Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:11 - 12/04/2012

“Κινδυνεύει από τσουνάμι όλος ο νότιος Ινδικός Ωκεανός”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

“Τα κύματα θα φτάσουν τα 10 μέτρα και θα πλημμυρίσουν πολλές περιοχές” λέει ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών Κώστας Συνολάκης.
Μετά τον σεισμό μεγέθους 8,7 βαθμών της κλιμακας ρίχτερ που έγινε στην Ινδονησία εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι σε 7 χώρες και πιο συγκεκριμένα στην …

Ινδονησία, την Ταϊλάνδη, την Ινδία, την Αυστραλία, τις Σεϋχέλλες, την Σομαλία, το Ομάν και την Νότια Αφρική.


Οι αρχές της Ταϊλάνδης ήδη έχουν ενημερώσει τους κατοίκους στην ακτή Ανταμάν να εγκαταλείψουν την περιοχή υπό τον φόβο επερχόμενου τσουναμι. Η περιοχή είναι η ίδια που είχε πληγεί το 2004.
Το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι της Ινδίας ανακοίνωσε ότι κύματα ύψους έξι μέτρων αναμένονται σε τμήματα της ανατολικής ακτής της χώρας, ενώ μικρότερα κύματα αναμένονται στα απομακρυσμένα νησιά Ανταμάν και Νικομπάρ.

Οπως δήλωσε στο Newsit ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κώστας Συνολάκης “είχαμε έναν μεγάλο σεισμό μεγέθους 8,7 εως 8,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, δεν ξέρουμε ακόμη το ακριβές μέγεθος. Ο σεισμός είναι σε εστιακό βάθος λιγότερο από 30 χιλιόμετρα που σημαίνει οτι θα έχει τσουνάμι.


Οι περιοχές που αντιμετωπίζουν μεγάλο κίνδυνο ειναι η βόρειος Σουμάτρα, το Πανγκ Ατσε και από την άλλη πλευρά του ινδικού ωκεανού το τσουνάμι μπορει να φτάσει στις Μαλδίβες, στη Ριγιουανιόν ακόμη και στη Μαδαγασκάρη. Εξαρτάται από το ποια είναι η κατεύθυνση του ρήγματος, ακόμη δεν ξέρουμε. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δε θα ειναι τόσο μεγάλο όσο το 2004 αλλά θα επηρρεάσει πάρα πολλούς ανθρώπους. Ηδη υπάρχουν εκκενώσεις στην Ινδία και απ΄ότι κατάλαβα στη Σρι Λάνκα αλλά θα προχωρήσει μέχρι και τις ακτές της Αφρικής. Είναι νωρίς ακόμη αλλά θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.

Τηρουμένων των αναλογιών, αν και ειναι νωρίς για να ξέρουμε τον μηχανισμό του σεισμού, αν όμως ειναι αυτό που φαίνεται τώρα τότε τα κύματα θα φτάσουν σε ύψος και τα 10 μέτρα. Στο Πανγκ Ατσε που είχε πληγεί και το 2004 και ζουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, θα υπάρξει πρόβλημα. Ελπίζω να ειναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι αυτή τη φορά και σίγουρα θα είναι αλλά δυστυχώς τα πρώτα στοιχεία που βλέπω μιλάνε για αρκετά μεγάλες πλημμύρες” είπε τέλος ο καθηγητής κύριος Συνολάκης.
ΠΗΓΗ

 πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*