ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Κίνδυνος αναζωπύρωσης ταραχών στα Σκόπια…Αλβανοί εκτέλεσαν 5 σλάβους (1 ενήλικα και 4 έφηβους)

· Κατοχικά Νέα

Ορατός είναι ο κίνδυνος αναζωπύρωσης των εθνοτικών ταραχών στα Σκόπια, μετά τη δολοφονία πέντε σκοπιανών τη Μεγάλη Τετάρτη. Οι πέντε σλαβικής καταγωγής σκοπιανοί, τέσσερις εξ αυτών έφηβοι, είχαν μεταβεί στη λίμνη Ζελεζάρα για ψάρεμα και φαίνεται ότι εκτελέστηκαν από μέλη της αλβανικής μειονότητας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, οι τέσσερις έφηβοι πρώτα δέθηκαν πισθάγκωνα, μετά πυροβολήθηκαν στο κεφάλι και μετά …..
αλλεπάλληλες φορές στο σώμα. Δίπλα στις σορούς τους βρέθηκαν τα καλάμια ψαρέματος που είχαν μαζί τους, σάντουιτς και δεκάδες κάλυκες από την εκτέλεση.


Δέκα λεπτά μετά από την εν ψυχρώ εκτέλεση των τεσσάρων νεαρών εκτελέστηκε και ένας 40χρονος, ο οποίος ψάρευε λίγο πιο πέρα και οι αρχές εκτιμούν ότι ήταν μάρτυρας της εκτέλεσης και δολοφονήθηκε για να μη μιλήσει.


Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει έκρυθμη και το Μεγάλο Σάββατο, με πλήθη σκοπιανών από τα χωριά Ραντιτσάνι και Σμιλκόβτσι απ’ οπού κατάγονταν οι νεκροί να παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στήσει και να απαιτούν δικαιοσύνη φωνάζοντας τα ονόματα των νεκρών.


Η αστυνομία έχει στείλει στην περιοχή πάνω από 400 αστυνομικούς για να προλάβει συγκρούσεις με την αλβανική μειονότητα, και ενώ επισήμως δεν αναφέρει πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών, εντούτοις πηγές της δηλώνουν ότι οι δράστες είναι αλβανικής καταγωγής.


Την εκτέλεση καταδίκασαν τη Μεγάλη Παρασκευή η πολιτική και η πολιτειακή ηγεσία της γειτονικής χώρας και ο αρχηγός του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI Αλί Αχμέτι,
eglimatikotitaΟι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αρχαίο ελληνικό άγαλμα στο header των Κατοχικών ΝέωνFEATURED

Τα Κατοχικά Νέα αλλάζουν: Πώς λειτουργούν πλέον το BREAKING, το LIVE, τα στατιστικά, η συμμετοχή — και τι έρχεται στη συνέχεια

ΔΙΕΘΝΗ

Ο κόσμος χωρίς εφεδρείες: Η αθέατη ενεργειακή κρίση που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Η Συμπαντική Καταγωγή του Χριστού και η Μεγαλύτερη Γενετική Σκευωρία της Ιστορίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά