Κινεζικά πολεμικά στα “κίτρινα Ίμια”

Τρία πλοία της κινεζικής ακτοφυλακής εισήλθαν το πρωί της Κυριακής στα χωρικά ύδατα που περιβάλλουν τα διαφιλονικούμενα από την Κίνα και την Ιαπωνία νησιά Σενκάκου/Ντιαογιού στην Ανατολική Θάλασσα της Κίνας.

Τα τρία σκάφη εισήλθαν στα χωρικά ύδατα των νησιών στις 9:00 π.μ τοπική ώρα (00:O0 GMT) ανακοίνωσε η ιαπωνική ακτοφυλακή. Το συγκεκριμένο νησιωτικό σύμπλεγμα ελέγχεται από την Ιαπωνία, αλλά διεκδικείται από την Κίνα που αποκαλεί τα νησιά Ντιαογιού.

Αυτή είναι η πρώτη «εισβολή» της Κίνας στο συγκεκριμένο πεδίο από τη στιγμή που το Πεκίνο κήρυξε την ζώνη αναγνώρισης πτήσεων σε αυτή την περιοχή της Ανατολικής Θάλασσας της Κίνας που καλύπτει τον εναέριο χώρο των νησιών Σενκάκου/Ντιαογιού. Οι ιαπωνικές αρχές είχαν ήδη χαρακτηρίσει τις επαναλαμβανόμενες κινεζικές κινήσεις στα χωρικά ύδατα των διαφιλονικούμενων νησιών απειλή που δημιουργεί μια « γκρίζα ζώνη » μεταξύ της «ειρήνης και των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης».

Για πάνω από ένα χρόνο, οι σινο – ιαπωνικές σχέσεις βρίσκονται στα χαμηλότερα επίπεδα λόγω της εδαφικής διαφοράς τους. Τον Σεπτέμβριο του 2012, η Ιαπωνία εθνικοποίησε τρία από τα πέντε κύρια νησιά του αρχιπελάγους, πυροδοτώντας μια εβδομάδα αντι – ιαπωνικών εκδηλώσεων, σε διάφορες πόλεις της Κίνας.

Από τότε, το Πεκίνο στέλνει τακτικά περιπολικά σκάφη της ακτοφυλακής στα χωρικά ύδατα των νησιών που βρίσκονται 200 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ταϊβάν και 400 χιλιόμετρα δυτικά της Οκινάουα, αυξάνοντας τους φόβους για ένα θερμό επεισόδιο με ιαπωνικά πλοία που διασχίζουν τα νερά της Ανατολικής Θάλασσας της Κίνας.

Μεγαλύτερη ένταση προκαλεί πλέον και η ξαφνική απόφαση της Κίνας να δημιουργήσει τη ζώνη εναέριου ελέγχου, όπου τα αεροσκάφη καλούνται να αναφέρουν εκ των προτέρων τα σχέδια πτήσης και τα στοιχεία τους. Η ιαπωνική κυβέρνηση δήλωσε ότι αυτή η ενέργεια είναι «πολύ επικίνδυνη», ενώ δημιούργησε ψυχρό κλίμα στις σχέσεις της Κίνας με τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αυστραλία.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


One thought on “Κινεζικά πολεμικά στα “κίτρινα Ίμια”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *