ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ 40 ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

Έγγραφα της αστυνομίας της Βικτώριας, που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες, αποκαλύπτουν την τραγική αλήθεια για τις επιπτώσεις της σεξουαλικής κακοποίησης στην ψυχική υγεία των θυμάτων, αλλά και την αναλγησία και υποκρισία που επιδεικνύει χρόνια τώρα η Καθολική Εκκλησία όσον αφορά την αντιμετώπιση του μεγάλου αυτού κοινωνικού εγκλήματος, του οποίου δράστες ήταν οι κληρικοί της.

Όπως αποκαλύπτει έκθεση του αρχιφύλακα, Kevin Carson, που διεξήγε σειρά ερευνών μετά από καταγγελίες θυμάτων, για κληρικούς που κακοποίησαν σεξουαλικά εφήβους και νεαρά παιδιά κατά το παρελθόν, τουλάχιστον 40 νεαροί άνδρες που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, αυτοκτόνησαν.

Ο Carson αναφέρει στην έκθεσή του ότι ο αριθμός των θυμάτων κακοποίησης που αυτοκτόνησαν αναμένεται να αυξηθεί, ενώ προχωρεί παράλληλα και στην αποκάλυψη ότι η Καθολική Εκκλησία όχι μόνο γνώριζε για την τραγική κατάληξη των θυμάτων, αλλά την απέκρυπτε κιόλας για πολλά χρόνια.


Όπως αναφέρεται στην έκθεση, τα περισσότερα από τα θύματα που αυτοκτόνησαν είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τους ίδιους κληρικούς, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και οι Gerard Risdale και Robert Best, οι οποίοι εκτίουν ήδη ποινή φυλάκισης για τα εγκλήματά τους.

liako
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *