Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:22 - 29/03/2015

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΑΠΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΛΙΓΟΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Του Ειδικού Συνεργάτη

Δυστυχώς στην παρούσα ιστορική στιγμή η εξουθενωμένη Ελλάδα δεν μπορεί πια να κουβαλήσει στους ώμους της την Ανθρωπότητα, αν και αυτό ήταν, είναι και θα μείνει το Ιστορικό καθήκον της.

Κι όμως αυτό που δεν μπορεί να κάνει πλέον ο λαός, το κάνουν οι Πνευματικοί Πολεμιστές του, οι οποίοι φέρουν αυτήν την ΣΤΙΓΜΗ την, βαριά ομολογουμένως, Ανθρωπότητα στους ώμους τους. Δεν το επεδίωξαν. Συνέβη, όπως συμβαίνουν όλα τα όμορφα κα αγνά πράγματα, χωρίς υπόγειες μηχανορραφίες, παγίδες και πλεκτάνες. Συνέβη , όπως κάποιοι φοβόντουσαν, γιατί αυτή είναι η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στον πλανήτη. Κι αυτό έχει την ισχύ φυσικού Νόμου.

Στα πιο καίρια γεγονότα του πλανήτη Έλληνες παίζουν ρόλο Πολεμιστή, Δάσκαλου, Καθοδηγητή. Δυό φορές μέσα σε ένα μήνα η Ανθρωπότητα γλίτωσε από την καταστροφή. Η δρομολογηθείσα Παγκόσμια Ύφεση και η έναρξη του Γ Παγκόσμιου Πολέμου πάγωσαν για λίγο. Κάποιος πολεμάει από απίστευτα υψηλές νοητικές κορυφές για να σώσει τον Πλανήτη. Οι ηγέτες τον γνωρίζουν. Ο εχθρός αιφνιδιάστηκε, όμως ανασυγκροτείται. Η τελική σύγκρουση έρχεται. Έχουν γίνει πολύ μεγάλα βήματα ανατροπής σχεδιασμών χιλιετίας σε επίπεδο ηγεσίας.

Τώρα είναι Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. Πρέπει ο λαός της Ελλάδας, αλλά και όλοι οι λαοί να κινητοποιηθούν, να αγωνιστούν για την ζωή τους, γιατί μόνον τώρα μας δίνεται η ιστορική ευκαιρία, αν την χάσουμε είμαστε χαμένοι. Κίνητρα για μαζικές διαδηλώσεις δίνονται. Οι υπερβολικοί αεροψεκασμοί ήταν το καμπανάκι για την Ανθρωπότητα που δηλητηριάζεται σιγά σιγά και ύπουλα. Όλοι πια το έχουν συνειδητοποιήσει. Στον Καναδά γίνονται και πολιτικά διαβήματα. Οι λαοί με αφορμή αυτό πρέπει να ενωθούν και να πολεμήσουν. Αρπάξτε την ευκαιρία. Ο ΧΡΌΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΆ ΛΊΓΟΣ, δεν περισσεύει ούτε σταγόνα του.

Όσο για την Ελλάδα και τα προβλήματά της, ναι η Ελλάδα προστατεύεται από πολιτικές και φυσικές καταστροφές . Κάποιοι το καταλαβαίνουν ήδη και το καταγράφουν.

Θα ήθελα ως τελευταίο να αναφέρω και το νεοεμφανισθέν φαινόμενο ασύστολης κλοπής ενέργειας, ικανοτήτων και Ανώτερων πνευματικών δικαιωμάτων από μεγάλες πολιτικές δυνάμεις. Τα παιχνίδια που παίζονται στο παρασκήνιο ούτε η πιο καλπάζουσα φαντασία δεν μπορεί να τα συλλάβει. Αυτά όμως είναι για τους μεγάλους παίκτες. Ο λαός πρέπει να μείνει προσηλωμένος στην με κάθε μέσο αντίστασή του πνευματική, ηθική και πολιτική και να μην ξεχνάει ότι ακόμη έχει την Δύναμη να αλλάξει την Ιστορία.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Ανώνυμος 03/29/2015 @ 8:13 ΜΜ

    ΑΡΓΗΣΑΝΕ ΤΟΣΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ.

  2. Ανώνυμος 03/29/2015 @ 8:59 ΜΜ

    Ως ταπεινο και ασημαντο πιονι.., που αντιλαμβανεται μονο τα μεγαλα μπαμ ..
    ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ …ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ !!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ !!!!
    Συγχωρεστε με !!!!

  3. Ανώνυμος 03/29/2015 @ 10:04 ΜΜ

    29 Μαρτίου 2015 – 11:59 μ.μ.
    αυτο που πιστευεις ειναι ,,,,μην πιστεψεις ομως οτι οι γεροντες και οι αγνες ψυχες στο κοσμο,, μιλουν για καταστροφες και τετοια ,,,,ολοι μα ολοι μιλησαν για αγνοτητα αγαπη και κυριαρχια της αληθειας με φώτιση του νου ,,,τωρα αν καποιοι τους στριμωχναν με την ερωτηση εαν δεν καταλαβει ο κοσμος τι θα γινει ??? και αυτοι απαντουσαν το τι θα κανει το κακο ,,,που μπορειτε να το αλαξετε κατέληγαν παντα
    παντως…. εμμεσα απαντας και στον γιαννη που λεει οτι αργησαν ,,,γιατι ποτε εφυγαν ??? απλα τωρα ειναι περισσότεροι

  4. Ανώνυμος 03/29/2015 @ 10:58 ΜΜ

    Ωραίο σήμα στην πρώτη φωτό, οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει "ειδικέ συνεργάτη".

  5. Ανώνυμος 03/30/2015 @ 12:06 ΠΜ

    ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΦΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΙΛΟΝ 5

  6. Ανώνυμος 03/30/2015 @ 12:55 ΠΜ

    ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΕΡΙ ΟΕΑ 'Σ ΣΟΥΠΑ ΓΙΝΑΜΕ …

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  7. Ανώνυμος 03/30/2015 @ 7:59 ΠΜ

    Ποιος τα γράφει αυτα στο άρθρο; δεν έχει πηγή, αρα βλακειες..

  8. Ποσος χρονος δηλαδη απεμεινε?

    5 λεπτα η 10 λεπτα?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*