Και δεύτερη γεώτρηση στα κατεχόμενα οι Τούρκοι…!!!

Τελειωμό δεν έχουν οι προβοκατόρικες ενέργειες των Τούρκων στην κατεχόμενη Κύπρο, αφού… χώνουν το τρυπάνι όπου βρουν, με σκοπό να παραστήσουν ότι συμμετέχουν στη φρενίτιδα αναζήτησης υδρογονανθράκων… 


στην περιοχή από το Ισραήλ και τη ΝΟΜΙΜΗ κυβέρνηση της νήσου, αυτή της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η δεύτερη γεώτρηση θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της κατεχόμενης Μόρφου δήλωσε ο ψευδοϋπουργός «οικονομικών και ενέργειας», Σουνάτ Ατούν. Ο Ατούν ανέφερε ότι οι απαιτούμενες άδειες για τη χερσαία γεώτρηση είναι έτοιμες και θα παραχωρηθούν – τι έκπληξη! – στην Τουρκική Ανώνυμη Εταιρεία Πετρελαίου (ΤΡΑΟ). 


Όσον αφορά την χερσαία γεώτρηση στο κατεχόμενο χωριό Σύγκραση, είπε ότι οι εργασίες συνεχίζονται αδιάκοπα και το γεωτρύπανο έχει φθάσει στα 1000 μέτρα βάθος. Τα αποτελέσματα των εργασιών, πρόσθεσε, θα αξιολογηθούν μετά τη σχετική έκθεση που θα ετοιμαστεί. 
defence-point

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *