ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σας παραθέτουμε παρακάτω το κείμενο διασφάλισης προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ή να το τυπώσετε και αφού το συμπληρώσετε να προβείτε στις εξής ενέργειες:

1ον Να το παραδώσετε οι ίδιοι σε κατάστημα του οργανισμού / εταιρείας κρατώντας ένα αντίγραφο με τον αριθμό πρωτοκόλλου.
2ον Να το στείλετε με ΦΑΧ στην αρμόδια υπηρεσία του κάθε οργανισμού / εταιρείας.
3ον Να το στείλετε με Courier κρατώντας την απόδειξη τους.
4ον Τέλος να σταλθεί ένα αντίγραφο στο Ινστιτούτο Καταναλωτών και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

Το ανωτέρω κείμενο διασφαλίζει την μη διαρροή-διάδοση των προσωπικών μας δεδομένων και στοιχείων από οργανισμούς και ιδιωτικές εταιρείες όπως αναφέρονται στο http://katohika.gr/2012/04/19/blog-post_19-10/ Νόμος του Υπουργείου Οικονομικών για την καταγραφή και απόδοση στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείο προσωπικές πληροφορίες από Τράπεζες – Οργανισμούς:ΔΕΗ -ΟΤΕ -ΕΥΔΑΠ καθώς και εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη.

(Κείμενο από ΙΝΚΑ)
πηγή

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφήΘεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *