Κλειστά θα παραμείνουν πολλά σχολεία την Τετάρτη 11/2/15. Δείτε που

Οι γονείς καλούνται πριν ξεκινήσουν για τα σχολεία να επικοινωνούν με τους κατά τόπους δήμου ή τα σχολεία, προκειμένου να ενημερώνονται για το εάν θα γίνουν μαθήματα.

Ήδη πολλοί δήμοι έχουν ανακοινώσει ότι τα σχολεία τους θα παραμείνουν κλειστά, μεταξύ των οποίων :

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ :

ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ (ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ, ΧΑΣΙΑ,ΖΕΦΥΡΙ)

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (ΜΕΛΛΙΣΙΑ, ΠΕΝΤΕΛΗ, Ν. ΠΕΝΤΕΛΗ)

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Τα σχολεία θα ανοίξουν στις 09.30

ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ :

Δήμων Πύλης, Πινδαίων, Αιθήκων, Μαλακασίου, Κλεινοβού, Χασίων, Τυμφαίων και Καστανιάς, καθώς και τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά του πρώην Δήμου Καλαμπάκας.

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ:

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού (θα ανοίξουν μετά τις 09.30)

Δήμος Εορδαίας θα ανοίξουν μετά τις 09.30

ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δημοτικές Ενότητες Καρυάς και Σφακιωτών

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ:

Δήμοι Δομοκού, Μακρακώμης, Θήβας, Καρπενησίου και Αγράφων

Στον δήμο Δελφών τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στις δημοτικές ενότητες Πολυδρόσου και Επταλόφου

Στην Υπάτη, θα μείνει κλειστό μόνον το Γυμνάσιο

Στην Αμφίκλεια θα σχολεία θα ανοίξουν στις 10.00 το πρωί.

ΚΡΗΤΗ

Δήμος Βιάννου

Στα Χανιά, κλειστά λόγω χιονιού είναι τα σχολεία σε: Ανώπολη, Ασή Γωνιά, Ασκύφου, Βουβά, Ροδοβάνι, Σφακιά και στο δήμο Καντάνου, τα σχολεία στα δ.δ. Έλους, Σκαλωτής και Βαθιανού

Στο Ρέθυμνο κλειστά είναι τα δημοτικά σχολεία σε: Ανώγεια, Ζωνιανά, Λιβάδεια, Αξός, Απλαδιανά, Μπαλί, Μυριοκέφαλα, Αποστόλιυς, Φουρφουρά, Πλάτανος και τα γυμνάσια και λύκεια σε: Ανώγεια, Κράνα, Σύβριτο και Φουρφουρά.

ΠΗΓΗ

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Οι επτά σάλπιγγες της αποκάλυψης

Βρισκόμαστε σε μια κρισιμότατη καμπή για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη, καθώς η αλαζονεία και η δίψα για εξουσία των ισχυρών του κόσμου έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μια σειρά από θανάσιμους κινδύνους που απειλούν να αφανίσουν τη Γη και να αναστείλουν την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

Στις «7 Σάλπιγγες της Αποκάλυψης», παρουσιάζονται με τον πιο σαφή και ρεαλιστικό τρόπο οι μεγάλοι αυτοί κίνδυνοι και εξετάζεται η στάση που πρέπει να κρατήσουμε όλοι μας, αλλά και οι προφυλάξεις που πρέπει να πάρουμε, προκειμένου να επιβιώσουμε σε συνθήκες ενδεχόμενης κρίσης.

Παράλληλα, το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα κάλεσμα για την απαραίτητη ενεργοποίηση και συνειδησιακή μας αφύπνιση που θα οδηγήσει το σύνολο των πολιτών του κόσμου σε μια πορεία ειρηνικής και πνευματικής ανέλιξης.

ΤΙΜΗ 17,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

3 thoughts on “Κλειστά θα παραμείνουν πολλά σχολεία την Τετάρτη 11/2/15. Δείτε που

  1. Ανώνυμος says:

    Στα παπάρια μας.Και ανοιχτά που είναι δέν βοηθάνε και σε κάτι.Κατευθηνόμενες μπούρδολογίες μαθαίνουν σε όλα τα παιδιά με αποτέλεσμα αυτό το ξεφτιλίκι που έχει καταντήσει το μπουρδελάκι η Ελλάς.Οικογένεια και σχολεία φταίνε για όλη την κατάντια του έθνους..Διότι αν ο μαλάκας ο Έλλην είχε παιδεία και κρίση…δέν θα ψήφιζε τον βιαστή του τόσα χρόνια..ούτε θα δρούσε σάν ξερόλας και παρτάκιας σε όλες τις πτυχές της ζωής του…Οπότε…μαλακισμένα ζόμπι βγαίνουν απο τα σχολεία με αυτά που διδάσκονται και με αυτούς που τα διδάσκουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *