Κάποιος σας οδηγεί να κανετε όλα όσα πρέπει ….

..Ένας εξελιγμένος νους και μια καρδια με φως θα σταματούσε να σκεφτεί…ποιος και τι εξυπηρετεί αυτό που μου δίνει την κάθε εντολή μου; Θα μπορούσε ένας αφυπνισμένως νους να δει πολύ εύκολα το άμεσο μέλλον που δημιουργείτε με την κάθε εντολή-απόφαση σας !

Αν δεν έχετε την δυνατότητα να βλέπετε το αύριο μέσα από την εξέλιξη των ντόμινο που δημιουργούν οι αποφάσεις εντολές σας …τουλάχιστον έχετε το ήθος να δηλώσετε..ΝΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩ!

Stranger…

Loading...

11 thoughts on “Κάποιος σας οδηγεί να κανετε όλα όσα πρέπει ….

 1. Διονύσιος Βούτος says:

  Η δίωξη σύμφωνα με το άρθρο 370 του ποινικού κώδικα είναι κατ΄ έγκληση και όχι αυτεπάγγελτη , επομένως δεν μπορεί να διωχθεί κανείς αν πρώτα δεν του ασκηθεί μήνυση από τον θιγόντα ..

 2. ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 2 says:

  Aπόφαση Αρείου Πάγου με αριθμό 1323/2011
  Ο Άρειος Πάγος δέχεται ως νόμιμη τη χρήση ιδιωτικών συνομιλιών που
  έχουν υποκλαπεί εφόσον σκοπός είναι να αποδειχθεί η αθωότητα ενός
  κατηγορουμένου… Συγκεκριμένα είναι επιτρεπτή η χρήση
  μαγνητοφωνημένης ιδιωτικής συνομιλίας – παρά το συνταγματικώς προστατευόμενο απόρρητο της επικοινωνίας – εφόσον μόνον με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατόν να αποδειχθεί η αθωότητα ενός κατηγορουμένου.

 3. Ανώνυμος says:

  ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ…….

  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΧΝΑΝΕ…..ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ……Ο ΘΕΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ……ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ……ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ……..

  ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ……ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ………..

  ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ …..ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ……..ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ………ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ…….ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ……

  ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ……ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ……ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ …………

  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ……ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ……..ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΘΗΡΙΟ 666…………ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ……ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ……..ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ…….ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ…….ΟΤΙ Η ΒΑΒΥΛΩΝΑ Η ΕΥΡΩΠΗ…..ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ……….

  ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…..ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ…….ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΥΧΗ……….ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ……ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ…….ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ……..

  ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥ………

  ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ……ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ….ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ…………

  ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ……ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ………

  ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ…..ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ……ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ………….Ο ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…….ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…….ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ…….ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ……..ΑΛΛΑ…..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ……ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ……ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ…..ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΝΑΚΙΟ ΦΑΚΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ……ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ….ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ…………

  ΑΧΡΟΝΟΣ

 4. Ανώνυμος says:

  ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΝΕ.Α ΞΕΧΑΣΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ.ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΘΡΑΙΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

 5. Ανώνυμος says:

  61. Νεμέσεως ὕμνος
  Ὦ Νέμεσι, κλήιζω σε, ѳεά, βασίλεια μεγίστη,
  πανδερκής, ἐσορῶσα βίον ѳνητῶν πολυφύλων·
  ἀιδία, πολύσεμνε, μόνη χαίρουσα δικαίοις,
  ἀλλάσσουσα λόγον πολυποίκιλον, ἄστατον αἰεί,
  ἣν πάντες δεδίασι βροτοὶ ζυγὸν αὐχένι ѳέντες·
  σοὶ γὰρ ἀεὶ γνώμη πάντων μέλει, οὐδέ σε λήѳει
  ѱυχὴ ὑπερφρονέουσα λόγων ἀδιακρίτωι ὁρμῆι.
  πάντ' ἐσορᾶις καὶ πάντ' ἐπακούεις, {καὶ} πάντα
  βραβεύεις·
  ἐν σοὶ δ' εἰσὶ δίκαι ѳνητῶν, πανυπέρτατε δαῖμον.
  ἐλѳέ, μάκαιρ', ἁγνή, μύσταις ἐπιτάρροѳος αἰεί·
  δὸς δ' ἀγαѳὴν διάνοιαν ἔχειν, παύουσα πανεχѳεῖς
  γνώμας οὐχ ὁσίας, πανυπέρφρονας, ἀλλοπροσάλλας.

  ΝΕΜΕΣΕΩΣ ύμνος
  Ω Νέμεσι σε υμνώ, εσένα την θεά την μεγαλύτερη βασίλισσα
  πού βλέπεις τα πάντα καί παρατηρείς τον βίον των ανθρώπων,
  πού ανήκουν εις πολλάς φυλάς αιωνία, σεβαστή, πού μόνον εσύ χαίρεσαι στα δίκαια, καί
  τιμωρείς τον πολυποίκιλον λόγον, τον πάντοτε ασταθή εσένα φοβούνται όλοι οι
  άνθρωποι πού έχουν ζυγόν στον τράχηλο (πού έχουν βαρείαν συνείδησιν)
  διότι εσύ ενδιαφέρεσαι πάντοτε δια την γνώμην (την διάθεσιν) όλων, ούτε σου
  διαφεύγει την προσοχήν ή ψυχή, πού υπερηφανεύεται κατά τους λόγους με
  άκοτανόητον ορμήν. Εσύ τα πάντα εποπτεύεις καί τα πάντα ακούεις καί τα πάντα κρίνεις
  από σε εξαρτώνται αι δίκαι των ανθρώπων, ώ υπέρτατη θεά
  Ελα ώ μακαριά, αγνή, βοηθός πάντοτε εις τους μύστας καί δόσε τους να έχουν άγαθήν
  διάνοιαν, καί να καταπαύσης τας μισητάς γνώμας , τας αντιθέσεις, τας ανοησίας, τάς
  υπεροπτικάς καί αλλοπρόσαλλους (ευμεταβόλους).

  Ζ

 6. Ανώνυμος says:

  http://www.triklopodia.gr/2014/04/blog-post_330.html

  Το βίντεο μπορεί να αποτελέσει αποδεικτικό υλικό,», υποστήριξε με δηλώσεις του στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Βασίλης Καπερνάρος.

  «Θα διακριβωθεί μετά από έρευνα, εάν αυτά τα οποία καταγγέλλει και κατονομάζει ο κ. Μπαλτάκος είναι αληθή. Κι αυτό το λέω γιατί ο απαγορευτικός νόμος εννοεί ιδιωτική συνομιλία που προστατεύει την ιδιωτική ζωή και το άσυλο της κατοικίας», σχολίασε αρχικά ο κ. Καπερνάρος και συνέχισε:

  «Εδώ όμως έχουμε δημόσιους άνδρες, δημόσια πρόσωπα, τα οποία συζητούν σε δημόσιο χώρο, εκφέρουν δημόσιο λόγο, ο οποίος αφορά στο δημόσιο βίο και συνεπώς στο δημόσιο συμφέρον. Άρα προκαλείται το δημόσιο ενδιαφέρον».

  «Όλα τα επινοήματα του Βενιζέλου είναι άστοχα. Ότι είναι υπέρ του κατηγορουμένου, το έχει δεχθεί κατά κόρων ο Άρειος Πάγος, ως ελαφρυντικό. Έχουν υπάρξει εισαγγελικές διατάξεις όπου αιτιολογούν την δικαιολόγηση της ύπαρξης αυτών των μέσων, που επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν, διότι δεν αφορούν ιδιωτική ζωή.

  «Ο κ. Μπαλτάκος υπήρξε υπερυπουργός. Με νόμο είχε πρόσθετες προνομίες. Προσυπέγραφε υπουργικές τροπολογίες, προέβαινε σε νομοτεχνικές βελτιώσεις. Υπάρχει ένα σουπερ θεσμικό πρόσωπο όπως ήταν μέχρι προχθές ο κ. Μπαλτάκος».
  enikos

 7. Ανώνυμος says:

  Η ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ-ΚΑΤΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟ " ΘΕΟΥΣΑ¨-ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ , ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ-ΟΔΗΓΗΣΕ Ο ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΟΧΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΛΑΝΗ . ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΟΧΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΑΛΛΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ . ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΕΙΟ , ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ-ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΠΛΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ – ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΛΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ…ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΘΥΜΗΖΩ ΠΩΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ , ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ . ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ…ΜΕΓΑΛΗ Η ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *