Κάτι ξέρουν οι σκηνοθέτες-Βίντεο

Έχετε την εντύπωση ότι οι ταινίες ειδικά οι πολύ μεγάλες υπερπαραγωγές του Χόλυγουντ γίνονται τυχαία; Η γίνονται απλά και μόνο για τις εισπράξεις της κάθε παραγωγής και την διασκέδαση του κόσμου; Μπορεί εν μέρη να γίνονται και για αυτούς τους λόγους, σε πολλές περιπτώσεις όμως γίνονται και για κάποιους άλλους  λόγους.

Αυτοί οι  λόγοι είναι είτε να περάσουν διάφορα μηνύματα (υποσυνείδητα η συνειδητά) στους θεατές της, είτε να προειδοποιήσουν αυτούς για διάφορα θέματα ανάλογα με το κύριος  θέμα  του φιλμ, είτε να πλασάρουν εμπορικά προϊόντα, τάσεις ,μόδα κτλ. Για τον λόγο αυτό σε κάθε ταινία εξάλλου εξάλλου μπαίνουν και οι χορηγοί.      


Μέσα λοιπόν από μία ταινία μπορείς να διαβάσεις και να δεις όλα αυτά τα μην μηνύματα και άλλα   πολλά τα οποία κρύβονται πίσω από τις κουρτίνες ειδικά  αν διαθέτεις και κάποια εμπειρία αυτό γίνετε ακόμη πιο εύκολα.
Σαν σκηνοθέτης σεναριογράφος λοιπόν θα αναπτύξω μία άποψη για το  θέμα αυτό..

ΤΑΙΝΙΕΣ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
Σε πόσες ταινίες του πράκτορα 007 JAMES BOND, οι οποίες έγιναν αρκετές δεκαετίες πριν (με πρωταγωνιστές  τον Sean Connery και τον Roger Moore) δεν μας εξέπληξαν με τα διάφορα gudget, ασύλληπτα και αδιανόητα για εκείνη την εποχή. Με το πέρασμα του χρόνου όμως όλα αυτά και πολλά άλλα έγιναν στην πράξη. Άρα με απλή λογική καταλήγουμε στο συμπέρασμα  ότι υπήρχε η γνώση για τα τεχνολογικά επιτεύγματα και τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι απλά, γίνετε έλεγχος του εμπορείου, όπως και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές  η τεχνολογία τις εποχής μας ήταν απο τότε γνωστή απλά προσφέρεται στο ευρύ κοινό σε μικρές δόσεις, και σιγά σιγά, γιατί έτσι μόνο μπορεί να γίνει ο πλήρης έλεγχος της αγοράς και των πωλήσεων και γενικά του εμπορείου. Αυτό το παράδειγμα όσων αφορά τις ταινίες και την τεχνολογική εξέλιξη.


ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Όλοι θα έχετε δεί την ταινία Ε.Τ. ο Εξωγήινος (1985) , του Steven Spielberg. Η ταινία αυτή ήταν η πρώτη η οποία είχε κύριος θέμα την σχέση  μεταξύ ενός γήινου και ενός εξωγήινου. Λέγετε ότι πολύ πριν γυριστεί το φιλμ είχαν πραγματοποιηθεί πολλές συναντήσεις του σκηνοθέτη τόσο με την ΝΑΣΑ όσο και με άτομα των μυστικών υπηρεσιών και η πλήρης ενημέρωση του για τα θέματα αυτά, συμπεριλαμβανόμενου και του Roswell (1947)  καθώς και για πολλούς άλλους κρυφούς φακέλους με θέμα τις επαφές με εξωγήινους πολιτισμούς. Αργότερα και πιο συγκεκριμένα το 1998  βγαίνει σε όλο τα τηλεοπτικά κανάλια το βίντεο του  Roswell προκαλώντας μεγάλη έκπληξη σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι ομοιότητες αρκετές με το δημιούργημα του  Spielberg πράγμα το οποίο δείχνει ότι η γνώση  από τον σκηνοθέτη υπήρχε πολύ καιρό πριν.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποιο μήνυμα όμως ήθελε να περάσει η ταινία και ο καλά πληροφορημένος Spielberg, μήπως ότι υπάρχει εξωγήινος πολιτισμός με φιλικές διαθέσεις και έρχεται στην γη;  Ότι όσο και διαφορετικοί αν είναι και όσο και αν προκαλεί αρχικά τον φόβο η εξωτερική εμφάνιση, τα φαινόμενα απατούν; Η μήπως ότι αυτός ο πολιτισμός είναι ήδη εδώ ; Υποσυνείδητα μηνύματα πάντως, και ειδικά μέσα από την τελευταία ατάκα του ιδίου του Ε.Τ.  εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει πολλά.

Δείτε το βίντεο:Close Encounters of the Third Kind

Ο ίδιος σκηνοθέτης  μερικά χρόνια πριν τον Ε.Τ.  γύρισε αυτή την  ταινία. Και σε αυτήν οι εξωγήινοι ήταν φιλική προς τους  κάτοικους  της γης. Σε αυτήν την ταινία του  Spielberg γίνετε η επαφή με τον άλλο πολιτισμό μέσω της μουσικής .Κάποιος ο οποίος έβλεπε τότε την ταινία ίσως να μίλαγε για ένα σενάριο μυθοπλασίας και μία πολύ καλοξυρισμένη  ταινία της εποχής. Ο καλά πληροφορημένος σκηνοθέτης όμως ίσως κάτι περισσότερό ήξερε. Μετά από πολύ καιρό το 2001 και συγκεκριμένα  στην Ελλάδα γίνετε όμως ένα γεγονός το οποίο δείχνει ότι μόνο  σενάριο φαντασίας δεν ήταν η ταινία.


Δείτε τα δύο βίντεο παρακάτω και θα διαπιστώσετε τα κοινά σημεία τους, πώς δηλαδή η μουσική μπορεί να αποτελέσει τρόπο επικοινωνίας δύο πολιτισμών. 


Άλλο ένα κοινό και στα δύο γεγονότα είναι η ΝΑΣΑ, τόσο ως πληροφοριοδότης  του σκηνοθέτη Spielberg στην ταινία Close Encounters of the Third Kind, όσο και ως χορηγός και διοργανωτής της Μυθωδίας.

ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ  ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΝ  ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ  ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΑΣΑΤΟ  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΛΑΝΟ.
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ  ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΓΗ.
ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ .

They Live (1988)

Άλλη μία ταινία η οποία προσέγγισε το θέμα τα των εξωγήινων πολιτισμών εντελώς διαφορετικά ήταν ενός άλλου σκηνοθέτη, του John Carpenter  η ταινία με τίτλο They Live (1988). Αυτή η ταινία είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα, είτε αν θέλει κάποιος να δει το θέμα έμμεσα είτε άμεσα , δηλαδή είτε αν κάποιος δέχεται  την ύπαρξη των εξωγήινων είτε όχι.  Τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται

Πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *