Κήρυξη Πολέμου -Μήνυμα από τον Αχιλλέα.

Δεν σεβαστήκατε την ανθρώπινη ζωή ! Δημιουργήσατε πολέμους και τρομοκρατίες για να εξαθλιώσετε τις ελευθερίες του ανθρώπου μέσα από τους στημένους νόμους σας ! Κατασκευάσατε ανταλλακτικά συστήματα και τα υποστηρίξατε με σχεδιασμούς και κανόνες έτσι ώστε να απομυζήσετε τον χρόνο των ανθρώπων με στόχο τον απόλυτο έλεγχο και την σκλαβιά του ! Δημιουργήσατε ολόκληρα κράτη που ζουν στο καθεστώς της πείνας μόνο και μόνο για να μπορείτε να κάνετε άνετα τις εξορύξεις σας! Κάθε 5 δευτερόλεπτα πεθαίνει ένα παιδί από πεινά η δίψα για να μπορείτε εσείς να συνεχίζετε να σχεδιάζετε τα ολοκληρωτικά σχέδια αφανισμού μας!Όλα αυτά σίγουρα δεν μπορούν να σας ονομάζουν ανθρώπους παρά ερπετά!  Εκπαιδευτήκατε από τα μικρά σας χρόνια σε μια παιδεία που σας έκανε να πιστεύετε ότι ανήκετε σε μια διαφορετική φυλή από αυτή των συνανθρώπων σας , μια παιδεία που σας έμαθε να μισείτε συγκεκριμένες φυλές ,μαι παιδεία που σας έπεισε να περιμένετε τους δικούς σας επουράνιους πατέρες καθιστώντας σας κληρονόμους και παιδιά θεών! Άλλα αυτό είναι απλά μια πίστη σας και τίποτα παραπάνω! Πιστεύετε ότι έχοντας εκμεταλλευτεί των φόβο τον ανθρώπων και την ανασφάλεια του έχετε πετύχει την απόλυτη στεγανότητα στην κλίκα σας! Πιστεύετε ότι κανείς δεν μπορεί πια να σας νικήσει μιας και ελέγξατε την πληροφορία ,την ιστορία, την παιδεία και την πίστη μας! Πιστεύετε ότι οι αγορασμένοι από εσάς δωσίλογοι και λάτρεις του Μαμωνάς σας άνθρωποι δεν πρόκειται ποτέ να σας εκθέσουν , ότι τους ελέγχετε απόλυτα! Πιστεύετε ότι όσο μπορείτε και ελέγχετε την προπαγάνδα σας κάνεις δεν θα μπορέσει να σας κάνει κακό! Άλλα η πίστη είναι μακριά από την γνώση , την γνώση που μπορείς να την γευτείς πια και όχι να την σκεφθείς!
Γνωρίζω ότι θα με πολεμήσετε με όλους τους δυνατούς γνωστούς και άγνωστους τρόπους. Γνωρίζω οτι θα χρησιμοποιήσετε τα εντεταλμένα υπαλληλακια σας που τους έχετε χρίση αυθεντίες στο υποσυνείδητο των συνανθρώπων μου ,χρησιμοποιώντας λάσπη , αρνητικό προφιλ και προπαγάνδα! Γνωρίζω ότι θα δημιουργήσετε προβλήματα μέχρι να λυγίσω και να σταματήσω, μέχρι να αιμορραγήσω η να χάσω οποιαδήποτε ψυχική δύναμη! Γνωρίζω ότι αν δεν σας βγει με αυτούς τους κλασικούς τρόπους η αναχαίτιση μου θα προσπαθήσετε να με εξαγοράσετε , να με κάνετε συνεργάτης σας.Γνωρίζω ότι το αμέσως επόμενο βήμα σας θα είναι ο φόβος,η απειλή , η αποξένωση η στέρηση του χρόνου μου σε αυτή την σφαίρα . Άλλα το πρόβλημα σας δεν είναι ποσά γνωρίζω εγώ άλλα πόσα δεν γνωρίζετε εσείς! 

Σας κηρύττω τον πόλεμο εχθροί της ανθρωπότητας και το υπογράφω με το όνομα Αχιλλέας! Και από σήμερα δεν θα μπορείτε πια να κοιμάστε ήσυχοι. Δεν θα μπορείτε να γνωρίζετε που είμαι , ποιος είμαι , πόσοι είμαι , που υπάρχω , τι ενεργώ..Γιατί απλά ποτέ δεν θα γνωρίζετε αν ο Αχιλλέας είναι ταυτόχρονα και ο Κανένας ..ο πολυμήχανος Οδησσεύς που εισχώρησε στο σύστημα σας με ένα νέο δούρειο ίππο!! 
Για όσες μαύρες «Υλικές» πέτρες βλέπετε δίπλα σας δεν θα γνωρίζετε πόσες πέτρες  φύτεψα στην καρδιά και στο μυαλό τον ανθρώπων! Για όσες στημένες επαναστάσεις φέρετε δεν θα γνωρίζετε ποτέ σε πόσες θα συμμετέχω και εγώ σβήνοντας συνέχεια τα σχέδια σας! Για όσους ανώνυμους με μάσκα δημιουργείτε τόσους και άγνωστο άλλους πόσους με όνομα και επώνυμο που θα δηλώνουν ΑΧΙΛΛΕΑΣ  δεν θα γνωρίζετε! Για όσους νέους εντεταλμένους σε media , σε οργανώσεις , σε δήμους, σε δικαστήρια φτιάχνετε ποτέ ξανά δεν θα γνωρίζετε   αν οι ίδιοι δεν έχουν μαύρη πέτρα στην καρδιά τους! Ακόμα και για αυτούς που σήμερα εμπιστεύεστε δεν θα μπορείτε να γνωρίζετε πια αν επηρεάστηκαν από τον ίο μου!Γνωρίζω ότι το γνωρίζετε ότι χάσατε αυτόν τον πόλεμο ..η δουλειά μου είναι να το υπενθυμίζω σε όλους!. Για όλα όσα μέχρι σήμερα κάνατε στην ανθρωπότητα θα τιμωρηθείτε , με το ίδιο νόμισμα σας και από τους ίδιους σας τους νόμους! Η αντίστροφη μέτρηση μας σήμερα έληξε !!

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

ΘΕΜΑ: ΚΥΡΗΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ


http://sxedio-achilleas.socialgo.com/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *