07:12 - 28/10/2011

Καλή απελευθέρωση το… 2030!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

28 Οκτωβρίου 2011 σήμερα και αναρωτιέμαι πόσα “κόκκαλα” ελλήνων ηρώων του Β Παγκοσμίου πολέμου θα… τρίζουν, με όσα συμβαίνουν – και κυρίως όσα πρόκειται να συμβούν στην Ελλάδα.
Δεν θέλω όμως να αφήσω την απογοήτευση, την οργή, την προδοσία να με καταβάλλουν- δεν έχουν καταφέρει να το κάνουν ακόμη χειρότερες καταστάσεις στη ζωή μου.

Η μια πλευρά του εαυτού μου, επιθυμεί να στείλει σε όλους αυτό το μήνυμα: με όποιον τρόπο μας έχει απομείνει ας αντισταθούμε στην εθνική κατάθλιψη που έχει πλέον εγκατασταθεί πάνω από τον πιο γαλανό ουρανό του κόσμου!


Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά, που μου φωνάζει ότι η πραγματικότητα μερικές φορές ξεπερνάει τις ανθρώπινες δυνάμεις για αντίσταση. Και τότε, έρχονται στο μυαλό μου όλοι εκείνοι οι αγωνιστές του ’40. Εκείνοι που δεν άφησαν κανέναν και τίποτε να ξεπεράσει την δύναμή τους.


Σήμερα, περισσότερο από ποτέ είναι ανάγκη -εσωτερική αλλά και πρακτική- να αφομοιώσουμε το μήνυμα που μας στέλνει ο ηρωικός θάνατός τους.


Ας ευχηθούμε, στο 2030, τα ελληνόπουλα να… παρελαύνουν για την απελευθέρωση από κάθε είδους “ξένη εποπτεία” και να γιορτάζουν μία καθαρή, υγιή Ελλάδα, διαφορετική από αυτήν που τους παραδώσαμε οι άνθρωποι της δικής μου γενιάς.

Κώστας Χαρδαβέλλας
www.pyles.tv

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*