Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:19 - 31/05/2013

Κάτι μεγάλο περιμένουν – Διαφημίσεις προετοιμασίας για καταστροφή Βίντεο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Να έχει Απόθεμα επάνω στα τρόφιμα, νερό και διάφορες προμήθειες!

Αυτό είναι ένα σποτ από την FEMA που νομίζω ότι ήταν σημαντικό να ανεβάσω. Υπάρχουν τόσο πολλών ειδών καταστροφές που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή,που θα ήταν πολύ σοφό να προετοιμαστείτε για οτιδήποτε.

Σεισμοί, ηφαίστεια, πλημμύρες, οικονομική κατάρρευση, τυφώνες, δώστε εσείς το όνομα.
Βέβαια στην διαφήμιση δεν νομίζω να παρουσιάζεται να μιλάει για μια απλή φυσική καταστροφή..

FEMA’s Integrated Public Alert and Warning System (IPAWS) will soon be able to send presidential alerts through satellite, digital radio, internet, and commercial broadcast television giving the FEDS the ability to take over almost all communication. More info @ http://offgridsurvival.com/ipawsshutdowncommunication/

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχεδιάζουν παγκόσμιες τεχνητές κρίσεις καταστροφών



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 6:34 ΠΜ

    Καλημέρα!!!
    Μα λογικο δεν ειναι κατι τετοιο,απο τη στιγμη που θελουν ολος ο πλανητης να ειναι τρομοκρατημενος,φοβισμενος?τι καλυτεροαπο μια τετοια διαφημιση…

  2. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 6:42 ΠΜ

    …ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΜΗΠΩΣ??? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ…!!!

  3. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 8:34 ΠΜ

    ΑΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ… ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!!!

  4. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 10:20 ΠΜ

    ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!! ΛΙΓΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ!!!!

  5. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 10:47 ΠΜ

    Κατι με ελλειψη βαρυτητας??? Χμμμ… Θα μπορουσε να παιξει κατι τετοιο? Παντως η διαφημιση σιγουρα δεν φαινεται να δειχνει απλη φυσικη καταστροφη.

  6. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 1:41 ΜΜ

    Μειωση της βαρυτητας ισως να ναι απο την ελξη καποιου ουρανιου σωματος.Το δεινοσαυρακι παντως πρωτο πρωτο στο πλανο.

  7. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 2:28 ΜΜ

    Παιδες το σποτ της FEMA παιζει εδω και μια 2ετια σχεδον.εχουν γραφτει διαφορα πχ για το παιχνιδακι δεινοσαυρο(αλληγορια για ELE),για την ωρα,τις φωτο κλπ κλπ.Μπορει να θελουν να ειδοποιησουν,να προιδεασουν,η απλα να το κανουν πιο δραματικο.ενα σακιδιο με 5 πραγματα παντως δεν κανει κακο.ειδικα στο ελλαδισταν οπου ο κρατικος μηχανισμος τυπου civil defense ειναι Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο Σ ! ! ! ! ! ! Οσοι θυμαστε το σεισμο του 99 θυμαστε φανταζομαι τον πανικο που επικρατουσε.Σαν αποστρατος μπορω να σας πω κατι που ξερετε και φανταζεστε ολοι.Υπαρχουν σχεδια αντιμετωπισης καταστροφων.Με οργανωση κλπ.Πλην ομως αφορουν ενα πλαισιο μια καταστροφης σε περιοχη πχ Λειβαδια.Και για συγκεκριμενο πληθυσμο.Σε κατι μεγαλυτερο τα πραγματα θα ζορισουν και θα ειναι ο σωζων εαυτω σωθητω.Μπορει να κοροιδευουμε τους αμερικανους ομως σε τετοια θεματα λενε:μην περιμενεις να σε σωσω αμεσως.Σωσε πρωτα εσυ τον εαυτο σου και μετα θαρθω.Εδω μια πλημμυρα γινεται και αφενος κατηγορουν ολοι το κρατος αφεταιρου το κρατος ειναι σε μεγαλο βαθμο ανετοιμο.Και να θυμαστε οτι τα παντα αφορουν τις πρωτες 24-48 ωρες.Αναλογα με την καταστροφη το ζητουμενο ειναι να επιβιωσει ο πληθυσμος το 1ο σοκ και τον πανικο.Μετα οντως αναλαμβανει το κρατος πιο ψυχραιμα και οργανωμενα…λεμε τωρα.

  8. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 2:57 ΜΜ

    ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ (FE)Ρ(MA)ΡΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ….ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΓΗΙΝΟΙ?….ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ….ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΚΙΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑ….ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ http://youtu.be/X1HIeN9zkIE ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΓΚΙΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΑΣ http://youtu.be/YTgmQwtFYr0 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  9. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 7:17 ΜΜ

    5:28 πολύ πολύ σωστός.
    Απλά να παραθέσω και 'γω την σκέψη μου λέγοντας ότι πολύ πιθανό να αποτελεί ένα μεγάλο ξεκάρφωμα υπό την έννοια του ότι σου λέει η ΦΕΜΑ: "Εγώ σας προειδοποιούσα για καιρό… Ενδιαφερόμασταν για τον πληθυσμό για τυχόν καταστροφές, ακραία φαινόμενα κτλ…" Αλλά όπως και να'χει το ποστ σου είναι υπερπλήρες σε λογική και σωστές σκέψεις.

    ^Ω^

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*