Καμπουρογαμόσαυρος ο αμμώδης του ειδους politikous redicolous


Loading...

11 thoughts on “Καμπουρογαμόσαυρος ο αμμώδης του ειδους politikous redicolous

 1. Ανώνυμος says:

  το ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ Ο ΑΜΜΩΔΗΣ από που το σκαρφίστηκες ;(σε παρακαλώ διευκρύνισε το !)

 2. Stratis says:

  Ε λοιπόν Stranger φίλε μου… άκουσα μόνο μέχρι το 0:04 και ένα έχω να σου πω… Ξέρει τι λέει το "φαγανό"! Το ΠΑΣΟΚ έχει μεταλλαχθεί σε χίλια-δυο κόμματα και κομμάτια, ένα από αυτά εκτός από Ελιά, Δημοκρατικές Αριστερές κ.λπ. είναι και ο Σύριζα. Αρα, ξέρει πολύ καλά τι λέει… 3εις ισόβια δίαιτα θέλει μόνο και εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική μπας και βρει τα λάθη του, αλλά αλήθειες κρύβει ο λόγος του παιδιού!!!

 3. Ανώνυμος says:

  Ψηφίστε πρόβατα Έλληνες Γκαβούς, Ελιές και Ποτάμια!!!!
  Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  Τρίτη ευκαιρία πετάξαμε στα σκουπίδια!!!
  Άντε να δω στις πόσες θα μάθουμε να μαυρίζομε τους ψεύτες, τους κλέφτες και τους προδότες της πατρίδας μας!

 4. Maria Vaia says:

  ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ???? ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΑΜΟΣΑΥΡΟΙ ΟΙ ΕΠΙΜΟΝΟΙ… ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ . ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΟΣ. ΤΡΩΕΙ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΠΛΥΣΤΟΣ, ΠΕΙΝΑΛΑΣ, ΦΩΝΑΚΛΑΣ, ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΗΣ, ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΣΑΒΟΥΡΟ……. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙ!!!!

 5. Pandora says:

  Ίσως δεν το γνωρίζετε,αλλά αυτό το συγκεκριμένο είδος,[politikous redikolous] της οικογένειας των eurogamosavron, προστατεύεται από την Ε.Ε. και το nature

 6. Ανώνυμος says:

  Η πραγματικότητα… όπως έχει διαμορφωθεί σε αυτό το δώμα, από τους κατοίκους της χώρας των Ελλήνων… αποτελεί παράδειγμα για ποικίλες έρευνες.

  Όπως δε στον τόμέα της επιστήμης της ιατρικής και ειδικότερα της ψυχιατρικής, ομοίως δε στο τομέα της φιλοσοφίας, όπως δε και στον τομέα της θεολογίας!

  Η εποχή μας… και η διαμόρφωση της, στο πεδίο της απτής πραγματικότητας, ενδείκνυται για πραγματικά σοβαρές μελέτες, ως προς την συμπεριφορά των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων!

  Προσωπικά καταλαβαίνω γιατί η φυλή μισεί το γένος… και το γένος την φυλή… όπως καταλαβαίνω το αίτιον του αιτιατού, το γιατί η γενεά που ήρθε επί των ερειπίων του Β΄Π.Π. μισεί τις επόμενες γενεές…. όπως και γιατί ο κύκλος της, άνοιξε με γερμανική μπότα… και κλείνει με γερμανική μπότα!

  Σίγουρα υπάρχει ένα τέλος εποχής…. και δεν εννοώ μόνο στο πεδίο της ιστορίας, αλλά και στο πεδίο της μυθολογίας. Διότι αυτά που θα έρθουν, σε 50 έτη το πολύ.. θα είναι μυθολογικών διαστάσεων. Η αρχαϊκή "τράπουλα", θα ξανά μοιραστεί σε τέτοιο βαθμό… όπου οι άλλοτε Πελασγοί, η μετέπειτα Έλληνες και οι νεότεροι Ρωμιοί… θα κάνουν στην "άκρη", ώστε μέσα από την συνέχεια αυτών, θα έρθει κάτι άλλο.

  Ήδη βρισκόμαστε στις αρχικές ζημώσεις, για αυτό το "κάτι άλλο"… έστω και αν ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει…. και αυτό πέραν από τα όποια όρια για κάποιων παγκόσμιων "γνωστών" γεγονότων, που αρκετοί μπορεί να περιμένουν.

  Τον Βαγγέλα… κάποιοι τον ψηφίζουν. Όσοι από τους συνδαιτυμόνες τον βρίζουν (ο γράφων είναι μαζί σας), πρέπει να γνωρίζουν ότι στην καλύτερη βρίζουν, τους ψηφοφόρους του Βαγγέλα… και του κάθε μνημονιακού Βαγγέλα! Διότι ο Βαγγέλας, αποτελεί για τους ψηφοφόρους του… τον πολιτικό τους καθρέπτη! Και υπόψην… οι ψηφοφόροι του Βαγγέλα… και του κάθε μνημονιακού Βαγγέλα, αν ήταν στην θέση του Βαγγέλα, ίσως να ήταν κατά πολύ χειρότεροι από τον Βαγγέλα!

  Αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *