Κλειστά θα παραμείνουν πολλά σχολεία την Τετάρτη 11/2/15. Δείτε που

Οι γονείς καλούνται πριν ξεκινήσουν για τα σχολεία να επικοινωνούν με τους κατά τόπους δήμου ή τα σχολεία, προκειμένου να ενημερώνονται για το εάν θα γίνουν μαθήματα.

Ήδη πολλοί δήμοι έχουν ανακοινώσει ότι τα σχολεία τους θα παραμείνουν κλειστά, μεταξύ των οποίων :

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ :

ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ (ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ, ΧΑΣΙΑ,ΖΕΦΥΡΙ)

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (ΜΕΛΛΙΣΙΑ, ΠΕΝΤΕΛΗ, Ν. ΠΕΝΤΕΛΗ)

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Τα σχολεία θα ανοίξουν στις 09.30

ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ :

Δήμων Πύλης, Πινδαίων, Αιθήκων, Μαλακασίου, Κλεινοβού, Χασίων, Τυμφαίων και Καστανιάς, καθώς και τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά του πρώην Δήμου Καλαμπάκας.

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ:

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού (θα ανοίξουν μετά τις 09.30)

Δήμος Εορδαίας θα ανοίξουν μετά τις 09.30

ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δημοτικές Ενότητες Καρυάς και Σφακιωτών

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ:

Δήμοι Δομοκού, Μακρακώμης, Θήβας, Καρπενησίου και Αγράφων

Στον δήμο Δελφών τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στις δημοτικές ενότητες Πολυδρόσου και Επταλόφου

Στην Υπάτη, θα μείνει κλειστό μόνον το Γυμνάσιο

Στην Αμφίκλεια θα σχολεία θα ανοίξουν στις 10.00 το πρωί.

ΚΡΗΤΗ

Δήμος Βιάννου

Στα Χανιά, κλειστά λόγω χιονιού είναι τα σχολεία σε: Ανώπολη, Ασή Γωνιά, Ασκύφου, Βουβά, Ροδοβάνι, Σφακιά και στο δήμο Καντάνου, τα σχολεία στα δ.δ. Έλους, Σκαλωτής και Βαθιανού

Στο Ρέθυμνο κλειστά είναι τα δημοτικά σχολεία σε: Ανώγεια, Ζωνιανά, Λιβάδεια, Αξός, Απλαδιανά, Μπαλί, Μυριοκέφαλα, Αποστόλιυς, Φουρφουρά, Πλάτανος και τα γυμνάσια και λύκεια σε: Ανώγεια, Κράνα, Σύβριτο και Φουρφουρά.

ΠΗΓΗ

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ : Άμεση εκπλήρωση
Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60 ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Loading...

3 thoughts on “Κλειστά θα παραμείνουν πολλά σχολεία την Τετάρτη 11/2/15. Δείτε που

  1. Ανώνυμος says:

    Στα παπάρια μας.Και ανοιχτά που είναι δέν βοηθάνε και σε κάτι.Κατευθηνόμενες μπούρδολογίες μαθαίνουν σε όλα τα παιδιά με αποτέλεσμα αυτό το ξεφτιλίκι που έχει καταντήσει το μπουρδελάκι η Ελλάς.Οικογένεια και σχολεία φταίνε για όλη την κατάντια του έθνους..Διότι αν ο μαλάκας ο Έλλην είχε παιδεία και κρίση…δέν θα ψήφιζε τον βιαστή του τόσα χρόνια..ούτε θα δρούσε σάν ξερόλας και παρτάκιας σε όλες τις πτυχές της ζωής του…Οπότε…μαλακισμένα ζόμπι βγαίνουν απο τα σχολεία με αυτά που διδάσκονται και με αυτούς που τα διδάσκουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *