Κινητήρας Μαγνητισμού: Αστείρευτη δωρεάν ενέργεια!

Ο Μαγνητικός Κινητήρας είναι μια πολύ σημαντική και πολύ αρχαία επινόηση, η οποία έχει κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό για πάρα πολλά χρόνια, και με πολύ κόστος, έτσι ώστε να διατηρήσει τα πανίσχυρα πετρελαϊκά καρτέλ μέσα στο παιχνίδι της αγοράς ενέργειας.

Σήμερα, αν και εξακολουθεί να αποσιωπάται ή να υποβαθμίζεται το γεγονός της ύπαρξης του από τα μεγάλα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τα σημάδια των καιρών δείχνουν πως έφθασε ο χρόνος να περάσει από το πειραματικό στάδιο στην εφαρμογή, έστω και χωρίς την βοήθεια της βιομηχανίας.

Ως προς το τεχνικό μέρος μπορούμε να πούμε μόνο -πολύ γενικά και θεωρητικά-, πως πρόκειται για μία κυκλική συστοιχία πηνίων και μαγνητών, τοποθετημένων γύρω από έναν άξονα σε θέσεις εναλλασσόμενης πολικότητας. Όταν το σύστημα αυτό τεθεί σε λειτουργία δεν σταματάει να περιστρέφεται χωρίς την παρεμβολή του ανθρώπου.

Πρόκειται δηλαδή για μια ουσιαστικά αστείρευτη πηγή ενέργειας, μηδενικού κόστους και ταυτόχρονα μηδενικών τιμών μόλυνσης του περιβάλλοντος.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι το γεγονός ότι το πειραματικό στάδιο έχει σχεδόν ξεπεραστεί και μένει να δούμε τις εφαρμογές που θα έχει η τεχνολογία αυτή , όσο και τις επιπτώσεις τους στην γενική εικόνα του κόσμου όπως τον γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Πρώτα από όλα, διαθέτοντας ένα μεταφερόμενο κινητήρα που δεν χρειάζεται να ενωθεί με κανένα ηλεκτρικό ή άλλο δίκτυο παροχής για να λειτουργήσει, θα μπορούσαμε να τροφοδοτήσουμε με μηδενικού κόστους ενέργεια σταθμούς αφαλάτωσης του θαλασσινού νερού και να εξασφαλίσουμε την χωρίς κόστος μεταφορά του σε οποιαδήποτε περιοχή.

Μια τέτοια αστείρευτη πηγή νερού, θα μπορούσε να άρδευση απέραντες άνυδρες και ακαλλιέργητες εκτάσεις με αποτέλεσμα την μετατροπή του πλανήτη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, σε έναν καταπράσινο παράδεισο !!

Η εφαρμογή της μετάδοσης της κίνησης με μαγνητικούς κινητήρες στα οχήματα (έχει ήδη πραγματοποιηθεί πειραματικά) θα φέρει επανάσταση στις συγκοινωνίες και το κυριότερο : Σχεδόν θα εκμηδενίσει τα κόστη παραγωγής και μεταφοράς αγαθών με αποτέλεσμα την κάθετη άνοδο του βιοτικού επιπέδου για ξεκίνημα.

Η απεξάρτηση της παραγωγής από την κατανάλωση υλικών πηγών ενεργείας, εκτός των άλλων θα σημάνει και την πλήρη ανατροπή των γεωπολιτικών ισορροπιών σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Βεβαίως είναι αυτονόητο ότι τα πανίσχυρα καρτέλ που ελέγχουν όλες τις μορφές ενέργειας σήμερα, δεν πρόκειται να παραδώσουν αμαχητί την απόλυτη κυριαρχία που κατέχουν επάνω σε κάθε οικονομική, πολιτική, πνευματική και κυρίως σε κάθε επιστημονική δραστηριότητα.

Με δεδομένο ότι τα κέντρα εξουσίας τους γνώριζαν πάντα και με κάθε λεπτομέρεια τις δυνατότητες της τεχνολογίας αυτής, βλέποντας την ως επερχόμενη λαίλαπα που θα σαρώσει τις τεχνολογίες αναλωσίμων καυσίμων του περασμένου αιώνα, έχουν ξοδέψει απίστευτα ποσά σε μια άνευ προηγουμένου προπαγάνδα υπέρ ενός σχεδίου με το οποίο ελπίζουν να ανατρέψουν την δυναμική αυτής της τεχνολογίας : Την κατοχύρωση εναλλακτικών, αλλά ελέγξιμων μορφών ενεργείας για την δημιουργία ενός μελλοντικού, δήθεν ‘οικολογικού’ παραδείσου.

Με υποσχέσεις σχεδιάζουν να παραπλανήσουν για μία ακόμη φορά την ανθρωπότητα με σκοπό να προκαλέσουν μια σύγχυση μεταξύ των ‘πρασίνων’ πηγών ενεργείας και να στρέψουν τα βλέμματα του κόσμου σε ‘καθαρές’ πηγές που όμως όλες απαιτούν μόνιμα εγκατεστημένες και φυσικά πολυδάπανες εγκαταστάσεις (φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες κλπ) και οι οποίες βεβαίως έχουν εκ των προτέρω κατοχυρωθεί από τα νεοταξικά καρτέλ και τους πολιτικούς υφισταμένους τους.

Είναι ο μοναδικός τρόπος να περισώσουν την κυριαρχία τους και ταυτόχρονα να συντηρήσουν την ψευδαίσθηση στους υπηρέτες τους πως ελέγχουν τις πηγές κάθε μορφής πλούτου. Αυτό μάλιστα το θεωρούν ως το πιο σημαντικό, διότι χωρίς αυτούς είναι ανίσχυροι.

Το πλεονέκτημα όμως του μαγνητικού κινητήρα να είναι οικονομικά προσιτός, μεταφερόμενος και αυτόνομος σε σχέση με τον χώρο που βρίσκεται, είναι απόλυτα καταστρεπτικό για τα παραπάνω σχέδια.

Πολύ σύντομα θα ζήσουμε όλοι τα αποτελέσματα αυτής επερχόμενης επανάστασης και καλό είναι να είμαστε σε θέση να διαχωρίζουμε τα ‘πράσινα’ και δήθεν ‘οικολογικά’ οράματα των δυναστών μας από την δυναμικότητα μιας πραγματικής απαλλαγής του πλανήτη από τις μολυσματικές μεθόδους μετατροπής αναλώσιμων υλικών σε ενέργεια.

Μερικά από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο :

ΠΗΓΗ

Loading...

18 thoughts on “Κινητήρας Μαγνητισμού: Αστείρευτη δωρεάν ενέργεια!

 1. Ανώνυμος says:

  Γνωρίζω τον άνθρωπο της πατέντας είναι έλληνας και έψαχνε να την πούληση γιατί φοβόταν πως θα τον φάνε.

  • Ανώνυμος says:

   Ηλεκτροτεχνίτης κινητηρων στον Βοτανικό με εγκατεστημενη και δοκιμασμενη μεγαλης ισχύος μαγνητικη γεννητρια στο μαγαζί του

 2. Ανώνυμος says:

  Προτεργάτης της μαγνητικής μηχανής παραγωγής ελεύθερης ενέργειας είναι ο John Searl από τα μέσα του 20ου αιώνα. Συνελήφθει φυλακίστηκε και καταστράφηκε το εργαστήριο του στην Αγγλία γιατί κατά τον Αγγλικό νόμο παρήγαγε ενέργεια χωρίς την άδεια της κρατικής εταιρείας ηλεκτρισμού του Ην. Βασιλείου και την χρησιμοποιούσε στον τόπο διαμονής του χωρίς να είναι καν συνδεδεμένος με την εταιρεία.
  Η μηχανή του ονομάστηκε SEG Machine και σας προτρέπω να κάνετε ένα ψάξιμο στο internet γι αυτό το καταπληκτικό αριστούργημα το οποίο παρεπιπτόντως λόγω του ιονισμού της ατμόσφαιρας που δημιουργείται γύρω από τη συστοιχία των μαγνητών παρουσιάζει κι έντονα αντιβαρυτικά στοιχεία.

 3. Ανώνυμος says:

  Δηλαδη εχει πετυχει να κατασμευασει το αεικινητο!!!! Να το βαλουμε στους ιπταμενους δισκους για να μην δινουμε τ'αντερα μας για μπιντζινες!!!
  Ολοι οι ηλεκτροκινητηρες (κι οχι μονο) εχουν ενα βαθμο αποδοσης ,ειναι παντοτε μικροτερος απο το 100…δηλαδη ενα μερος τις ενεργειας με την οποια τον τροφοδοτουμε μετετρεπεται σε θερμοτητα και δεν αποδιδεται σε κινητικη ενεργεια που ειναι το ζητουμενο απο εναν ηλεκτροκινητηρα.
  Στη συγκεκριμενη αναρτηση επιτυγχανεται η επιπλεον παραγωγη ενεργειας απο εναν καταναλωτη!!για αυτο συνεχιζει αεναως τη λειτουργια του!!!!
  Βεβαια αυτο ερχεται σε αντιθεση με την αρχη διατηρησης της ενεργειας αλλα ποιος τωρα ……η επιπλεον ενεργεια αντληται απο την ελευθερη ενεργεια του Κεσε και το κολλημενο του πυρηνικης συντηξης μπρικι !!!!
  ΝΙΚΟΣ(αεικινητος πρακτορας ντουρασελ)

 4. Ανώνυμος says:

  Άντε πάλι με τα συνδυασμένα ψέμματα. Του Γκιόλβα είναι η εφεύρεση; Αυτή για την οποία πήρε πατέντα από τον Αϊνστάιν; Να μας πείτε και για την ενέργεια του Κεσέ.

 5. Ανώνυμος says:

  Αυτο ειναι το προβλημα φιλε μου 10:08. Οτι ο κοσμος ΠΟΤΕ δεν θα αποκτησει ελευθερη ενεργεια οταν καποιος παει να πουλησει την πατεντα. Σε ποιον να την πουλησει δλδ. Στα κεντρα που ελεγχουν και εκμεταλευονται την ενεργεια? Σε μενα? Σε σενα? Στις μεγαλοεταιρειες? Και για ποσο? Και αντε την πουλησε την πατεντα…θα την μαζικοποιησουν σε παραγωγη? Δηλαδη οι ιδιες οι εταιρειες που μας θελουν αιωνιους συμπαντικους σκλαβους θα μας δωσουν δωρεαν ενεργεια που θα μας απελευθερωσει ενεργειακα???? Ο ΜΟΝΟΣ τροπος ο κοσμος να αποκτησει προσβαση στην δωρεαν ενεργεια ειναι να παει ανωνυμα ο φιλαρακος σου μια μερα σε ενα νετ-καφε καπου μακρια στην επαρχεια, να ανεβασει τα σχεδια της μηχανης σε ενα blog (πχ εδω), μετα αυτα τα σχεδια να γινουν viral σε χρονο αστραπη και ετσι το συστημα απλα δεν θα μπορει να φιμωσει την πληροφορία (η οποια θα γιγαντωνεται) και μετα οσοι ασχολουντε με κατασκευες και "πιανει" το χερι τους να αρχισουν να τις κατασκευαζουν για τον εαυτο τους και για αλλους!!!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ! Δωρεαν ενεργεια με κερδος απλα ΔΕΝ. Το να πουλησεις την πατεντα σου στους "μεγαλους" απλα θα σε κανει ΕΣΕΝΑ πλουσιο και την πατεντα σου να καθεται στα αζητητα!!! Καταλαβαινω πως ο φιλαρακος σου ξοδεψε χρονο και ισως χρημα για την κατασκευη και θα ηθελε καποια υλικη αποζημιωση για αυτο, αλλα για σκεψου εαν οι περισσοτεροι ειχαμε λυσει το ενεργειακο προβλημα μας, δεν θα μας εμεναν περισσοτερα χρηματα για αλλα πραγματα? Αρα δεν κερδιζουμε ολοι? ΝΑΙ…αλλα μακροπροθεσμα. Τιποτα μεγαλειωδες δεν γινεται γρηγορα. Και ΝΑΙ, η ιδεα της δωρεαν ενεργειας εκτος απο επιτακτικη ειναι και μεγαλειωδης στον σκατοκοσμο που φτιαξαμε.

  Ενας γραφικος…

 6. Ανώνυμος says:

  Κύριοι όλου του κόσμου. Όσα διαβάζεται για την ελεύθερη ενέργεια δηλαδή για ανθρώπους που έχουν προσπαθήσει πολύ να φτιάξουν συσκευές με σκοπό να μηδενιστεί η ανεπάρκεια ποσοτήτων ορυκτών καυσίμων και Α.Π.Ε που το μόνο που κάνουν οι εταιρείες είναι να χαραμίζουνε στην κυριολεξία το περιβάλλον στο οποίο ζείτε λες και είναι τυφλοί χωρίς συνείδηση. Να πάνε σε άλλον πλανήτη να τα κάνουν αυτά. Και εσείς να κάνετε αυτό που ξέρετε γιατί εσείς ξέρετε να το φροντίζετε όπως όταν φυτεύουμε έναν καρπό με βιολογική καλλιέργεια και όχι με βρόμικη καλλιέργεια. Και αντί να υπάρχει παντού ανακύκλωση και προστασία σε ότι κάνουν βρώμικο για να βγάζουν χρήματα και χωρίς να
  προστατεύουνε τους ανθρώπους σε ότι αφορά την εργασία και στο περιβάλλον που ζούνε δηλαδή από τις θάλασσες που είναι δήθεν καθαρές μέχρι στα τρόφιμα που βρίσκουμε στο σπίτι μας μέχρι να πεθάνουμε και από αυτό, τα αγνοούν πιθανόν για να πεθάνουμε εμείς και αυτοί πράγματι να έχουν βρει οι πλούσιοι τον πλανήτη που θα ζήσουν και όλα καλά
  γι' αυτούς. Χωρίς να με ενδιαφέρει για την εξέλιξη σε ότι αφορά π.χ. από μπαταρίες, Α.Π.Ε. πυρηνικοί αντιδραστήρες, ελεύθερη ενέργεια γιατί στα άλλα δεν υπάρχει μόνο εξέλιξη αλλά υπάρχει η μουτζούρα! Μόνο ένα και μόνο πράγμα θα με ενδιέφερε. Να εξελίσουν το πως να υπάρχει ισότητα και ειρήνη στον κόσμο για να ενωθούν όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο για όλους εσάς. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά ο άνθρωπος. Όταν αγαπάς τον εαυτό σου και νιώθεις το πως αισθάνεται αυτός τότε πήγαινε κοντά του μίλα του, αγγιξέ τον και γίνε ένα μ'αυτόν. Γιατί όλοι ίδιοι είστε. Τι θα αλλάξει εφόσον όλα αλλάζουν; Με καλή και καθαρή σκέψη βέβαια. Στη ζωή όταν είναι όλοι οι άνθρωποι μαζί μέχρι να έχουν χαλαρώσει τόσο πολύ από την ευτυχία, χαρά και αγάπη έχοντας ως το σημείο που έρχεται να γίνει η εικόνα αόρατη.

 7. Ανώνυμος says:

  Ελεύθερη ενέργεια δεν υπάρχει, εχει αποδειχθει αξιωματικά εδώ και 2 αιώνες.
  Οσον αφορά το φίλο που είπε για το Seg θυμάμαι η πρώτη φορά που διάβασα για αυτό πριν 15 χρόνια πριν ακομα σπουδάσω φυσική στο περιοδικό 3ο μάτι και πρόκειται για μεγάλη απάτη. Αν κοιτάξετε στο επίσημο site υποτίθεται οτι το κτασκευάζουν για χρόνια αλλά το μόνο που κάνουν είναι να ζητούν δωρεές από αφελείς και να κοροιδεύουν τον κόσμο, υπάρχουν και μερικά βίντεο στο youtube εδώ και χρόνια δήθεν ότι το φτιάχνουν. Όλα τα υπόλοιπα ανοίκουν στην ίδια κατηγορία.

  • Ανώνυμος says:

   ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ

   Ελεύθερη ενέργεια δεν υπάρχει, εχει αποδειχθει……. αξιωματικά !!!!!!!

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   εχει αποδειχθει……. αξιωματικά !!!!!!!

   ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!

   ΑΠΟΔΕΙΞΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΜΕ ……. ΑΞΙΩΜΑ !!!!!!!

   ΚΑΙ ΤΟ "ΑΞΙΩΜΑ" ΕΙΝΑΙ ……… ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ !!!!!!!!!

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕ ΜΟΥ ΕΣΥ !!!!!

   ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΣΥ !!!!!!!!

   ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ??????????

   ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΕΣΥ !!!!!!

   ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ

   ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΕΓΡΑΨΕΣ

   ΑΠΟΔΕΙΧΝΕ ΜΟΥ ΜΕ …………. ΑΞΙΩΜΑΤΑ !!!!!!!

  • Ανώνυμος says:

   σπουδάσω φυσική ???? ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ !!!!!

   ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ, Ο ΜΕΓΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ……………………………… ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΑ !!!!

   ΜΕΓΑΛΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ, ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΗ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ…..

   εχει αποδειχθει αξιωματικά εδώ και 2 αιώνες. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΙΩΝΕΣ !!!!!!!

   ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΑΝΕ ΟΤΙ……… ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝΕ ΠΤΗΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΒΑΡΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ !

   ΤΟΣΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΤΟΥΜΕΝΑ ΓΥΡΩΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ "ΠΤΗΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ" ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΝΕ ! ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

   ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΙΩΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ, ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕ – ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ – ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ !!!!!!!!

   ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ !!!!!!! ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ !!!!!!!

   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΥΟ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ !!!!!!!

   ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ !!!!!!!!!!

  • Ανώνυμος says:

   Φίλε 9:17μμ μη μασάς! !!οι άνθρωποι ΟΠΩΣ και καθε ζωντανός οργανισμός διαφοροποιείται ακόμη κι Όταν ανήκει και στο ίδιο είδος αλλά και στην ίδια φυλετική ομάδα!
   Άλλος ειναι όμορφος , Άλλος οχι τόσο, ψηλός, κοντός κλπ.
   Υπάρχουν οι έξυπνοι -λιγότερο έξυπνοι αλλά και οι ηλίθιοι! Οι ηλίθιοι μέχρι να πεθάνουν νομίζουν οτι είναι έξυπνοι! Οι έξυπνοι καταλαβαίνουν τις ηλιθιότητες που κάνουν και συνεχώς διορθώνουν η προσπαθούν, οι ηλίθιοι δεν καταλαβαίνουν γι'αυτό είναι και ηλίθιοι, ακόμη κι όταν παρασύρονται και φαινομενικά πράττουν κατι νορμάλ το μυαλό τούς ετοιμάζει την επόμενη ηλιθιότητα για να πάρει τη ρεβάνς!!!!
   Οι δυο που γράψανε τα επικριτικά Σχόλια είναι πασιφανές ότι είναι ηλίθιο και άσχετοι! Συνέχισε να γράφεις τη γνώμη σου , αλλιώς μένει χώρος κενός πού καταλαμβάνεται απο τη ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ των ηλιθίων!
   Έχουν ανάγκη πολύ ΜΕΓΑΛΗΣ αλληλοϋποστήριξης γι'αυτό γίνονται αγέλη και όχλος!!!!!
   ΝΙΚΟΣ (αεικίνητος πράκτορας)

  • Ανώνυμος says:

   Αντε αλλαξε μυαλα σε δαυτους…..χαμενα πανε τα λογια…….

   Η αεικινητη βλακεια παει συννεφο…….οποτε σου λεει δεν μπορει……θα φειαξουμε και αεικινητο κινητηρα….

   Ενας που να μην ηταν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *