16:00 - 08/04/2012

Κάτι παράξενο στο Google Earth – Το HAARP στην Κίνα;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα
HAARP1 Something Weird on Google Earth   HAARP Facility in China?Τι συμβαίνει στην Κίνα; Νέο HAARP ; Όσοι από εμάς γνωρίζουν «τη σκοτεινή τεχνολογία», όπως το HAARP έχουν συνηθίσει να βλέπουν αυτές τις κεραίες μεγάλου μεγέθους με εκατοντάδες πύργους και δίπολα αλουμινίου. Αλλά αυτή είναι μια ηχώ από το παρελθόν. Σήμερα, τα συστήματα κεραιών φράκταλ είναι η αιχμή της ακτινοβολίας του συστήματος επικοινωνίας. Και αυτό μας φέρνει στο HAARP – ή θα έπρεπε να πω, «θερμάστρες ιονόσφαιρας», όπως το HAARP.


Κάτι παράξενο, μπορεί να βρεθεί μέσο του Google Earth στο Ν 43 04 51.75, Ε 92 48 26,85
Στην αρχή νομίζαμε ότι αυτή η περιοχή ήταν ένας διάδρομος. Ίσως να έχει σχεδιαστεί με αυτόν τον τρόπο, αλλά μερικοί επαγγελματίες πιλότοι οι οποίοι είδαν αυτές τις φωτογραφίες, τις αξιολόγησαν και παρατήρησαν πολλές παραδοξότητες που φαίνεται να αποθαρρύνουν αυτή την υπόθεση. Δεν υπάρχουν φώτα προσέγγισης, δεν υπάρχουν ίχνη των τροχών που κτυπούν το διάδρομο – και ο διάδρομος είναι πάρα πολύ μικρός με πολλά εμπόδια για να επιτρέψει σε ένα ελαφρύ μη επανδρωμένο αεροσκάφος να προσγειωθεί εδώ … Όχι, δεν είναι ένα διάδρομος . Τότε, τι είναι αυτό;

Έπειτα, υπάρχουν και αυτά τα περίεργα σχήματα των «όπλων» της δομής. Είναι παράξενα συμμετρικά, όπως τα νέα σχέδια κεραιών.

Η γύρω περιοχή δεν αποκαλύπτει πηγές ενέργειας για το συγκρότημα, αλλά δεν υπάρχει επαρκής λόγος να πιστεύουμε ότι τα έργα αυτά είναι κρυμμένα υπόγεια. Το κοντινότερο χωριό ονομάζεται «Jiefang» (Απελευθέρωση) «Kan’erjing» (υπόγεια σπήλαια).

Η ιδέα είναι υψηλής απολαβής, δηλαδή κεραίες, με στόχο προς την ιονόσφαιρα,και φαίνεται να υπονοεί ότι αυτή η εγκατάσταση έχει σχεδιαστεί για ένα σκοπό παρόμοιο με της Αλάσκας το HAARP . Δεν είναι και τόσο τραβηγμένη υπόθεση. Η Κίνα έχει πολλά και θαυμαστά πράγματα που μπορεί να δει κανείς από τη μελέτη του Google Earth. Υπάρχουν πόλεις – τεράστιες και τόσο σύγχρονες ώστε να μοιάζουν με κάτι από Star Trek – οι πόλεις-φαντάσματα που είναι όλες κενές και μακριά από κάθε άλλο πολιτισμό και υπάρχουν ακόμα χιλιάδες τετραγωνικά μίλια ανεμογεννητριών

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*