Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:31 - 13/04/2012

Καμμένος – “Ανεξάρτητοι Έλληνες – “Κάρτα Του Πολίτη”: “Αυγό να πάρεις απ’ αυτόν, δεν έχει κρόκο μέσα”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αυτό ισχύει  για τους περισσότερους λαϊκατζήδες της δημοκρατίας και του ελλαδεμπορισμού  που  άπλωσαν είτε τον “τραχανά” εντός της βουλής, είτε  τα  εμπριμέ τους προς  πώληση κουρέλια  έξω απο αυτήν.
Αυτό ισχύει  και για τον κ. Καμμένο , ο οποίος  εδώ και χρόνια  λέει  ότι  υποστηρίζει την Ορθοδοξία  και την πατρίδα. 
Με τα λόγια βέβαια η “νύφη κτίζει ανώγεια κατώγια” με την ψήφο όμως στη βουλή  κτίζει  το μέλλον  της χώρας.Ένα μέλλον  που ήδη έγινε  το θλιβερό παρόν που ζούμε όλοι μας και για το οποίο  ευθύνεται  και ο  κ. Καμμένος.
Αυτά  τα έχουμε  ήδη γράψει απο τη στιγμή  που  πήγε στην Τήλο  για να στείλει  “εκεί που πρέπει”  το μήνυμα  ότι  αν  και μιλά για Ορθοδοξία και πατρίδα  η καρδιά  του  κτυπά  όπως τον κούρντισαν.
Κάποιοι φίλοι  που μαζί με μας έχουν εδώ και χρόνια αγωνιστικά  εκφράσει  τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις τους σχετικά  με τη  συνθήκη Σενγκεν  , την ηλεκτρονική ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ και  την Κάρτα Του Πολίτη,  ενθουσιάστηκαν  με ένα  video που στέλνει  το επιτελείο του Καμμένου για να τους δείξει  ότι δήθεν  είναι μαζί τους .
 Ένα  Video στο οποίο ο Καμμένος του  1997 αντιδρά   στην συνθήκηΣένγκεν  και στην  τότε απόπειρα  επιβολής  της  ηλεκτρονικής ταυτότητας.
Αυτό όμως  που δεν έστειλαν  τα παλληκάρια  του επικοινωνιακού του επιτελείου,  είναι  αυτά  που  έκανε ο  ίδιος λίγα χρόνια μετά   και τα οποία  δεν ήταν τίποτα άλλο απο μία  επίδειξη καλλιτεχνικής  πολιτικής κωλοτούμπας  του είδους Καρατζαφέρη κ.α.
Άλλο ένα  video- δόλωμα  της  κομματικής μηχανότρατας των “ανεξάρτητων Ελλήνων” που  νοιάζεται μόνο για το πόσο μεγάλη θα είναι η “ψαριά” της στις επόμενες εκλογές (αν γίνουν τελικά).
Δείτε  λοιπόν τι έγραψε   το ιστολόγιο  asimpiestos σε δύο  εύστοχες αναρτήσεις του:

Π. Καμμένος: «ΝΑΙ, στο Α.Μ.ΚΑ…» Το εισητήριο της Νέας Τάξης.


Η Συνθήκη της Σένγκεν στις 18 Μαρτίου 1997, στα Πρακτικά της Βουλής , σελ. 4908, σε ομιλία του Παναγιώτη Καμμένου:

Σύμφωνα με την παραπάνω ομιλία του για την Συνθήκη της Σένγκεν έχει ψηφίσει “ΟΧΙ”, λόγω αντιπολίτευση της Ν.Δ. και με Κυβέρνηση ΠΑ.ΣΟ.Κ. πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.
Μετά από 11 χρόνια….


Στις 31 Μαρτίου 2008 ψηφοφορία για τον Νομοσχέδιο του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας:
“Διοικητική και Οργανωτική μεταρρυθμίση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και λοίπες ασφαλιστικές διατάξεις”,  στα Πρακτικά της Βουλής για την ονομαστική ψηφοφορία, (σελ. 7349):

 Ψήφισε “ΝΑΙ” κι ακόμα στο Άρθρο 153, παρ2 του Νομοσχέδιου για τον  Α.Μ.Κ.Α., (σελ.7439)

Προσέξετε το σύνολο της ονομαστικής ψηφοφορίας. Έχουν ψηφίσει απ’ την Κυβέρνηση Ν.Δ. επι Κώστα Καραμανλή με 151 ψήφους, διότι ο κ. Μιλτιάδης Έβερτ, έχει στείλει στο Προεδρείο της Βουλής, πως θα ψήφιζε υπέρ στο Νομοσχέδιο, αλλά δεν μετρούσε (σελ.7347).  

Δυστυχώς ο κ. Παναγιώτης Καμμένος ήτανε παρών και ψήφισε “ΝΑΙ” σε όλα κι ακόμα στο Άρθρο 153.

Σκεφτείτε όμως, αν έλεγε “ ΟΧΙ” θα έπεφτε η Κυβέρνηση ή δεν θα περνούσε ο Νόμος 3655/2008 και δεν θα είχαμε Α.Μ.Κ.Α., θα καθυστερούσε η Κάρτα του Πολίτη.


Και ο κ. Παναγιώτης Καμμένος έλεγε το 1997 στην ομιλία του για την Συνθ. Σένγκεν στην Βουλή:  

“…με προσβάλει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο και ως Έλληνα και ως Χριστιανό Ορθόδοξο και ως ελεύθερο άνθρωπο…”

Μετά από 11 χρόνια τι αλλάξε;;;
Και είπε “ΝΑΙ” στο Α.Μ.Κ.Α. επί Κυβέρνηση Κωστα Καραμανλή ως Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Επίσης την αναδημοσιεύση που βάλαμε, “Ρέππας, Τζωρτζάκης: Πρώτα Α.Μ.Κ.Α. σε όλους και μετά Κάρτα του Πολίτη…”
Αυτό ήτανε το σχέδιο τους: Να μας γεμίσουν με Α.Μ.Κ.Α. και μετά έρχεται η Κάρτα του Πολίτη και τελικό σχέδιο Chip RFID.

Ο κ. Παναγιώτης Καμμένος έκανε δύο πράγματα τελείως τα αντίθετα: “ΟΧΙ” το 1997 για το Ηλεκτρονικό Φακέλωμα μέσω Συνθήκη της Σένγκεν και “ΝΑΙ” το 2008 για το Α.Μ.Κ.Α. που είναι ο προάγγελος της Ηλεκτρονικής Κάρτας του Πολίτη! Όλα αυτά μας θυμίζουν κάτι σαν τούμπα; !!!

Να ξεκαθαρίσουμε τις θέσεις μας:

Εμείς όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, θέλουμε έναν πατριώτη να είναι σταθερός με τις απόψεις του, όταν λέει “ΟΧΙ” σημαίνει “ΟΧΙ”, όταν λέει “ΝΑΙ” σημαίνει “ΝΑΙ” μόνο για το συμφέρον και την αξιοπρέπεια προς τον Ελληνικό Λαό και να αγαπά την Πατρίδα μας, την Θρησκεία μας και την Ελευθερία του ανθρώπου. 

Κι επίσης θέλουμε ξεκάθαρες απαντήσεις από όποιον χρησιμοποιεί το όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας και να είναι πιστός την Πατρίδα μας!

Διότι άμα ζούσε σήμερα ο Στρατηγός ο Ιωάννης Μακρυγιάννης θα έλεγε:

“Όταν μου πειράξουν την Πατρίδα και την Θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ‘νεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάνουν!”

 Έλληνες Youtubers

 

Π. Καμμένος: «ΝΑΙ, στην Ηλεκτρονική και Παγκόσμια Διακυβέρνηση»…

 Κ αιρός να ανοίξουμε τα μάτια μας και να ξυπνήσουμε!

Να ελευθερώσουμε τη σκέψη μας, γιατί:

«Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά»!!

Πλέον οι Έλληνες έχουμε γίνει καχύποπτοι.

Από τη μια μπορεί να ειναι καλό αυτό γιατί έτσι γινόμαστε πιο υπεύθυνοι, στις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον μας, από την άλλη ίσως να εμποδίζουμε κάτι καλό που ξεκινά…

Επειδή όμως πολύς ντόρος έχει γίνει με το καινούριο κόμμα του Καμμένου, αποφασίσαμε κι εμείς, ως καχύποπτοι Έλληνες να κάνουμε μια μικρή έρευνα, για να δούμε εάν αυτά που γράφτηκαν στην Ιδρυτική του διακήρυξη του νέου κόμματος έχουν αγνές προθέσεις ή είναι φρούδες ελπίδες (που έχουν ως σκοπό να αποπροσανατολίσουν και να κοιμίσουν το λαό)….

Δυστυχώς ή ευτυχώς για όλους μας πέσαμε πάνω στην Συνθήκη της Λισσαβόνας…


Και τι σημαίνει η Συνθήκη της Λισσαβόνας? 
Τι είναι γι’ εμάς ως χώρα και ως Λαό?

Εδώ μπορείτε να δείτε τα  Πρακτικά της Βουλής, τι ψήφισε,(σελ.: 11109),ο Παναγιώτης Καμμένος το 2008, για το θέμα “Συνθήκη της Λισσαβόνας”:

Προσέξαμε, πως η ψήφος του κ. Καμμένου σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής δεν προσμετρείται, διότι «λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αλλά αν ήταν στην ψηφοφορία, θα ψήφιζε ΝΑΙ»…

Δεν έχει σημασία, αν προσμετρείται ή όχι…
Σημασία έχει πως, αν ήταν στην ψηφοφορία θα έλεγε… “ΝΑΙ” την Συνθήκη της Λισσαβόνας…

Η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, αναφέρει ότι αντιστέκεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων…

Πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο κ. Π. Καμμένος, να λέει “ΝΑΙ”, στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, ενώ γνωρίζει ότι η συνθήκη αυτή προωθεί την παγκόσμια σκλαβιά, στη χώρα μας και να δηλώνει ταυτόχρονα “αντιστασιακός”…?

Τι είναι η Συνθήκη  της Λισσαβόνας;

“H ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ “

H Συνθήκη της Λισσαβόνας επιβάλλει μεταξύ άλλων και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, στα αντικείμενα και στο περιβάλλον στην επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Συνθήκη αυτή επιβάλλει δηλαδή την ηλεκτρονική παγκοσμιοποιημένη διακυβέρνηση των πολιτών, των ζώων, των φυτών, των προϊόντων και του περιβάλλοντος της ΕΕ.

Αντίστοιχες συνθήκες άλλων Ενώσεων (Αμερικανικής Ένωσης, Αφρικανικής Ένωσης…) επιβάλλουν την ηλεκτρονική παγκοσμιοποιημένη διακυβέρνηση των πολιτών και των άλλων εκμεταλλεύσιμων πόρων των αντίστοιχων ηπείρων.

Ενορχηστρωτής της όλης παγκοσμιοποίησης σε πλανητικό επίπεδο είναι ο ΟΗΕ! 

Αυτό φαίνεται καθαρά εάν επισκεφθείτε και έχετε την υπομονή να διαβάσετε σχετικά έγγραφα που υπάρχουν online σε σχετικές σελίδες του οργανισμού αυτού.

Αgenda 21:

Η Ελλάδα και οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ που προσχώρησαν στην Συνθήκη της Λισσαβόνας υποχρεούνται να συμμορφωθούν με το καθεστώς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης όπως αυτό καθορίζεται στην Συνθήκη αυτή.

Για τον λόγο αυτό ασκείται τεράστια πίεση στις κυβερνήσεις για “διαρθρωτικές αλλαγές” και ιδιαίτερα στην ελληνική κυβέρνηση, δεδομένου ότι η χώρα μας προσχώρησε στην Συνθήκη αυτή άνευ όρων.

Πρόκειται για τις αλλαγές που παραδίδουν την δημοκρατική διακυβέρνηση των χωρών-μελών της ΕΕ στην παγκοσμιοποιημένη ηλεκτρονική διακυβέρνηση και που δημιουργούν και τις κατάλληλες ηλεκτρονικές δομές για τον σκοπό αυτό.

Το γεγονός αυτό είναι εμφανές όταν διαβάσει κανείς το μνημόνιο, την δανειακή σύμβαση και τις επιστολές πρόθεσης προς το ΔΝΤ της ελληνικής κυβέρνησης στα πλαίσια της αίτησης της χώρας μας για δανειοδότηση αφού σε μερικά από αυτά τα έγγραφα περιγράφονται αναλυτικά οι σχετικές αλλαγές της ηλεκτρονικοποίησης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στους τομείς της υγείας, της οικονομίας, της ενέργειας, της παιδείας, της ασφάλισης, των πληρωμών κλπ.”


Ουσιαστικά, η ψήφιση της Συνθήκης της Λισσαβόνα, άνοιξε την πόρτα και εισέβαλαν, το Δ.Ν.Τ. και η ΤΡΟΙΚΑ στη χώρα μας….

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνθήκη, σε αυτή την σελίδα: “Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ”

Κλείνοντας, αφήνουμε τα συμπεράσματα στην κρίση του καθενός….
Θα θέλαμε όμως από όλους αυτούς, τους «αυτόκλητου σωτήρες», μία ξεκάθαρη θέση και έμπρακτες αποδείξεις.  Τα μεγάλα λόγια, είναι αέρας και ο Έλληνας κουράστηκε να τρώει «ΘΑ»….

“Όχι στην ηλεκτρονική και παγκόσμια διακυβέρνηση 
που καταργεί την Ελευθερία και τη Δημοκρατία μας.”

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και θα το λέμε συνέχεια:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ!
Έλληνες Yoututers
 

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*