Κλείδωσαν τα απίστευτα μέτρα!

Χάνουν τουλάχιστον 1 μισθό όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι άμεσα !!.Θέατρο αποδείχτηκε η “διαμαρτυρία” των βο(υ)λευτών εχτές κ προχτές
Δεν έχουν προηγούμενο τα μέτρα που εγκρίθηκαν από το υπουργικό συμβούλιο! Μας γυρνάνε σε άλλες εποχές όπου η Ελλάδα ήταν υπο πραγματική κατοχή. Θέατρο αποδείχτηκε η “διαμαρτυρία” των βο(υ)λευτών εχτές κ προχτές καθώς και το παιχνιδάκι με το αφορολόγητο αφού παίρνουν πολύ χειρότερα μέτρα!!
Μεταξύ των σκληρότατων μέτρων…

κυβέρνηση ενέκρινε ομόφωνα την έκτακτη εισφορά σε ΟΛΟΥΣ (δημόσιος κ’ ιδιωτικός τομέας) όσους έχουν εισοδήματα άνω των 8.000 ευρώ…
και η οποία θα ισχύει για 4 χρόνια!!! Η έκτακτη εισφορά θα ξεκινά από 1% έως 3% και για τα εισοδήματα άνω των 10.000 ευρώ θα ισχύει το ποσοστό 3%. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι κάποιος με εισόδημα άνω των 10.000 ευρώ θα χάνει τουλάχιστον έναν μισθό τον χρόνο. Μάλιστα το πρωτοφανές αυτό μέτρο έχει και αναδρομική ισχύ ακόμη και για το 2010!!

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *