Κατάσταση εκτός Ελέγχου – Αναμένεται ανάφλεξη!

Πλησιάζει η ώρα της ανάφλεξης. Τα μέτωπα και οι αντιπαραθέσεις είναι πολλές. Η Ρωσία έχει ρίξει το γάντι στην Τουρκία σχετικά με την εκπαίδευση Τετσένων ανταρτών στο έδαφος της.

Το Ισραήλ απειλεί με πόλεμο τον Λίβανο, το Ιράν προκαλεί βγάζοντας δύο πλοία του στην Μεσόγειο, οι κούρδοι του βορείου Ιράκ αξιώνουν Εδάφη της Τουρκίας και έξοδο στην Θάλασσα.

Οι Τουρκοκύπριοι σχεδιάζουν την δική τους ΑΟΖ,σε συνεργασία με την Τουρκία, ύποπτες κινήσεις του Βουλγαρικού Στρατού παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες, ενώ Ηφαίστειο που βράζει είναι πλέον τα Σκόπια με τις συγκρούσεις να μένονται μεταξύ σλαβόφωνων και αλβανοφώνων.

Από αξιόπιστες πηγές η ομάδα του Blog Amynias ενημερώθηκε ότι λήγει ένα πολύ σοβαρό τελεσίγραφο. Το τελεσίγραφο που αφορά το αίτημα της Ρωσίας διαμέσου του Πούτιν προς την Τουρκία. «Παραδώστε μας τους Τετσένους αντάρτες που εκπαιδεύεται στα Εδάφη σας».

Το σημαντικό είναι πως η Ρωσία γνωρίζει με λεπτομέρειες την συνεργασία των Τούρκων στρατηγών με τους Τσετσένους αντάρτες όσον αφορά την εκπαίδευση των τελευταίων στους ορεινούς όγκους της Τουρκίας και την παροχή πολεμικού Υλικού. Γνωρίζουν επίσης πως χρηματοδότες αυτής της κίνησης είναι δύο διαφορετικοί πόλοι. Ο πρώτος από την Σαουδική Αραβία και ο 2ος από το Ιράν.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Η υψηλόβαθμη στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας η οποία παίζει έναν ανεξέλεγκτο ρυθμιστικό ρόλο ως εγγυητής στην ανάπτυξη των ισλαμιστών δυνάμεων της περιοχής και προς το παρόν δεν ενδίδει στις Ρωσικές απειλές.

Στα πλαίσια των πιέσεων υποστηρικτής και σύμμαχος της Τουρκίας προς την Ρωσία βρίσκεται η Βουλγαρία, εξυπηρετώντας και αυτή με την σειρά της τα δικά της συμφέροντα.

Στην Τουρκία την ίδια χρονική στιγμή ανακύπτει ένα νέο πρόβλημα με την έμμεση και άμεση απαιτηση των Κούρδων να αξιώνουν αυτονομία και πρόσβαση στην θάλασσα.

Από την άλλη μεριά ο Ισραηλινός υπουργός Αμύνης Ehud Barak δήλωσε πως οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις μπορεί να επέμβουν στο νότιο Λίβανο ξανά και να εμπλακούν σε μάχες με τα ένοπλα τμήματα της Hezbollah.

Ενώ την ίδια χρονική στιγμή δύο πολεμικά σκάφη του Ιρανικού Ναυτικού πρόκειται να περάσουν από τη διώρυγα του Σουέζ κατευθυνόμενα προς τη Συρία όπου και θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη.

Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Avigdor Lieberman δηλώνει πως η απόφαση του Ιράν να στείλει τα σκάφη του τόσο κοντά στο Ισραήλ αποτελεί πρόκληση και αποδεικνύει πως το «νεύρο» αλλά και η αυτοπεποίθηση του Ιράν μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Ο ίδιος προειδοποίησε τους πάντες καλώντας τη διεθνή κοινότητα να αντιληφθεί πως το Ισραήλ δεν μπορεί να αγνοεί τις προκλήσεις αυτές για πάντα.

Τις εξελίξεις που τρέχουν έρχονται να ενισχύσουν και οι Δυνάμεις δύο Αεροπλανοφόρων. Tου γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle και του Αμερικανικού USS Enterprise που βρίσκονται στην περιοχή Νοτίως και Νοτία Ανατολικά της Κρήτης. Ειδικότερα χθές Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού της Χώρας μας , ανακοίνωσε την ματαίωση της προγραμματισμένης για την 18η Φεβρουαρίου συνεκπαίδευσης μονάδων του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και του γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle λόγω αλλαγής προγράμματος της γαλλικής δύναμης επιχειρήσεων, καθώς φαίνεται το τελευταίο να έρχεται εσπευσμένα να ενισχύσει την Δύναμη υποστήριξης στην περιοχή δίπλα από το USS Enterprise

Ηφαίστειο που βράζει είναι πλέον τα Σκόπια και η αδυναμία ελέγχου της κατάσταση μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στον κυβερνητικό συνασπισμό του VMRO του Νικόλα Γκρούεφσκι και το κόμμα των Αλβανών των Σκοπίων, την Εθνική Ένωση, μετά από συγκρούσεις που ξέσπασαν για δεύτερη μέρα μεταξύ των Σλάβων και των Αλβανών.

Και δεν φθάνουν όλα αυτά, σφήνα στις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας και των ενδιαφερομένων αμερικανικών εταιρειών για την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων της Κύπρου θέτουν οι Τούρκοι και οι τουρκοκύπριοι με νεότερες δηλώσεις του φερόμενου ως υπουργού Ενέργειας του ψευδοκράτους Σουνά Ατούν. Ο Ατούν ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ότι οι Τουρκοκύπριοι σε συνεργασία με την Άγκυρα ως εγγυήτρια δύναμη, πρόκειται να ετοιμάσουν τη δική τους στρατηγική και να αρχίσουν τις εργασίες για τον καθορισμό της δικής τους ΑΟΖ, με σκοπό να αρχίσουν τις δικές τους έρευνες για τον εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου στη θαλάσσια περιοχή.

Και για να μην αφήσει οποιαδήποτε περίπτωση αμφισβήτησης των λεγόμενων του ο Σουνά Ατούν προσδιόρισε και τις περιοχές που αναφέρει, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι οι Τουρκοκύπριοι έχουν δικαίωμα στις φυσικές πηγές γύρω από το νησί. Συμπληρώνοντας ο Σουνά Ατούν δήλωσε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει στης κυπριακή Κυβέρνηση να παραβιάσει τα συγκεκριμένα δικαιώματα των τουρκοκυπρίων.

Την παρούσα χρονική στιγμή που οι διεθνής εξελίξεις στην γύρω περιοχή τρέχουν και το matrix των Αντιπαραθέσεων και των συμφερόντων γίνεται όλο και ποιο πολύπλοκο οι Εθνικές μας Υπηρεσίας παρατηρούν σιωπηλά και με πολύ μεγάλη προσοχή τις ύποπτες κινήσεις των στρατευμάτων της Γείτονος Βουλγαρίας και Αλβανίας.

Και ενώ η κατάσταση Γύρω και έξω από την Χώρα μας βράζει , βράζει και το εσωτερικό της, καθώς από μέρα σε μέρα αναμένεται σοβαρή εξέλιξη στα εσωτερικά της χώρας μας με αναμονή να ξεσπάσει σοβαρό θέμα πολιτειακής κρίσης τη περίοδο της 23ης Φεβρουαρίου 2014.

Ο Στρατός μας εκπαιδεύεται εκτάκτως στην αντιμετώπιση καταστολής μιας Κοινωνικής εξέγερσης, γεγονός που δηλώνει την ανεπάρκεια των δυνάμεων Ασφαλείας.

Και από την άλλη διατηρείται μια παγερή σιωπή και αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, και το ποίο περίεργο στην παρούσα χρονική στιγμή είναι ότι όλα συμπίπτουν.

ΠΗΓΗ

28 thoughts on “Κατάσταση εκτός Ελέγχου – Αναμένεται ανάφλεξη!

  • Ανώνυμος says:

   Φίλε δεν θυμάσαι καλά….
   Και τότε έγινε πόλεμος. Και τώρα θα γινει. Και μετά θα ξαναγίνει!!!!!
   Πρέπει μέχρι τώρα να έχουνε γίνει ισα και και με 5.000 ……
   Εμείς όμως ακόμη ζωντανοί……

 1. Ανώνυμος says:

  "Και ενώ η κατάσταση Γύρω και έξω από την Χώρα μας βράζει , βράζει και το εσωτερικό της, καθώς από μέρα σε μέρα αναμένεται σοβαρή εξέλιξη στα εσωτερικά της χώρας μας με αναμονή να ξεσπάσει σοβαρό θέμα πολιτειακής κρίσης τη περίοδο της 23ης Φεβρουαρίου 2014." γράφει η δημοσίευση.Τι συναίβει;Υπήρξε αναβολή σχεδίων εφόσον αναφέρεται σε περασμένη ημερομηνία;

 2. Ανώνυμος says:

  Φίλε ή που έχεις κάνει λάθος και δεν εννοείς για Φεβρουάριο αλλά για Μάιο ή έχεις ποστάρεις παλιότερο αρθρο.

 3. Ανώνυμος says:

  Καλά, η δημοσίευση αυτή μιλάει για πολιτειακή κρίση γύρω στις 23 Φεβρουαρίου 2014….. Γιατί ξαναβγήκε σήμερα;

 4. Ανώνυμος says:

  ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ……..

  ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ……………….

  ΥΑΛΑΣ

 5. Ανώνυμος says:

  "αναμονή να ξεσπάσει σοβαρό θέμα πολιτειακής κρίσης τη περίοδο της 23ης Φεβρουαρίου 2014"
  Μπαγιάτικο πράγμα ανεβάσατε… 15 Μαΐου σήμερα και όλα μέλι γάλα!

 6. Ανώνυμος says:

  ΠΕΡΥΣΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΙΠΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΑΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΑΠΕΝΕΠΑΝΔΡΟΝΩΝΤΑΙ…ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΟΙΠΩΝΤΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ…….! ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ? ΗΞΕΡΑΝ….. ΕΠΙΔΗ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΔΩ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ…….. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΛΑ ΚΑΝΩΝΙΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑΚΙΑ ΤΑΧΑ ΕΤΣΙ…….. ΩΠΟΣ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΕ ΚΥΠΡΟ………ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΧ ….! ΠΑΤΗΣΑΝ….! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ….! ΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ……!ΟΛΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΕΙΝΟΙ ΚΑΡΑΚΓΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΙΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΒΡΕ ΜΟΥ………ΚΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ…….

 7. Ανώνυμος says:

  Προσωπικά πιστεύω ότι αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει φέτος που έχουμε εκλογές, ή το αργότερο το 2016 που επίσης θα έχουμε εκλογές…

 8. Ανώνυμος says:

  δευτερη φορα που γραφω το ιδιο σχολιο για το αιγεο και τα νησια… με την τροικα και τους τουρκους…. και δεν το διμοσιευετε ……γιατιιιιι…..?!

 9. ΝΙΚ says:

  ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

 10. Ανώνυμος says:

  Το θεμα αναφερεται στο Φεβρουαριο του 2014,ετεροχρονισμενο,σωστες οι παραπανω
  περιγραφες για ενα καζανι που βραζει παντου στο στρατιωτικο τομεα,αυτο ειναι ενα επιπεδο,ας προστεθει το δευτερο του οικονομικου τομεα,το τριτο των πιο συχνων γεω
  λογικων φαινομενων,το τεταρτο των πιο συχνων ακραιων καιρικων φαινομενων,το πεμπτο
  της επισπευσης παγκοσμια μετρων ελεγχου,παρακολουθησης και στραγγαλισμου των
  ατομικων δικαιωματων,το εκτο της γεωμετρικα αυξανομενης αποστασιας των μαζων απ'
  το Θειο και την εξυβριση του,την ταχυτατη καταπτωση ηθικων αξιων.Ολα αυτα αποτελουν
  τα σημεια που δειχνουν την παρουσια πια του Αντιχριστου αναμεσα στους ανθρωπους.
  Ολα τα παραπανω ειναι πληρως διαχειρησιμα και θα οδηγησουν σε ενδιαφεροντα γεγο
  νοτα σε χρονο και τοπο που θα κριθει ορθος.

  δυναμη 5

   • Ανώνυμος says:

    ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ…

    ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ Γ.Ο.Χ. !!!!!!

    "30 – 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ"
    ΒΙΝΤΕΟ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ

   • Ανώνυμος says:

    Φιλε Χαρρυ εχει παρατηρηθει οτι εισαι απ'τα λιγα ατομα με σωστες τοποθετησεις,ερωτησεις και σεμνοτητα σ'αυτη την ιστοσελιδα.Τα αναλυτικα χαρακτηρι
    στικα και η δραση του Αντιχριστου εχουν περιγραφει απ'τη δυναμη 5 στο Γιουτιουμπ,θα
    προστεθουν κατω απ'την απαντηση για να εχεις πληρη εικονα.Ο Αντιχριστος αυτη τη
    στιγμη ζει στην ευρωπαικη ακτη της Κωνσ/λης και φυσιογνωμικα (εκτος απ'τα προσθετα
    μιαρά στοιχεια)μοιαζει στο Χριστο και ταξιδευει ασταματητα.Για να ενεργοποιηθει πληρως
    θα πρεπει να επελθει παγκοσμια οικονομικη απελπισια και να εκτελεστει ο Ασσαντ,απ'τη
    Δαμασκο θα ξεκινησει προς την Κωνσ/λη(ειναι τελετουργια)οπου εκει θα γινει η πρωτη πα
    γκοσμια παρουσιαση του.

    Ο φερων τα συμβολα και το σπαθι

    • Ανώνυμος says:

     Ο οιωνος για τον ερχομο του αντιχριστου δωθηκε το 1979 με το μεγαλο δυστυχημα στον Βοσπορο οπου το ρουμανικο δεξαμενοπλοιο Independenta συγκρουστηκε με Ελληνικο πλοιο,τοτε σειστηκε ολη η Κωνσ/λη.Το βδελυγμα της Ανομιας….γεννηθηκε αρχες του 1980(τελος Γεναρη),ειναι 33 ετων υδροχόος και εχει αδρανοποιηθει τωρα(ομως κινειται)γιατι σ'αυτη την ηλικια θα δρασει.Ειναι Εβραιος με αραβικες ριζες ομως ενω μπορει δε μιλαει αραβικα,παρ'οτι γεννηθηκε στη μεση ανατολη και δεν ειναι Ασκενάζι μοιαζει εμφανισιακα με κλασσικο ευρωπαιο Εβραιο.Εχει μεγαλο κεφαλι,φαρδυ μετωπο και ωμους μαυρα μαλλια τα οποια στα σημεια των αυτιων σχηματιζουν μπουκλες και θυμιζουν κερατα τραγου.
     Εχει σε αποσταση τα φρυδια και στην ενωση τους σημαδι,πρασινα και σχιστα ματια.Στο προσωπο μικρες φακιδες και ελιά στο μαγουλο,η μυτη του ειναι λεπτη και ελαφρα κυρτή,επισης το προσωπο του λαμπει,στο δεξι του στηθος εχει λεκέ σε μεγεθος φυλλου δεντρου και φερει μαυρη ελιά πισω απ'την καρδια αλλά και στο δεξι του ποδι.Ειναι μοντερνος εμφανισιακα και ασχολειται με υψηλη τεχνολογια,ειναι μορφωμενος.Οταν περπαταει τα βηματα του ειναι προς τα εξω.Ειναι προσχαρος και κανει συχνα αστεια,δυσκολευεται στην ομιλια.
     Το προσκαιρο αυτο κατασκευασμα των δυναμεων του σκοτους μετα την αδεια του Θεου δε συνειδητοποιησε απ'την αρχη ποιος ειναι,του εχουν δωθει πνευματικες ικανοτητες.Η αναβαλλομενη δραση του θα αρχισει οταν θα εχει επελθει παγκοσμια εμπορικη και οικονομικη καταρρευση.Για πρωτη φορα θα εμφανιστει δημοσια στην Κωνσ/λη και οι Τουρκοι θα'ναι οι πρωτοι που θα τον μαθουν.Ηδη δύο θρησκειες και αιρεση τριτης τον αναμενουν ως σωτηρα,οι Εβραιοι τον Moshiah(Μεσσια),οι Μουσλουμανοι τον Hazreti Mehdi και οι Ευαγγελικοι τη δευτερη ελευση του Ιησου.
     Ο αντιχριστος εχει σπιτια σε Κωνσ/λη και Ρωμη(μερη στα οποια θα ταξιδευει συχνα αεροπορικα)αλλά η εδρα του θα'ναι στον 3'ο ναο του Σολομωντα(οπου καίει τωρα καντήλι)στην Ιερουσαλημ.Αν και θα δρασει πιο πολυ στην Τουρκια και οι διδασκαλιες του και ο ιδιος θα φαινονται και θα ακουγονται απ'ολα τα ελεγχομενα μ.μ.ε. σ'ολο τον κοσμο η Μεγαλοβδομαδα του θα τελεστει στην Ιερουσαλημ.

    • Ανώνυμος says:

     Θα μιλαει και θα διδασκει αναμεσα στους ανθρωπους κι'ενω θα'ναι ξεκαθαρο ποιος ειναι κανεις δε θα μπορει να καταλαβει την ταυτοτητα του,ο Θεος θα'χει ριξει 72 κουρτίνες για να τον προφυλαξει γιατι αυτο ειναι το σχεδιο Του.Στην αρχη δε θα γινει αποδεκτος,θα γελασουν μαζι του και μετα θα καταφερθουν εναντιον του γιατι διαβαλλει τις θρησκειες.Ομως η παγκοσμια οικονομικη καταστροφη θα'ναι τετοια που θα τον αποδεχτουν.Θα ειδοποιηθουν απ'ολα τα σημεια της γης 30 εκλεκτοι-μαθητες οι οποιοι θ'αρχισουν να τον ψαχνουν παντου σε αντιθεση με το Χριστο που ο ιδιος τους βρηκε.Θα'ναι μορφωμενοι και πλουσιοι νεοι που θα παρατησουν τα παντα,αυτοι δε θα'ναι αραβες αλλά καποιοι θα ξερουν τη γλωσσα.
     Θα τον βρουν στην Κωνσ/λη και θα τον καλεσουν να ηγηθει,ο ιδιος θα αρνηθει οτι ειναι αυτος που αναζητουν,θα τον κυνηγουν συνεχεια ωσπου θα τον εκβιασουν λεγοντας του οτι αν δεν ηγηθει και σωσει τον κοσμο το αιμα και οι αμαρτίες των ιδιων και των απογονων τους να πεσουν στο κεφαλι του(θυμιζει κατι αλλά στ'αντίστροφα;),τοτε αυτος θα αποδεχτει.Ο ιδιος με τους μαθητες του θα χαραξουν με τα ποδια τους καποια γραμματα στο χωμα της Κωνσ/λης και αμεσως μετα θα περπατησουν πανω στη θαλασσα του Βοσπορου(θυμιζει κατι;).Ο Ανομος και οι μαθητες του με τις διδαχες τους σταδιακα θα γινουν αποδεκτοι,ο ιδιος θα καταργησει καθε ατομικο ή κρατικο χρεος καθως και Ολους τους φορους παγκοσμια.Θα φερει πρωτοφανη οικονομικη ευημερια και θα μοιραζει δωρεαν χρηματα και τροφη.Θα βρει και θα παρουσιασει θρησκευτικους θησαυρους οπως την Κιβωτο της Διαθηκης,την αυθεντικη Παλαια και Καινη διαθηκη,τη ραβδο του Μωυση,προσωπικα αντικειμενα αγιων ολων των θρησκειων.Θα βρει και θα βαλει στη ζωνη του σπαθί το οποιο βρισκεται στο Τόπκαπι,θα γινουν 3 τελετές,μια στην Αγια Σοφια,μια στην Μέκκα και μια στον τριτο ναο στην Ιερουσαλημ οπου και θα ανακυρηχτει ηγετης της ανθρωποτητας μεσα σε ζητοκραυγες.Οπως κι'ο Χριστος δε θα παντρευτει.Μερος των ιερατειων πριν γινουν αυτα θα εναντιωθει,θα κυνηγησει αυτον και τους μαθητες του και θα τον βασανισει,72 χιλιαδες Πιστοι μαχητες απο καθε θρησκεια θα προσπαθησουν να τον εξοντωσουν ομως τελικα θα λυτρωθει απ'τα βασανηστηρια και θα αφανισει ολους με εντολη Θεου.Διπλα του θα'χει παντα τον πιστο του συνεργατη,την εικονα του.Και οι δυο τους θα Εκτελεστουν απο σπαθί. watch?v=een_3XEltbc

     δυναμη 5

     Ο φερων τα συμβολα και το σπαθι

     • Ανώνυμος says:

      ΦΙΛΕ ΔΥΝΑΜΗ -5 ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΘΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΣΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙΣ …ΣΕ ΟΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΑ ΣΤΑΘΩ…ΟΤAΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ '' ΘΗΡΙΟΥ ''ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΙ VIDEO-WALL [ OI ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΕΣ ]ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ…ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΗΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ …ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ…ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ…ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ 12 ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ [ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ] ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ [ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΕΣ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ ]…ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ…ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ…ΙΣΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ…ΤΙΣ ΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ [ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ] ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΑΣΤΕΙΕΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
      ΥΓ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΩΝΤΑ [ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛ Α ΞΑ …ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΗ ΚΑΘΩΤΙ ΘΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ …ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ…

     • Ανώνυμος says:

      Δε θα ξαναδωθει απαντηση σε κακοβουλες,εξυπνακηστικες διαβολές : 1.Ο συνεργατης
      του Αντιχριστου,η εικονα του,ειναι μαυροφορεμενος Πέρσης και βρισκεται 3 χρονια στη Συ
      ρια μαζι με τα μαυρα μπαιρακια,εχει σημαντικες δαιμονικες δυναμεις οπως και ο Αντιχριστος και δεν ειναι καμία γιγαντοοθονη 2.Οι αριθμοι ειναι ακριβως αυτοι, 5 θα'ναι
      οι στασεις του Ανομου απ'τη Δαμασκο στην Κωνσ/λη(η μια ειναι το Ικονιο…)και 2 απ'τους
      ψευδοπροφητες ειναι ο Αχματινετζαντ και ο Ερντογαν 3. Δε θα γινει τιποτα νωριτερα οπως
      νομιζει το ανθρωπινο μυαλο σου παρα μονο οταν Κρινει ο Θεος και ο μαχητης Του 4. Αν
      θεωρεις αστεια τα χαρακτηριστικα του Αντιχριστου που αναφερθηκαν δεν ειναι δυσκολο
      να σε επισκεφτουν αυτος και η εικονα του(ετοιμασε πάμπερς) 5.Ο Αντιχριστος και ο μαυ
      ροφορεμενος συνεργατης του απο πλευρας ενδιαφεροντος και δυσκολιας ειναι μετριοι στο
      χοι αλλά η αποστολη αναγκαζει την Εκτελεση τους.Ο πιο ουσιωδης πολεμος ειναι αυτος
      κατα των δαιμονων που'ναι αεναος και ανηλεης αλλά ο τελικος προορισμος ειναι η Νεμεση
      με τον Αφανισμο του Σατανα και πιο πανω του Μη Οντος.

      δυναμη 5

      Ο φερων τα συμβολα και το σπαθι

      Δε θα ξαναδωθουν απαντησεις,μετα απο καιρο ισως ξαναγραφει αρθρο εδω,καλη ανταμωση.

     • Ανώνυμος says:

      ΜΑΘΕ ΦΙΛΕ ΔΥΝΑΜΗ-5 ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ [ ΤΑΚΤΙΚΑ ] ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ …Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ [ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΟΥ ]…ΑΥΤΟΣ ΗΔΗ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΜΠΕΡΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ' ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ' ΗΜΩΝ…ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ…Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ… ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑΒΑΝΙ…Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΣΤΟΜΗ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΘΑ ΦΟΝΕΥΤΕΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙ ΣΠΑΘΙΟΥ…ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ…ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ [ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ] ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ …ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΥΑΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΠΛΑΝΗ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
      ΥΓ.Ε ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΑΣ…ΘΑ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥΤΟ…

 11. Ανώνυμος says:

  Δεν νομίζω να κάνει ακόμα κάτι η ρωσία ,δεν είναι κορόιδο ,θα περιμένει τις ευρωεκλογές ,γιατί ξέρει ότι σ'όλη την ευρώπη θ'ανέβει ο εθνικισμός .Και άντε μετά να πείσεις το γάλλο (λεπέν),άγγλο ,ιταλό να πάει να πολεμήσει τον ρώσο……με λίγα λόγια ο ρώσος θα τρυπήσει την ευρώπη πολιτικά και θα κάνει περίπατο…..

 12. Ανώνυμος says:

  ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΠΡΩΤΑ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ…"ΑΝΗΣΥΧΙΑ"…ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ…"ΟΥΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ"…ΕΝΔΥΝΑΜΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ…ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ…ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ"666"…ΑΝ ΚΥΝΗΓΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…."ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε."… ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ._

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *