Κατάλαβα, ανάπτυξη έτσι θέλετε, αλλά ακούστε μόνο αυτό.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους ψηφοφόρους ΝΔ Πασόκ.Μια ματιά στο μέλλον τους.(μας).

Τελευταία, οι Έλληνες αποφάσισαν να πουλήσουν ότι τους είχαν κληροδοτήσει οι αρχαίοι πρόγονοι τους, συμπεριλαμβανόμενων και όλων των πηγών ενέργειας που διαθέτει η χώρα.
Γιατί?


Για να πάρουν λίγα ακόμα δανεικά, να ζήσουν στο όνειρο λιγάκι ακόμα, έστω και σε αυτό το μισό όνειρο που έχει μείνει και που κάθε μέρα γίνεται και πιο ερείπιο…

Η ουσία σε όλες τις στρατηγικές που σχεδιάστηκαν προεκλογικά, ήταν αυτή:
Nα πετύχει η παράταξη των εθνικών προδοτών να πάρει την εξουσία, (πάλι με υφαρπαγή, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε ψέμα, έτσι όπως έκανε και με τον GAP/ΠΑΣΟΚ πριν 2 χρόνια).
Και αφού αρπάξει την εξουσία, να προσπαθήσει άλλη μια φορά, αυτή τη φορά με υποτίθεται εντολή του λαού, να ξεπουλήσει τον πλούτο της χώρας.

Αλλά αυτά τα ξέρετε φαντάζομαι, και αν δεν τα ξέρετε, καιρός να τα μάθετε….

Οι υδάτινοι πόροι της χώρας έχουν ήδη πουληθεί με υποσχετική σε γαλλική πολυεθνική, η ΔΕΗ ξέρετε, μη σας πρήζω, (αλλά εσάς σας πείραζε ο φωτόπουλος… όχι ότι είχε δίκιο, αλλά καλύτερα να τρώει κάνας δυο συνδικαλιστές παρά να μην έχουμε ρεύμα και να το πληρώνουμε χρυσό σε ξένους, στις κατοχικές δυνάμεις των τραπεζών.)


Και βέβαια δεν χρειάζεται να μιλήσω για πετρέλαια, φυσικά αέρια, κλπ, αυτά άστα, τα χουν ήδη υποσχεθεί σε αμερικανούς….

Και για τους έλληνες?
Να σας εξηγήσω αν δεν έχετε ακόμα καταλάβει, εσείς θα είσαστε από την μια αυτοί που θα υποστούν όλες τις κακές συνέπειες των εξορύξεων ας πούμε, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, μόνο την μικρή παράταση δανεικών που μας δίνουν τώρα οι ξένοι για λίγο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι πωλήσεις.

Μετά μπορεί και να μας διώξουν από την χώρα, και μην σας φαίνεται περίεργο, αν ανεβάσουν τους φόρους ακίνητης περιουσίας, μπορούν τελικά να σπρώξουν ένα λαό να ξεπουλήσει για να επιβιώσει.

Και μετά, απλά να τους εκτοπίσει σαν άστεγους……που χρειάζονται την προστασία του κράτους, ίσως σε στρατόπεδα προσφύγων, αφού αυτούς θα τους έχουν εξοντώσει τα παλληκάρια τους της νεοναζιστικής νεολαίας…

Σενάριο φρίκης? Ακόμα δεν άρχισα καλέ… πάρτε ποτό και γαριδάκια και καθίστε…
Συνεχίζουμε.. ..

greektogreek

anti-ntp

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *