Κίνα: Ποτάμι έγινε κόκκινο σαν αίμα μέσα σε μια νύχτα (εικόνες)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της πόλης Γενζού στην Κίνα όταν αντίκρισαν το ποτάμι που διασχίζει την πόλη τους το πρωί της Παρασκευής και διαπίστωσαν ότι, μέσα σε μια νύχτα, το νερό έγινε κατακόκκινο σαν αίμα!

Ειδικά κλιμάκια και ερευνητές πήραν δείγμα από το νερό για να το εξετάσουν, ενώ κανείς μέχρι στιγμής δεν μπορεί να εξηγήσει με βεβαιότητα τι ακριβώς συνέβη μέσα σε λίγες μόλις ώρες.

Το ενδεχόμενο ρύπανσης του ποταμού από βιομηχανίες που βρίσκονται κατά μήκος του ποταμού έχει αποκλειστεί, καθώς δεν υπάρχουν χημικά εργοστάσια στην περιοχή, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι για το φαινόμενο ίσως οφείλεται στις πλημμύρες.

Πάντως δεν λείπουν και οι περίεργες θεωρίες, με ορισμένους να μιλούν για την αρχή της Αποκάλυψης!

ΠΗΓΗ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

18 thoughts on “Κίνα: Ποτάμι έγινε κόκκινο σαν αίμα μέσα σε μια νύχτα (εικόνες)

 1. Ανώνυμος says:

  Οι έννοιες ρει εξ αποστάσεως η εξ αποστάξεως ωθει εκτ'ος απο ενα συμπέρασμα αλλα τοσα,διοτι αν οι έννοιες των σοφών ηταν απόλυτες …εσύ τι θα έκανες;….δέν θα είχες να προσφέρεις κάτι η να πεις κατι.Αν τα πάντα ρει….τίποτα δέν μενει στο τελος

 2. Ανώνυμος says:

  Ο αέναος κύκλος της ροής δέν θέλει τόσο πολύ χρόνο,όσο φαίνεται για να κυκλωσει σαν ιδέα μα ούτε και στην φύση θέλει χρονο διοτι δέν κανει κύκλο

 3. Ανώνυμος says:

  Στο σημείο έσπευσαν ειδικά κλιμάκια και ερευνητές για να δουν το ποτάμι και να πάρουν δείγματα από το νερό. Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα κύριος ύποπτος για το περιστατικό είναι οι βιομηχανίες που στεγάζονται κατά μήκος του ποταμού και της πόλης.

  να τα βάζετε όλα σωστά όχι να αλλοιώνουμε την είδηση για να νομίζουν κάποι ότι είναι κάτι το υπερφυσικό stranger ανέβασε το παρακαλώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *