Κάποτε ειπώθηκε …

«Και ο Απόλλωνας μίλησε στην Πυθία και είπε ότι τούτο το ιερό δεν θα υπάρχει τότε. Και τότε θα το χρειάζονται όμως. Τότε εκείνοι οι ρήτορες της Αθήνας και οι βάρβαροι του βορρά θα θέλουν την χώρα του Απόλλωνα να πάρουν.. Όχι με όπλα, αλλά με λόγια και πάπυρους… Ο Ζεύς όμως βοηθός θα είναι στον αγώνα των πολεμιστών και ο άγνωστος θεός θα συμμαχήσει με το συνάφι των θεών, λύση να βρουν στον χαμένο πόλεμο………..»

Loading...

73 thoughts on “Κάποτε ειπώθηκε …

  • Ανώνυμος says:

   Αυτά είναι γραμμένα στα χάλκινα βιβλία του έλληνα πολέμαρχου Μέγα Γουναρά που ήταν μπατζανάκης του έλληνα Σαμουράι Ταμουραμάρο.Ο άγνωστος θεός είναι ο έλλην Ιησούς ο οποίος θα στρέψει τον Απόλλωνα εναντίον του ίδιου του πατέρα του Δία,καθώς ο τελευταίος είναι με το μέρος των λαμογιών και βοηθάει φανερά τον πατέρα του Κρόνο ο οποίος ελέγχεται από τους Νεφιλίμ.

   • Ανώνυμος says:

    τα χάλκινα βιβλία υποτιθέμενων σιβυλλων είναι ψεύτικα και κατασκευασμένα από τα χαζαρομογγολα (εβραια), υπάρχει και σχετική αναφορά ιστορικών, ότι αυτά τα βιβλία δεν έχουν καμία σχέση με αυτά των ιερειών του Απόλλωνα.
    Γράφτηκαν και κατασκευάστηκαν κάτω από την επήρεια του ιουδαϊσμού.

    • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

     φίλε δεν ξέρω αν είσαι ο ίδιος που είχα μιλήσει για τους χαζάρους ότι είναι εβραίοι(συμφωνό)..μπορεί όμως κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όλοι οι λαοί που έχουν την κατάληξη ΑΡΙΟΙ πώς γίνετε να είναι εβραίοι?π.χ. Τάτ-αριοι χαζ-άροι…και οι Σουμ-εριοί έχουν την ίδια κατάληξει που είναι οι κατεξοχήν ΑΡΙΟΙ.

     • Ανώνυμος says:

      δεν είναι οι εβραίοι αρiοι, οι σκανδιναβοί είναι…αποκαλούνται αριοι, σκέψου οτι έχουν και χωριό-πολη με την ονομασία Αριοι, ψάξε στο wikipedia Aryans. Απλά οι εβραίοι την έχουν δει, ίσως γιαυτό το βλέπεις συχνά. Οι εβραίοι είναι μογγολο- και λίγο από σκανδιναβικό (τα τελευταία 1000-2000 χρόνια το υιοθέτησαν αυτό), μογγολακια είναι οι εβραίοι… Λάσπη σκέτη.

     • Ανώνυμος says:

      Γενικότερα οι εβραίοι καλημερίζονται την αιμομιξία που έγινε με τους Δαναούς, από Β έγιναν ΑΒ και είναι η πιο πρόσφατη ομάδα αίματος, που κατά κύριο λόγο είναι εβραίοι, η έστω από εκεί φέρει η σκούφια τους. Αφού έγινε με τους Δαναούς, οι

      Δαναοί πρέπει να ήταν ανυχτοχρομοι και Α ομάδα αίματος, δεν σημαίνει ότι στην αρχαία Ελλάδα μετά κατακλυσμικού γεγονότος, ηταν όλοι Ο και όλοι ίδια φυλή. Έτσι και αλλιώς η αρχαία Ελλάδα μετά κατακλυσμικού γεγονότος, είχε πολλές φυλές και πολλές μετακινήσεις, έτσι έφεραν τα κρονια και το δωδεκάθεο. Τα οποία Κρονια, η αλλιώς σατούρνια προωθηθήκαν και γιορτάζονταν έντονα στα σκανδιναβικά μέρη σήμερα.

      Απλά λέμε σκανδιναβοί σήμερα, διότι οι πιο πολλοί εκεί είναι μαζεμένοι. Οι εβραίοι έκαναν πολλές μετακινήσεις και είχαν και πολλούς διωγμούς. Από Κίνα τους αποξένωσαν σε σημερινή Ρωσία, απο Ρωσία έφαγαν πόδι και ήρθαν πιο δυτικά, μετά μεταφερθήκαν πιο πολύ σε σκανδιναβικές περιοχές, μετά σκόρπισαν παντού.

      αυτοί που σήμερα με νύχια και με δόντια προσπαθούν να αποδείξουν ότι οι άτλαντες έφτιαξαν πυραμίδες, κτλ και εν συνεχεία να αποδείξουν οτι είναι αυτοί οι άτλαντες (αλλιώς ποιος ο λόγος να νοιάζονταν τόσο πολύ για τους άτλαντες), είναι οι γερμανοί.

      τα έχουμε πει… Ο – Γένος Ουρανού, Α (αριοι – άτλαντες γένος Κρόνου), Β = βιχι (χελώνα, τίγρης, πίθηκος και δράκος)

     • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

      μάλιστα,αρά εγώ που έχω ΑΒ είμαι Εβραίος,άσχετα αν είναι καινούργια ομάδα αίματος εδώ και 800 χρόνια!μπορείς να δώσεις έναν ιστό.Πάντως αυτό με το αίμα είναι καινούργιο,το άκουσα πριν 2 βδομάδες.Πάντως ρώτησα την γυναικά μου που είναι αρχαιολόγος και μου είπε ότι έχει να κάνει με τις εποχές,τροφοσυλέκτες=Ο-γεωργική επανάσταση=Α..Β και ένωση των ποίο πάνω =ΑΒ. τι να πω…δηλαδή με αυτό το σκεπτικό θαρρείς ότι 40% είστε Έλληνες ενώ οι 45% Γερμανοί=Α και οι ΑΒ=Έβραίοι και 12& Β =Μογγόλοι.

     • Ανώνυμος says:

      εβραίος δεν είναι γένος, η ράτσα, Χαζάροι ήταν με Β ομάδα και όταν άρχισαν να μετακινούνται δυτικά, έγιναν ΑΒ, πριν η Ρωσία δημιουργηθεί, ιστορικά οι Χαζάροι έμεναν εκεί και εκδιώχτηκαν, ηταν πολεμική ράτσα η οποία προήλθε από μογγολια. Ράτσα είναι, όπως έλληνες, σκανδιναβοί, ινδοί, Αιθίοπες… Γενικότερα το Β προέρχεται απο κινέζους/μογγολια… το οτι απλώθηκαν και δημιούργησαν κρατίδια, δεν λέει κάτι, έχουν κινεί αρχή.

      Και το νησί μου είναι γεμάτο Β και Α αίματος, είναι αρκετά δύσκολο να βρεις Ο. Αλλά είχαμε τουρκοκρατια, ζούμε και απέναντι…

      Ένας άνθρωπος μα Α ομάδα αίματος όταν κάνει παιδί με άνθρωπο Β ομάδα αίματος, το αποτέλεσμα είναι η Α η ΑΒ. Γιαυτό και δεν υφίσταται η λέξη εβραίοι, κράτα μογγολια και αριο.. και είσαι οκ.

      Όπως και να το κάνουμε καθε ομάδα αίματος, χαρακτηρίζει ενα γένος ανθρώπων και ζώων. Το Α συμπίπτει και με τα βιβλια μας, περίπου το 18.000 πχ, μιας και στην ιδια κατηγορία κατατάσσονται και οι πίθηκοι, με Α ομάδα αίματος.

     • Ανώνυμος says:

      Διάβαζα πρόσφατα για το αίμα, υπάρχουν ενδείξεις οτι η Α ομάδα, πρωτοεμφανίστηκε σε πιθήκους το 22000-18000πχ, ίσως λίγο παλιότερα, για την Β (ενώ στα βιβλία μας δεν υφίσταται, ειναι απρόοπτη ομάδα, "οι μικροι κίτρινοι άνθρωποι από το φεγγάρι στην Ποσειδώνια") εικασίες υπάρχουν μόνο, ότι και καλά εμφανίστηκε πολύ αργότερα.

      Όσο για Ο επιστημονικά, προσπαθούν να βγάλουν ότι η Ο είναι πολυ πρόσφατη, αν και επιστήμονες διαφωνούν, άλλοι λένε άλλο και άλλοι λένε άλλα… δεν βγάζεις άκρη.. Πόντος είναι αποδειγμένο, οτι ένας Α και ένας Β, η και ΑΒ, όσα παιδιά και να κάνουν μεταξύ τους, Ο δεν θα βγει ποτέ.

      Στα βιβλία μας, προϋπήρχε. Και κολλά απόλυτα με την μυθολογία μας. Ο ουρανός έκανε πολλά παιδιά, ενα εκ τον οποίο ηταν ο Κρόνος, ο Κρονος έκλεψε την εξουσία απο τον ουρανό και επειδή είχε φόβο στο να μην χάση την εξουσία, σκότωνε τα παιδιά του. Αυτο τι σου λεει? Ταιριάζει απόλυτα και με το τι συμβαίνει σήμερα. Τι ομάδα αίματος έχουν αν οχι όλοι, το 99% οι ηγέτες? Α και ΑΒ. Εάν τους κατσει κάτι που δεν τους αρέσει, σκοτώνουν – βγάζουν απο την μέση.

     • Ανώνυμος says:

      έκανα ένα λάθος, σε αυτό που έγραψα πριν, έψαξα κομπιουτερακια ομάδας αίματος και σύμφωνα με μελέτες στην σήμερα εποχή, ένας Α με έναν Α η Β, έχει 5% πιθανότητα να βγει ένας Ο, ένας Ο με Ο ποτέ δεν βγαίνει α η β. Επίσης, όταν υπάρχει ένας ΑΒ, ΠΟΤΕ δεν βγαίνει ένας Ο. Άρα εσύ ποτέ δεν θα κάνεις παιδί με Ο. Ακόμη και εαν η γυναίκα είναι Ο, η εσύ να είχες Ο και η γυναίκα ΑΒ, ποτέ δεν θα έβγαινε Ο.

 1. μπλακ-αης says:

  και σε συνεχεια του κειμενου …..


  οταν ο τελευταιος ΕΛΛΗΝΑΣ βυζαντινος ο ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ( ο ταχατες παραβατης….)
  προσπαθησε με νυχια και με δοντια …

  αλλα πανω απο ολα αυτα…με την δυναμη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ
  της μορφωσης του για να συγκρατησει την καταστροφη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

  απο την επελαση του εβραιοσιωνιστικου σχεδιου της υποτιθεμενης λατρειας του…Κυριου;;;;;!!!!!!…..
  εκτος του οτι …τον "φαγανε" στην μαχη κατα των Περσων
  οι φιλησυχοι ….και οι ειρηνικοι…. δουλοι του Κυριου…. της θρησκειας τους ….τον κατηγορησαν και για ειδωλολατρη

  διοτι ηθελε να ξανα φερει την δοξα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ
  προσπαθοντας με αυτον τον τροπο να σταματησει τον σκοταδισμο που επερχοταν στην Ανθρωπινη πνευματικη εξελιξη απο τις …δοξασιες του…Κυριου τους ;;;!!!….

  Και τελικα …μετα απο αυτον τον μεγαλο ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ αρχισε το Βυζαντειο να λειτουργει με την νοοτροπια των δολοπλοκιων της Ρωμαικης συμπεριφορας συνεχιζοντας την καταστροφη οτιδηποτε που να θυμιζε τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ….

  και χωρις το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ μοιραια μπηκε η Ανθρωποτητα στην Ιερα εξεταση …στον Μεσαιωνισμο και στην πυρα των μαγισσων…..

  ((με τις υγιες μας….))

 2. Ανώνυμος says:

  ΕΣΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑ,ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΝΩΡΙΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΕΛ.
  Ο ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ θεος!! ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΥΤΟΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
  ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ,ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Τ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ,ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ,ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ,ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΣ.
  ΑΝΤΕ ΒΛΗΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ,ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΤΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΦΟΙΒΟ,ΑΚΕΡΣΕΚΟΜΗ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗ ΦΟΙΒΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΗ ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ.
  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
  ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΝΘΑΝΕΤΕ.

  .ΕΙΣ ΜΕ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΦΩΣ. ΚΑΙ Ο ΠΑΘΩΝ ΘΕΟΣ ΕΣΤΙΝ
  ΚΑΙ ΟΥ ΘΕΟΤΗΣ ΠΑΘΕΝ ΑΥΤΗ ΑΜΦΩ ΓΑΡ ΒΡΟΤΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΜΒΡΟΤΟΣ
  ΑΥΤΟΣ ΘΕΟΣ ΗΔΗ ΚΑΙ ΑΝΗΡ
  ΠΑΝΤΑ ΦΕΡΩΝ ΠΑΡΑ ΠΑΤΡΟΣ, ΕΧΩΝ ΤΕ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ
  ΠΑΤΡΟΣ ΜΕΝ ΕΧΩΝ ΖΩΟΝ, ΑΛΚΗ ΜΗΤΡΟΣ ΔΕ, ΧΘΙΝΗΤΟΙ ΣΤΑΥΡΟΝ
  ΤΑΦΟΝ, ΥΒΡΙΝ, ΑΝΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΛΕΦΑΡΩΝ ΠΟΤΕ ΧΕΥΑ ΔΑΚΡΥΑ ΘΕΡΜΑ
  ΠΕΝΤΕ ΔΕ ΧΙΛΙΑΔΑΣ ΕΚ ΠΕΝΤΕ ΠΥΡΡΩΝ ΚΟΡΕΣΑΙ. ΤΟ ΓΑΡ ΘΕΛΕΙΝ, ΑΒΡΟΤΟΣ ΕΛΚΕΙ
  ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΜΟΣ ΘΕΟΣ ΕΣΤΙΝ
  ΕΝ ΞΥΛΩ ΤΑΝΥΣΘΕΙΣ. ΩΣ ΘΑΝΕΝ ΕΚ ΤΑΦΗΣ, ΕΙΣ ΠΟΛΟΝ ΕΛΚΩΝ
  ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ.
  ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ,ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.
  ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ.
  ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ,ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,Ο ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ,ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

  • Ανώνυμος says:

   ΠΟΛΥ ΛΙΑΚΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ…
   ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ!!! ΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑΤΖΙΔΙΚΑ ΤΡΩΣ).
   ΨΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ….

   • Ανώνυμος says:

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ,ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΑΚΟ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.
    ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο STRANGER ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΚΙΧ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

   • Ανώνυμος says:

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ.
    ΠΥΡ ΗΛΘΟΝ ΒΑΛΕΙΝ.
    Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΑΜΝΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ.
    ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ,ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΓΟΡΙ,ΓΙΑ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ.
    ΕΧΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ,ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

  • Ανώνυμος says:

   Δικαιολογημενο το παραληρημα σου,λογω του οτι ο χριστιανισμος σταδιακα αποδομειται. Η προφητεια που ανεφερες ειναι κατασκευασμα, οπως κατασκευασμα ειναι ο τελευταιος χρησμος της Πυθίας. Οι χριστιανοι σκαρφιστηκαν ως και συναντηση των επτα σοφων οτι δηθεν μιλησαν για τον ιησου. Μονο που οι επτα σοφοι δεν εζησαν την ιδια χρονικη περιοδο..

  • Ανώνυμος says:

   ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ Ο ΦΙΛΟΣ 9.51 ΛΕΕΙ …ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ…ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ [ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ]…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Ανώνυμος says:

   Προς
   Ανώνυμος • 3 Μαΐου 2014 – 9:49 μ.μ.
   Διαβασε πρωτα κανενα Καλογερακη μπας και ξεστραβωθεις και ανοιξει λιγο το μυαλο σου και ασε το Σκαρλακακη και το Λιακοπουλο τα κολοπρακτορακια των μασονων και των παπαδαριων που εχουν εσκεμενα μπερδεψει τη π….τσα με τη βουρτσα…. Πες μου εσυ ρε με τα λογικα σου, αν ολα αυτα που λεει ο Λιακο ειναι αληθινα πιος θα τον αφηνε καθε μερα να ειναι στη τηλεοραση??????Τα εχουνε μαμησει ολα!!!!!!!!!!

   • Ανώνυμος says:

    πιπέρι…
    πρακτόρια των μασόνων και των παπαδαριών….
    ακούς εκεί …. υπάρχουν και τέτοιοι???
    μουαχαχαχαχαχμοοουυυυααααχαχαχα

  • Ανώνυμος says:

   Και αυτό απο τα χάλκινα βιβλια να υποθέτω. Μια έστω φωτογραφια αυτών των χαλκινων βιβλίων θα δουμε ποτε?

  • Ανώνυμος says:

   gemise to diadiktio krites
   akoma ke tis theotites tis valame se lista
   kaloi ke kakoi
   spoudei anthropoi gematoi misos ke fanatismo
   kala tha teriaze na pianate doulia san astinomikoi
   se kati merei opos stin oukrania

  • Ανώνυμος says:

   Πέρα ότι τα βιβλία είναι ψεύτικα και αναφέρομαι σε ιστορικές αναφορές/αναλυσεις επιστήμων. Αφου οι ρωμαίοι έκλισαν τους ναούς του Απόλλωνα, κατέστρεψαν τα περισσότερα βιβλία, Από εκεί και έπειτα έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρων τα χαζαρομογγολα και ξαφνικά, εμφανιστήκαν σαν αέρια αγελάδας, 2 μογγολιαρες σίβυλλες, το παρακάτω είναι copy/paste από επίσημα στοιχεία..

   Στην ύστερη αρχαιότητα προστέθηκαν άλλες δύο Σίβυλλες, η «Ιουδαία Σίβυλλα» και η «Βαβυλωνία Σίβυλλα». Η δεύτερη αναφέρεται και με το όνομα Σάββη, αλλά η Σάββη είχε επίσης εβραϊκή καταγωγή. Ακόμα και η Βασίλισσα του Σαβά έχει αναφερθεί ως Σίβυλλα. Από την Κυμαία Σίβυλλα (το όνομα αναφέρεται στην Κύμη της Καμπανίας στην Ιταλία) είχε αγοράσει ο βασιλιάς των Ρωμαίων Ταρκύνιος τα βιβλία των «σιβυλλικών χρησμών», τα οποία φυλάγονταν στη Ρώμη, και συγκεκριμένα στον ναό του Δία στο Καπιτώλιο. Αυτά τα βιβλία, εκ των οποίων μόνο κάποια αποσπάσματα έχουν διασωθεί, δεν πρέπει να συγχέονται με τους "Σιβυλλικούς Χρησμούς", 12 βιβλία με προφητείες που εικάζεται ότι έχουν συγγραφεί σε ιουδαιοχριστιανικό περιβάλλον.

 3. Ανώνυμος says:

  ανωνυμε9.51 χριστιανε του Κυριου
  ολα τα επιχειρηματα σου ειναι …μπουρδες φιλε μου…μπουρδες….
  βυζαντινολογεις με κειμενα αμφιβολου γνησιοτητας γνωστα ως ψευδεπιγραφα φιλοσοφικα κειμενα αερολογιων !!!!!
  κανεις Απολλωνας δεν προεβλεψε αυτες τις μπουρδες που επικαλεισε….
  ο πολιτισμος του ΙΧΘΥ τελειωσε και μαζι με αυτον και το μισος μεταξυ των Ανθρωπων που εφεραν οι εμπνευστες δουλοι του …Κυριου τους…. των Σταυροφοριων ….των θρησκευτικων πολεμων…των ιεροεξεταστων….κ.ο.κ.
  που αναφερονται στο σχολιο του μπλακ-αης

 4. Ανώνυμος says:

  ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΧΡΙΤΗ ΘΕΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΟΣΟΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ, ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΎΜΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

  • Ανώνυμος says:

   ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ Η ΩΡΑ,ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΔΙΑΣ.
   ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑ.
   ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ,ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.
   ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ Ω ΔΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΝΕ.
   ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.

  • Ανώνυμος says:

   σας ειναι πολυ δυσκολο να διαφωνησετε χωρις προσβολες κ βρισιες?10:41 για δε καλυτερα ποιος ειναι ο επιθετικος….

   • Ανώνυμος says:

    ορθογραφία δε χρειάστηκε να μάθεις ε??
    γιατί να μάθεις; μήπως θα διάβαζες ποτέ κανένα βιβλίο? ότι χρειαζόταν να μάθεις στο έμαθε ο παπάς που σε "μύησε" (πήδηξε)

 5. Ανώνυμος says:

  σχετικα με την λεξη και την ενοια της ως ""κλτρπδ"" που αναφερεις στο σχολιο σου αναγωγε χριστιανε δουλε του Κυριου σου 10.52

  εσυ εχεις δικαιο να την προσεταιριζεσαι διοτι ετσι μεγαλωνεται και ετσι λειτουργειται στα μοναστηρια σας και στις μεταξυ σας συνευρεσεις….

  το θεμα ειναι…εμεις γιατι να πρεπει να "βρωμιζουμε" απο τα δικα σας …μιασματα …γιατι;;;;

  οταν εμεις ζουμε στο ΦΩΣ του Σημερα ,του παροντος,
  και οχι στην επιβραβευση μας αναλογως της δουλικοτητας στον…Κυριο !

 6. ΣΗΜΑ ΤΩΡΟΣ says:

  μελετώντας τα οικονομικα του βυζαντιου πολυ βαθεια βρεθηκα ξαφνικα [ως δια μαγειας]σε βιβλια ισπανων αλχημιστων του 1000-1500 τρελλο αλλα ηταν στα ελληνικα γραμμενα και μαλιστα επιβεβαίωναν ΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΕΥΤΕΛΕΣ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΛΑΤΙΝΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΥΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ αυτο ηταν και το κινητρο να ασχοληθω και με την χημεία σε πανεπιστημιακες μελετες και εφευρέσεις [στο χωρο τουτο η εφευρεση ειναι αφορμη διωξης η αφορμη γραφικου ] Εκει λοιπόν διαβασα για καποιον ΑΡΙΩΝ που οταν εμαθε για την εκδοχη οτι θα περναγε εντεχνως στην καινουργια αυτοκρατορια του μεχρι πρότινος 4 διοικητη της επαρχιας της υορκης — τωρα αυτοκρατορα ολων των Ρωμαίων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ την καπελωση της στωικης φιλοσοφιας ΠΕΡΙ ΑΝΙΔΕΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ —ΧΡΗΣΤΟ–πως λοιπον εντεχνα θα κανανε αυτη την υπερτατη διδασκαλια ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ με κανονες -συνελευσεις -ιερατεια -δομη-επιβουλη-ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΟΣΜΟ [αντικαταστατη του Αλεξανδρου]—- ζωροαστρισμο—- να ενσωματωθει στο νεο αυτο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ
  ΣΕ αυτες τις επιστολες διαβασα τι θα παθεναν οσοι ρώταγαν-[ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΙΩΝ]— ΤΗΝ ΟΜΟΙΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΜΙΘΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΚΛΠ κλπ κλπ Ο ΑΡΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΉΘΗΚΕ -ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΕΙ κατοπιν εγινε νομος η εκδιωξη των αντιρησιων της ΝΕΑΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ [ενωποιηση των θρησκειων-παγκοσμιοποιηση-νεα ταξη πραγματων] για να μη μακρηγορώ και τοτε και μετεπειτα επειδη οι -νεα θρησκεια- πλεον ηξερε μονο απο πραξεις [σφαγες] για να δωσουν και μια υποσταση ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ-ΝΟΗΤΙΚΗ-πηραν κειμενα αρχαιων η και συχρονων φιλοσοφων και τα προσαρμοσαν σαν δικα τους..φυσικα καταστρεφοντας φιλοσοφους και πηγες..
  σημ οι φωτοτυπίες των χειρογραφων απο την πηγη της ισπανιας λειωσανε απο μια σωληνα νερου που εσπασε και ετρεχε κρυφα για δυο μηνες πανω εκει ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ αν ξερει κανεις που να τα ξαναβρω καλως ειδεμη ………αν θελετε με πιστεύετε

 7. Ανώνυμος says:

  Ο 9.51,11.14,11.17,11.22 το ιδιο προσωπο δηλαδη, μαλλον θεωρει οτι εχει να κανει με δουλοπρεπη ανθρωπακια. Ο εκφοβισμος ηταν παντα ενα βελος στην φαρετρα των σφετεριστων της ελληνικης γης οι εποχες ομως αλλαξαν. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. Τραβα στο μαντρι σου απογονε του αδαμ..

 8. βαγγελης says:

  ta panta ry τι καθεστε ? απο το pc στον καναπε? Κανενας δεν υποχρεωνει κανενα.Μηπωςτελικα ειμαστε ολοι οι ελληναρες μικροι ΦΑΣΙΣΤΕΣ λεω με το φτωχο μου το μυαλο . Στο κατω κατω τις γραφης τι ειπε ο ΧΡΙΣΤΟΣ ? Ειπε τιποτα κακο ?Μη μπερδεβουμε το θειο με τις πραξεις των ανθρωπων .

 9. Ανώνυμος says:

  Απόδειξε μου οποίος θέλει οτι υπάρχεί ο Δίας .κανένα θαύμα, απόδειξή;δεν θέλω να προσβάλω τα πειστευω σας άλλά βοηθήστε με λίγο.ευχαριστώ.

  • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

   Οι αρχαίοι Έλληνες δεν χρειαζόντουσταν θαύματα φίλε!!μια φράση από τον βασιλειά Πύρρο νομίζω ότι τα λέει όλα <>…πιστεύω ότι ο τρόπος αυτός τα λέει όλα για το πως σκεφτόντουσαν οι σοφοί προγονή μας…τα θαύματα είναι για να πιστέψουν οι αμόρφωτοι(χωρίς να προσβάλω κανέναν-αλλά είναι η αλήθεια-σίγουρα υπάρχει λογική εξηγήσει για όλα)…όπως και να έχει αν θέλεις θαύματα τότε διάβασε τι γινόνταν στα Ασκληπιεία νοσοκομεία (Επίδαυρος-Κως)όμως είμαι πεπεισμένος ότι η δύναμη θέλησης των ανθρώπων τους κάνει καλά(η ψυχολογία μας).
   Η μόνη απόδειξη για να καταλάβεις τι είναι αληθινό και τι όχι,είναι αυτός που μιλάει στο μυαλό(στην λογική) και όχι στην καρδιά(στο συναίσθημα)η καρδιά παραπλανή η λογική ποτέ!Οι φιλόσοφοι ψάχνουν τον Θεό στην ΘΕΟ-σοφία,σοφία=λογική ,οι παπάδες σε ΘΕΟ-λογία σε λόγια ΘΕΟ-πνευστα και καλά(που πολλές φορές είναι παράλογα εως και εγκληματικά ) ΚΑΙ ΟΜΩς ΔΕΝ ΤΑ ΑΜΒΙΣΒΗΤΟΥΝ…τα ακολουθούν τυφλά και με φανατισμό είτε είναι παράλογα είτε όχι ,ενώ στην φιλοσοφία τα πάντα ανατρέπονται μέσα από την λογική!ΠΕΣ μου έναν χριστιανό ο οποίος κάθετε στην εκκλησία και δεν τον παίρνει ο ύπνος όταν οι πατέρες πιάνουν την πάρλα και λένε τα ίδια και τα ίδια στον αμβώνα!!!!!!Ξέρεις γιατί?…γιατί ο εγκέφαλος τα ακυρώνει σαν ΑΧΡΗΣΤΑ.Το μυαλό του ανθρώπου έχει τρομερές δυνατότητες….όταν κάτι δεν κολάει στην ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ πρέπει να το πετάς σαν άχρηστο…τόσο απλά!

   • Ανώνυμος says:

    μπαμπη μου προσωπικα δε με πιανει καθολου ο υπνος οταν οι παπαδες βγαζουν λογο.αντιθετως μαλιστα..τα ακουω με προσοχη.γιατι οχι μονο αχρηστα δεν ειναι αλλα βοηθουν αν τα βαλεις στην καρδια σου.ουτε εχω δι γυρω μου καπιον να βαριεται.
    επισης λες ",οι παπάδες σε ΘΕΟ-λογία σε λόγια ΘΕΟ-πνευστα και καλά(που πολλές φορές είναι παράλογα εως και εγκληματικά )''
    ποια δηλαδη?

 10. ΒΑΣΙΛΙΚΗ says:

  Αγαπητέ φίλε stranger, καλημέρα να έχεις, θα ήθελα σε παρακαλώ να μου απαντήσεις μία και μόμο φορά. Σε παρακολουθώ χρόνια τώρα και παρόλο που δεν κατανοώ τα περισσότερα άρθρα σου αντιλαμβάνομαι ότι κάτι ξέρεις και κάτι βλέπεις απο τα παρασκήνια τούτου του εικονικού κόσμου. Γι αυτό έχω το μυαλό μου ανοιχτό και "καραδοκώ". Ωραία ως εδώ….Κάποια στιγμή είχες πει ότι η σελίδα σου αλλάζει και πλέον δεν θα δημοσιεύεις υβριστικά και σχόλια τα οποία δεν έχουν κανέναν λόγο και κανένα επιχείρημα….Θέλω λοιπον να ρωτήσω: τα παραπάνω σχόλια γιατί τα δημοσιεύεις? έχεις κανένα όφελος? έχουμε εμείς οι αναγνώστες κάποιο όφελος? Μας προάγουν την σκέψη? Είναι κάτι που δεν βλέπω? αν ναι να με διαφωτίσεις σε παρακαλώ. Ολα αυτά τα παραπάνω με κάνουν να σκέφτομαι ότι αν άνθρωποι που ψάχνονται (αλλιώς γιατί να διαβάζουν κατοχικά) έχουν τέτοιο λόγο, τέτοιες σκέψεις και τέτοια αλληλεπίδραση μεταξύ τους…..τότε τι περιμένουμε? εξέλιξη και αναβάθμιση της κοινωνίας μας? απελευθέρωση? χλωμό το βλέπω…..Λιγόστεψε λοιπον τα σχόλια ώστε να μένουν εκείνα που έχουν λόγο για να διαβαστούν, αλλιώς κάθε μέρα θα διαβάζουμε την κατάντια μας…..

  • Ανώνυμος says:

   να μας λες ποια θεωρεις αποδεκτα σχολια καθε φορα συμφωνα με τα γουστα σου να ξερουμε ποιοι εχουν το δικαιωμα να μιλανε!

 11. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  Παιδιά αν ήταν δυνατόν όταν μιλάτε να δίνεται και κάποιες παραπομπές η ιστούς ώστε να ρίχνουμε μια ματιά το τι λέτε,πολοί λέτε διαφορά που ξέρετε,αλλά επειδή τα ξέρετε δεν τα γράφετε περιεκτικά με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουμε οι υπόλοιποι τι λέτε!

 12. μπλακ-αης says:

  εαν η φιλη ΒΑΣΙΛΙΚΗ σαν συνσχολιαστρια δεν αντεχει
  "ολες τις αποψεις – ολων των επιπεδων της ανθρωπινης ιεραρχειας της Γνωσης "
  και θελει να επιβληθει στην γειτονια των katohika nea μια ελιτιστικη προβολη αποψεων τοτε καλα θα κανει να ζει τον μονοχνωτισμο της διαβαζοντας μονον τα αρθρα και ας μην ασχολειται με την αναλυση του κοινωνικου προβληματισμου…

  Βεβαιως και ειναι αναγκαια η παρουσια της αλλα σε αυτην την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ανεξαρτητη , ελευθερη, αναρχικης σκεψης , ιστοπανιδα η αντικοινωνικιτητα της
  ειναι απορριπτεα !!!!

  με εκτιμηση στην αποψη σου ΒΑΣΙΛΙΚΗ 9.24*που δεν την δεχομαι*

 13. ΣΗΜΑ ΤΩΡΟΣ says:

  μπαμπη σιμωνιδη
  αν θελεις πιοτερη αναλυση απο ενα σχολιο που πρεπεινα ειναι περιεκτικο με καθε λεξη βαλμενη σωστα για κατανόηση και εναυσμα
  ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΠΕΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ κλπ κλπ

 14. Ανώνυμος says:

  ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ¨ΚΑΛΩΝ¨ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ!!!

 15. Ανώνυμος says:

  ΗΡΘΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΛΑΚΑΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΞΑΝΑΓΙΝΑΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΦΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

 16. Ανώνυμος says:

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ Τ ΑΛΛΑ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.
  ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΜΑΤΙΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΕΣΤΡΙΚΑ.
  ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ,ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ.
  ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΥΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΛΟΒΩΘΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΙΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ.
  ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΟ ΠΙΣΤΗΣ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ.
  ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!!ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ!!
  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,Η ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ.
  ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

 17. Ανώνυμος says:

  Η διχονια , ο διαχωρισμος , η αλλαζονεια
  η αλλοφροσυνη στο μεγαλειο της . ..

  Το σχεδιο πετυχε πληρως . ..

  Οχι εγω, οχι εσυ . ..
  Οχι ο λογος μου , οχι ο λογος σου . ..
  Οχι η πιστη μου , οχι η πιστη σου . ..

  σπορες που φθειρουν το που να εστιασεις Συγκεκριμενα . ..

  ποιος σας εμαθε να ακουτε & να πιστευεται
  αυτους οι οποιοι δεν εφεραν καταληξη
  αλλα παραμονη στο χαος ;

  Μην περιμενεις να αλλαξεις κατι εαν δεν αλλαξει η αντιληψη σου . ..

  Εχουμε γεμησει θεους & οντοτητες ,
  αλλα λειπει ο Ανθρωπος . .. ΤΟ σχεδιο πετυχε . .. Ο Ανθρωπος δεν υπαρχει . ..

  κανενας δεν πιστευει στον Ανθρωπο ,
  γιατι ποτε του δεν ασχοληθηκε με τον ιδιο . ..

  Τον απασχολουσε ο καθε Θεος με ολη την παρεα του
  για το τι να κανει . … Κατα τα αλλα εχουμε ελευθερια Βουλησης . ..οκ …

 18. μπλακ-αης says:

  Ανωνυμε/η 5.5.14/8.54

  πολυ λιγες ειναι οι φορες πλεον που συγκινουμαι οταν διαβαζω κατι…
  εχω γεμισει απο Γνωση …με ενφιαφερει πλεον η Βιωση της !!!

  το κειμενο σου ομως ….περιεκτικο σε νοηματα …σε βαθος Γνωσης….και με σωστα ποσοστα συναισθηματος σε καθε στροφη και γωνια του ….

  μου προκαλεσες συγκινηση !!!! ριγος πνευματικης ανατασης !!!! ψυχικη ισσοροπια!!!!

  φιλτατε/η σε ευχαριστω ! στο επιστρεφω με ενεργεια αγαπης……………….

 19. Ανώνυμος says:

  Αιντε ρε παιδια να γινετε και κανα σχολιο της προκολης γιατι βαρεθηκα να μαλωνω για τα αυτονοητα !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *