕΙΜΟΣ-ISON-243 Ida –ΓΑΙΑ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ) ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ."

    Τί περίεργα όλα αυτά σε ένα πρωτόγνωρο σκηνικό….

  5. Ανώνυμος 09/16/2013 @ 3:30 ΜΜ

    Τωρα καταφερα να το ακουσω ολο…..Εινε πολυ πιο χειροτερα απο οτι φανταζεσε!!!Δεν εινε απλα θεμα συγκομηδης …..εαν του περαση παμε για φτου και απο την αρχη……λαικιστη σταχτη και μπουρμπερη……τωρα το γιατι ας κανουμε μπακ απ στη ζωη μας ολοι μας και την αυτοκριτικη μας….και τοτε θα καταλαβουμε τι προσκηνουμε ακομα και Τωρα!!! Οσο. για τον Μπιχλιμπιδα ετσι .τον Λεω…δεν σε φερνη εκει που θελη με το ζορι .εσυ πας γυρευοντας…Γιατι θες να εισε αρχων σε αυτο το χρονικο ψεμα…..οποτε καταθετης και εξουσιαζεσε απο τον ψευτη….Συνεπως οι αποφασιζουμε να τον καθερεσουμε απο την εξουσια του …οι ετοιμαστε τα μυαλα σας και οποιος αντεξη…..Κατι σημαντικο οτι γεγονος δοθη με μελοντικη προβλεψη….δεν ανερητε δυστιχως ….πολλυ σπανια ….οταν ενεργοποιης την ειμαρμενη ποτε….Εχω κακη πειρα ….πολλυ κακη πειρα….Δεν εισε μονο εσυ…..και ειμε λιγο μεγαλυτερο σου !!!!Το ανωρθογραφο

  6. Ανώνυμος 09/16/2013 @ 4:12 ΜΜ

    Ειχες πληροφοριες οτι Η. Βιοχαλκο την κανη απο το Χρηματιστηριο Αθηνων….και ενσοματονεται με την θυγατρικη του Βελγιου και. να ησαχθη στο .χρηματιστηριο εκει.Ψαξε .λιγο ..Τι ξερη ο Συγκεκριμενος .ο οποιος εινε κολοσος και ολα..τα υπολυπα που συνοδευουν το παρα πολλυ χρημα????? το Ανωρθογραφο

  7. Ανώνυμος 09/16/2013 @ 4:51 ΜΜ

    φιλε τελικα στο ραδιοφωνο εισαι πολυ κατατοπιστικος

  8. Ανώνυμος 09/16/2013 @ 6:34 ΜΜ

    Εγω εκανα μια βασικη αλλαγη στην ζωη μου.Ελπιζω ν αντεξω, εχω κοψει το κρεας απο το πασχα.O mr barbecue, ειναι παντως ενα στοιχημα για τον εαυτο μου.Αυτη ειναι η θυσια που μπορω να κανω για αρχη.Η κρεατοφαγία και το οπαδιλικη πιστευω ειναι κατι που μπορουν να κανουν πολλοί. Αντε καλη δυναμη…

  9. Ανώνυμος 09/16/2013 @ 7:40 ΜΜ

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΥΠΡΙΑ. ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ STRANGER KAI ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑΚΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ…
    ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ(ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΛΑΡΙΑ)ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ(ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ, ΚΑΛΙΕΡΓΙΑΣ,ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ).
    ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ.
    ΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ?
    ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ,ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

  10. ΜΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ, Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΕ ΄ΜΑΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΜΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΡΙΧΟ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*