Καλή απελευθέρωση το… 2030!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

28 Οκτωβρίου 2011 σήμερα και αναρωτιέμαι πόσα «κόκκαλα» ελλήνων ηρώων του Β Παγκοσμίου πολέμου θα… τρίζουν, με όσα συμβαίνουν – και κυρίως όσα πρόκειται να συμβούν στην Ελλάδα.
Δεν θέλω όμως να αφήσω την απογοήτευση, την οργή, την προδοσία να με καταβάλλουν- δεν έχουν καταφέρει να το κάνουν ακόμη χειρότερες καταστάσεις στη ζωή μου.

Η μια πλευρά του εαυτού μου, επιθυμεί να στείλει σε όλους αυτό το μήνυμα: με όποιον τρόπο μας έχει απομείνει ας αντισταθούμε στην εθνική κατάθλιψη που έχει πλέον εγκατασταθεί πάνω από τον πιο γαλανό ουρανό του κόσμου!


Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά, που μου φωνάζει ότι η πραγματικότητα μερικές φορές ξεπερνάει τις ανθρώπινες δυνάμεις για αντίσταση. Και τότε, έρχονται στο μυαλό μου όλοι εκείνοι οι αγωνιστές του ’40. Εκείνοι που δεν άφησαν κανέναν και τίποτε να ξεπεράσει την δύναμή τους.


Σήμερα, περισσότερο από ποτέ είναι ανάγκη -εσωτερική αλλά και πρακτική- να αφομοιώσουμε το μήνυμα που μας στέλνει ο ηρωικός θάνατός τους.


Ας ευχηθούμε, στο 2030, τα ελληνόπουλα να… παρελαύνουν για την απελευθέρωση από κάθε είδους «ξένη εποπτεία» και να γιορτάζουν μία καθαρή, υγιή Ελλάδα, διαφορετική από αυτήν που τους παραδώσαμε οι άνθρωποι της δικής μου γενιάς.

Κώστας Χαρδαβέλλας
www.pyles.tv

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *