Κινδυνολογεί ο Σόρος, μιλά για κατάρρευση της ευρωζώνης εντός τριών μηνών

Λέει πως η Γερμανία και η Κεντρική της Τράπεζα έχουν μόλις τρεις μήνες για να βγάλουν την ευρωζώνη από την κρίση. Μετά, θα είναι πολύ αργά… Τάδε έφη ο Τζόρτζ Σόρος, μιλώντας σε οικονομικό συνέδριο στο Τρέντο της Ιταλίας. Προσδιόρισε την κρίση στην Ευρώπη ως κρίση κρατικού χρέους αλλά και τραπεζική κρίση, μίλησε για κίνδυνο κατάρευσης της ΕΕ και για…

«χαμένη δεκαετία» στο πρότυπο των ετών του ’80 στη Λατινική Αμερική: «Μια παρόμοια
τύχη αναμένει τώρα την Ευρώπη. Αυτή είναι ευθύνη που η Γερμανία και οι άλλες πιστώτριες χώρες πρέπει να αναγνωρίσουν. Αλλά δεν φαίνεται ότι αυτό συμβαίνει», ήταν τα λόγια του.Και έφτασε στην Ελλάδα: «Η ελληνική κρίση πιθανότατα θα καταλήξει στην κορύφωσή της μέχρι το φθινόπωρο. Μέχρι τότε η γερμανική οικονομία θα έχει επίσης αποδυναμωθεί τόσο, που θα είναι ακόμη πιο δύσκολο για την καγκελάριο Μέρκελ να πείσει τη γερμανική κοινή γνώμη να δεχθεί οποιαδήποτε επιπλέον ευρωπαϊκή ευθύνη. Και αυτό είναι που δημιουργεί το παράθυρο των τριών μηνών». Και «ξανάπιασε» τη Γερμανία: «Οι χώρες στον πυρήνα της ευρωζώνης είναι υπεύθυνες για το σχεδιασμό ενός συστήματος με ατέλειες, για την εφαρμογή ελαττωματικών συνθηκών, για την προώθηση ελαττωματικών τακτικών και πάντα, όταν ήταν πολύ αργά».
Η ευρωζώνη και όσοι την τρέχουν και κυρίως οι Γερμανοί, έχουν καταστεί με την αναποτελεσματικότητά τους, ο περίγελος των κερδοσκόπων, οι οποίοι βγαίνουν και κάνουν συστάσεις στις κυβερνήσεις, χειραγωγώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο και τις αγορές. Και κάπως έτσι, η Ευρώπη βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

www.elkosmos.gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *