Κινδυνεύει η υδρόγειος

Κινδυνεύει η υδρόγειος

“Θα ήταν λάθος να αφήσουμε να δημιουργηθεί αστάθεια ξανά, εξαιτίας των ευρωεκλογών. Γιατί η αστάθεια μπορεί να έχει ανεξέλεγκτες συνέπειες. Χρειάστηκαν πολλές θυσίες για να σηκωθεί η Ελλάδα στα πόδια της. Αλλά θα αρκούσε ένα “ατύχημα” ή μια χαλαρή στάση στην εκλογική αναμέτρηση για να πάνε όλα στράφι.”

Αυτά είναι λόγια που βγήκαν από το στόμα πρωθυπουργού ευνομούμενης και δημοκρατικής χώρας. Αν μη τι άλλο, ο πρωθυπουργός παραδέχεται -εμμέσως πλην σαφώς- ότι αυτό το κωλοπολίτευμα που λέγεται “δημοκρατία” -και πρέπει να το φυλάμε ως κόρη οφθαλμού επειδή υποτίθεται πως είναι “το καλύτερο πολίτευμα του κόσμου”- έχει κι αυτό τα προβληματάκια του.

Η “δημοκρατία”, λοιπόν, είναι κλάσεις ανώτερη από τον κομμουνισμό διότι σ’ αυτήν γίνονται εκλογές όπου ο κάθε πολίτης μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα με την ψήφο του. Δυστυχώς, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, η ελεύθερη έκφραση των πολιτών μπορεί να οδηγήσει σε αστάθεια και καταστροφή. Δηλαδή, ενώ θεωρητικά οι πολίτες έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν ό,τι γουστάρουν, κατά βάση μάλλον δεν πρέπει να ψηφίζουν ό,τι γουστάρουν, διότι ενδέχεται η ψήφος τους να προκαλέσει ατύχημα. Με άλλα λόγια, καλή-χρυσή η δημοκρατία αλλά όχι και να κάνουν οι πολίτες τού κεφαλιού τους!

Επίτρεψέ μου να σου θυμίσω, καλέ μου ψηφοφόρε, τις άφθες που βγάλανε πριν τριάμισυ χρόνια όλοι οι δημοκράτες ευρωπαίοι ηγέτες στο άκουσμα και μόνο της ιδέας που είχε ο Γιωργάκης να κάνει δημοψήφισμα. Σίγουρα δεν έχεις ξεχάσει ούτε τα όσα του είχαν σούρει όλοι τότε (με πρίμο σεγόντο τα κρωξίματα των τηλεαναλυτών παπαγαλίσκων) ούτε το ότι εκείνη η ιδέα για δημοψήφισμα (δηλαδή, για προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία, γεγονός που -θα έπρεπε να- συνιστά την πεμπτουσία της δημοκρατίας) ήταν που τον έστειλε στα αζήτητα και οδήγησε στο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα Παπαδήμου.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Έτσι είναι, αγαπητέ μου ψηφοφόρε. Τι σημαίνει ότι σιχάθηκες τον Σαμαρά και τους μεταρρυθμιστές του; Τι σημαίνει το ότι σιχάθηκες τον Βενιζέλο κι όλο του το κόμμα; Τι σημαίνει ότι σιχάθηκες το κωλοαστικό τους σύστημα στο σύνολό του και το μόνο που θες είναι να του δώσεις μια να το γκρεμίσεις; Σιχάσου όποιον θέλεις κι όσο θέλεις αλλά σκέψου τι θα ψηφίσεις διότι μπορεί η ψήφος σου να προκαλέσει “ατύχημα”, να πέσει η κυβέρνηση και να χάσεις όσα σου έχουν απομείνει (επειδή δεν πρόλαβαν ως τώρα να σου τα πάρουν κι αυτά).

Άσε, λοιπόν, τις χαλαρότητες και τα πειράματα, καλέ μου ψηφοφόρε. Το νου σου μη προκαλέσεις ατύχημα! Έχεις ιστορικές ευθύνες! Κινδυνεύει η δημοκρατία, όπως λέει κι ο Βενιζέλος. Κινδυνεύει η χώρα, όπως λέει κι ο Σαμαράς.

Κινδυνεύει η…υδρόγειος, όπως λέει κι ο Χάρης Ζάβαλος.

3 thoughts on “Κινδυνεύει η υδρόγειος

 1. Ανώνυμος says:

  Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΟΥΝΝΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ XINDI.

 2. Ανώνυμος says:

  Είναι μέρος της τέχνης της πολιτικής, να λέγονται πράγματα για να μην γίνονται, και να γίνονται πράγματα και να μην λέγονται… ομοίως δε και από αυτά που λέγονται, να λέγονται στους πολλούς, ώστε να τα ακούν μόνο οι λίγοι… η να λέγονται στους λίγους (σαν ψίθυρος) για να "διαγεύγουν" και να τα ακούνε οι πολλοί!

  Ο Σάμαρας και ο κάθε Σαμαράς… βεβαίως είναι πολιτικός, με την σημερινή σημασία του όρου, και σε συγκεκριμένο τόπο (βλ. και στο λήμμα, Άδωνις – πολιτικός). Η αναφορά Σαμαρά περί "ατυχήματος", είναι για μια αμερικανόφιλη κυβέρνηση εναντίων του ευρώ… έναντι της σημερινής γερμανόφιλης κυβέρνησης, που είναι υπέρ του ευρώ… με ότι και αν σημαίνει αυτό για το μέλλον του ενεργειακού πλούτου της Ελλάδος… αλλά για τους κατοίκους της χώρας των Ελλήνων, που είτε έτσι είτε αλλιώς, απλά θα μετράνε νεκρούς… στην Μεγάλη και Αρχαία θυσία.

  Βεβαίως ο φόβος μέσω της απειλής, η έστω της προειδοποίησης … αποτελεί μέρος της τέχνης τόσο της πολιτικής όσο και του πολέμου. Εάν λάβουμε ως αληθινές τις φήμες περί του ενεργειακού πλούτου της Ελλάδος, ότι αυτός ανέρχεται σε μερικά τρις ευρώ… τότε "είναι πολλά τα λεφτά Άρη" για ένα τόσο καλοπερασάκια και δειλό λαό (πλην ελαχίστον εξαιρέσεων), που φοβάται αδυσώπητα… το τουφέκι, την τσάπα, το ματσακόνι, και το σκεπάρνι! Ούτως ειπειν, ότι είτε ψηφίσουμε, είτε δεν ψηφίσουμε… οι "σύμμαχοι" μας της δύσεως, θα μας ξεσκίσουν για να πάρουν τον ορυκτό μας πλούτο… και αυτό είναι μια πραγματικότητα.

  Κάπου εκεί "κουμπώνουν" οι πρόσφατες δηλώσεις των τελευταίων εβδομάδων και "παράξενες" συμπεριφορές, όλων των πολιτικών, που ομολογώ έχουν μια αναβάθμηση διαξιφισμών, από τις τελευταίες εθνικές εκλογές του 2012. Τότε ενωμένοι έλεγαν, ότι έαν δεν υπάρξει κυβερνητική σταθερότητα, θα… έχουμε μέχρι και γενικό μπλακ άουτ από την Δ.Ε.Η… όπου τελικά ΔΕΝ εγινε τίποτα.

  Αυτή όμως η πολιτική ενώτητα ΔΕΝ υπάρχει πλέον… και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις εξελίξεις.

  Αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *