Καιρική Βόμβα δέχτηκε η Ελλάδα 22/1//13

Εδω και δυο μέρες και μετά από χημικούς αεροψεκασμούς, βιώνουμε στην Ελλάδα τις πιο επιθετικές διαθέσεις των χειραγωγών καιρού.

6 thoughts on “Καιρική Βόμβα δέχτηκε η Ελλάδα 22/1//13

 1. Ανώνυμος says:

  Ενα μεγάλο ΕΥΓΕ στον νεαρό, που επιμελήθηκε το βίντεο!!!!
  Τέτοιους νέους θέλουμε συνειδητοποιημένους
  και χωρίς φόβο!

 2. Ανώνυμος says:

  Μπράβο στο νέο που δημιούργησε το βίντεο (μέχρι που ζήλεψα) αλλά πλέον καιρός είναι ξυπνάμε όλοι μας και να αρχίσουμε να φωνάζουμε γιατί θα μας την 'μπούν' πολύ άγρια και θα ψαχνόμαστε….

 3. Ανώνυμος says:

  Συγχαρητηρια στον Νεο,για το βιντεο.Ετσι να ξυπναμε,και να ξερουμε που θελουν να μας πανε τα λαμογια,και η νεα ταξη πραγματων.

 4. Ανώνυμος says:

  Έθεσα τις ενστάσεις μου και στο youtube αλλά τις παραθέτω κι εδώ για συζήτηση:

  Ρε παιδιά, ΟΚ να δεχτώ ότι πρέπει να είμαστε καχύποπτοι με διάφορα που συμβαίνουν ανά τον κόσμο, αλλά για μπάστα λίγο… Δε μπορείτε να μιλάτε για ένα βαρομετρικό χαμηλό λέγοντάς το "κύμα" και "σύννεφο". Υπάρχουν άνθρωποι που το είχαν προβλέψει τουλάχιστον ως μια μεγάλη πιθανότητα. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη. Μελετάτε λίγο περισσότερο, πάρτε γνώμες άλλων μετεορολόγων. Δε γίνεται να μιλάτε για συνομωσίες και ταυτόχρονα να στηρίζεστε στα κλασσικά ΜΜΕ για να πληροφορηθείτε.

  Επίσης, έχετε υπόψην πόσο μεγάλη και καταστροφική μπορεί να γίνει μια καταιγίδα; Και μιλάτε για ψεκασμούς πριν την καταιγίδα. Μα σχεδόν καθημερινά γίνονται ψεκασμοί αλλά δεν γίνεται καμία τόσο μεγάλη καταιγίδα, πώς στο καλό τα συνδέετε αυτά τα δύο; Επίσης, 1852, τρομακτική καταιγίδα που έριξε(!) έναν από τους στήλους του Ολυμπίου Διός στην Αθήνα. Αναρωτήθηκε κανείς σας πώς έπεσε αυτή η κολώνα όποτε περνάτε από μπροστά; Τότε τι έγινε; Ποιος και γιατί έβαλε αυτή την καιρική βόμβα…;

  Φιλικά πάντα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *