Κάθε 3 μέρες τα τελευταία 13 χρόνια το Ισραήλ σκοτώνεΙ ένα παλαιστινόπουλο…γιατί;


Θυσία ενός παιδιού (χριστιανόπουλο) (1475)

(The story of Simon of Trent (1475) )

Σε μια εκκλησία στο Νόρφολκ, υπάρχει μια κόκκινη ζωγραφισμένη εικόνα που απεικονίζει τον τελετουργικό φόνο του Αγίου William.

Σύμφωνα με πληροφορίες:

Το 1144, στο Νόργουιτς, ενα δώδεκάχρονο αγόρι σταυρώθηκε κατά το εβραϊκο Πάσχα. Το πτώμα του βρέθηκε σε ένα σάκο κρυμμένο σε ένα δέντρο. Ενας Εβραίος που απαρνήθηκε τη θρησκεία του, με το όνομα Theobald του Cambridge, ομολόγησε ότι οι Εβραίοι έπαιρναν αίμα από ενα χριστιανόπουλο κάθε χρόνο. Οι αρχές, αρνήθηκαν να δίκασουν κάποιον.

Κάθε 3 μέρες τα τελευταία 13 χρόνια το Ισραήλ σκοτώνεΙ ένα παλαιστινόπουλο

Flier in Kiev, 1910: “Christians, take care of your children! It will be Jewish Passover on March 17.” Αφίσα στο Κίεβο το 1910, Χριστιανοι προσέχτε τα παιδιά σας, στις 17 Μαρτίου έρχετε το εβραικό Πάσχα!

“Είναι δυνατόν … ότι ο Ιουδαϊσμός είναι μια σατανική αίρεση που έχει μεταμφιεστεί σε μια θρησκεία, η οποία ανέτρεψε την ανθρωπότητα χρησιμοποιώντας τον Ελευθεροτεκτονισμό ως πράξη;”

“Ο Ιουδαϊσμός δεν είναι θρησκεία, επειδή ο Θεός τους ξεχωρίζει τους περιούσιους από τους υπόλοιπους ανθρώπους…

Η Καμπαλά (ένα σημαντικό μέρος και μορφή του Ιουδαϊσμού), αγκαλιάζει τις κοσμικές επιθυμίες, όπως είναι η λαγνεία (μαγεία), η απληστία και η κατάχρηση της εξουσίας.

Ακόμη και οι Εβραίοι αναρωτιούνται: Είναι ο Ιουδαϊσμός ένα είδος Σατανισμού; – Χένρι Makow

Η ίδρυση της Καμπάλα είναι πανομοιότυπη με το σατανισμό: κάνουν την αντιστροφή των ρόλων του Θεού και του Σατανά. Είναι η αναζήτηση των κρυφών (απόκρυφη) γνώσεων που επιτρέπει σε κάποιον να επιτύχει ικανότητες -όπως ο θεός- καλώντας τα λεγόμενα ονόματα του Θεού. Αυτά είναι τα ονόματα των έκπτωτων αγγέλων / δαίμονες / πνευματικούς οδηγούς που είναι οι φύλακες με απόκρυφες γνώσεις (Gen 6:4 Ιωβηλαίο, Ενώχ). Αν και δεν είναι όλοι οι Εβραίοι που κάνουν ενεργά την πρακτική της Καμπάλα, όμως όλοι τους αποδέχονται το υψηλότερο καμπαλιστικό όνομα του Θεού τους του Γιαχβέ- YHVH.

Ο περίφημος καμπαλιστής και σατανιστής Aleister Crowley έγραψε: Υπάρχουν «72 αγγελοι»…. αυτές οι ονόμασίες προέρχονται από το « μεγάλο όνομα του Θεού “… Το “ονομα του “είναι Τετραγράμματο: IHVH, που σημαίνει Ιεχωβά. Ο Υπέρτατος Κύριος ολόκληρου του σύμπαντος … (“το Βιβλίο του Θωθ,” 43).

Δαιμονολογία

Το μυστικό των αρχαίων Αιγυπτίων, και οι σύγχρονοι μαθητές τους, οι Ελευθεροτέκτονες, κατέχουν την τέχνη της δαιμονολογίας για την κατάκτηση της εξουσίας – Αυτό το κάνουν κυρίως μέσα από την επίκληση του Ιεχωβά.

Στο βαθμό του Royal Arch, ο Τέκτων “αναγνωρίζει” δηλαδή οτι ο διάβολος, με το πρόσχημα του Jahbuhlun, ποιος είναι ο ιερός Κύριος του” – το όνομα Jahbulun είναι ένα «σύνθετο όνομα του Γιαχβέ, Βάαλ, και του Όσιρη” (Texe Marrs, Codex Magica, Ch. 4).

Το όνομα Γιαχβέ-YHVH εγχύθηκε στο κείμενο της Παλαιάς Διαθήκης από τους Φαρισαίους και άλλους που ασκούνταν με τον Βαβυλωνιακό σατανισμό. Για όσους δεν πιστεύουν οτι μέσα στο Ταλμούδ διακηρύσσεται ότι ο Χριστός βράζει στην κόλαση ας κάνει την δική του έρευνα (Gittin, 56β, 57α). Η συμφωνία σφυρηλατήθηκε μεταξύ των Εβραίων, με τους λεγόμενους Μασορίτες και την Καθολική Εκκλησία το 1000 μ.Χ. για να αλλάξουν το όνομα του Θεού στην εβραϊκή Παλαιά Διαθήκη με το ειδωλολατρικό όνομα Γιαχβέ.

‘Most Jews do not like to admit it, but our god is Lucifer — so I wasn’t lying — and we are his chosen people. Lucifer is very much alive.'” Harold Rosenthal (The Hidden Tyranny) http://www.biblebelievers.org.au/tyranny1.htm

Ο Στόχος του Εωσφόρου είναι να «είναι να ανέβει πιο υψηλά» (Ησ 14:14) και να σφετεριστεί τη λατρεία του Θεού (Ματθ. 4:09).

Σκοπός του Εωσφόρου είναι να παραπλανήσει όλο τον κόσμο (Αποκ. 12:09) να μετασχηματίζεται σε άγγελο φωτός (2Κο 11:04). Το καλύτερο παράδειγμα μας το δείνουν οι Ελευθεροτέκτονες. Το σύνθημά τους είναι «making good men better-να καταστούν απο καλοί σε καλύτερους” «how to become demon-possessed in 33-easy-steps- πώς να γίνεις δαιμονισμένος σε 33-εύκολα βήματα.” Οι Εβραίοι και οι μασόνοι λατρεύουν τον ίδιο Θεό.

Το ρητό του εβραίου Rosenthal είναι γνωστό: “Μένουμε έκπληκτοι από την ηλιθιότητα των Χριστιανών στη λήψη των διδασκαλιών μας και την χρησιμοποίηση τους ως δική τους.”

Ή τα λόγια του Henry Ford, «Ο Χριστιανός δεν μπορεί να διαβάσει τη Βίβλο του, εκτός μέσα από τα εβραϊκά γυαλιά του, και ως εκ τούτου, τη διαβάζει λάθος.” Στο βιβλίο «”The International Jew,”Ο Διεθνής Εβραίος», Vol. IV, 238).

– Δείτε περισσότερα στο: http://www.henrymakow.com/lucifers_chosen_people.html # sthash.GJhGPOar.dpuf

Αν κάποιοι νομίζουν οτι προκαλούμε, προσβάλουμε και δυσφημούμε την θρησκεία τους ας μας εξηγήσουν τι συμβαίνει με ολα τα Παλαιστινάκια που οι σύμμαχοι μας και φίλοι μας, Ισραηλίτες σκοτώνουν αλλα και συστηματικά (μες την νύχτα) συλλαμβάνουν;

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

14 thoughts on “Κάθε 3 μέρες τα τελευταία 13 χρόνια το Ισραήλ σκοτώνεΙ ένα παλαιστινόπουλο…γιατί;

 1. Ανώνυμος says:

  ΟΙ ΕΒΡΑΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!

  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ

  ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ
  0  0
 2. Ανώνυμος says:

  Ερχετε η ώρα που θα πληρώσουν οι Οβραιοι κ ο δημιουργός τους για ολα τα εγκλήματα που εχουν κάνει απο το 2000π.μ.χ κατασφαζωντας Πελλασγικα-Ελληνικά φιλα.
  Ο Γιαχβεχας περιμένει κριμενος στην Σεληνη την εκτέλεση του απο τις δυναμεις της Διαγαλαξιακης Κυβερνησεος βρισκομενες εις Πλανητη Κρόνο κ επικηνονουντες με Έλλην αριστους εις Γαιαν. Ο Γιαχβεχας μην εχων αλλην διαφυγην προσπαθεί να διαλησει την Γαία μας μέσο 3ου Παγκοσμίου με την βοήθεια των παιδιών του(παιδιά του σωλήνα) μογγολοεβραιοσαξωνων'
  Ο στόλος της Νεμεσης ειναι κοντά κ έρχεται να φέρει ισοροπια κ δυκαιοσυνη πρώτα ξεκινώντας απο τους Έλληνα γιατι ξεχασαμε κ προδοσαμε την πατρίδα Ανδρομέδα κ για ποιο λόγο ηρθαμε στην Γαια.
  Ζητω η ΕΛΛΑΣ!
  Ζητω ηΑΝΔΡΟΜΕΔΑ!
  0  0
 3. Ανώνυμος says:

  ΟΙ ΕΒΡΑΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ …ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΟ "ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ" ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΖΡΑΗΛ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΑΧΟΣ…Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΜΑΧΟΣ ΜΕ ΜΠΑΡΖΑΝΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΙΡΑΝ…ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΧΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΙ…Ο ΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΑΦΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ…ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ…ΓΟΥ ΚΑΙ Α ΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Α ΤΑ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΚΑΤΣΟΥΛΑ._
  0  0
 4. Ανώνυμος says:

  Ακουσα τον δαίμονα να γρυλιζει μου είπε πότε φεύγεις ….κατάλαβα πως ήθελε να μου κλείσει διαμονητηριο στη φάρμα του νωε
  0  0
 5. Ανώνυμος says:

  Τον είδα …μπηκε μέσα στο ναό περπατούσε κάπως περίεργα μου δωσε μιά εντύπωση σαν να έβλεπα κάποιον που περπατούσε κινώντας χερι ποδι μαζί άναψε κερί τον είνα να ιδρώνει …κοντοστάθηκε στην εικόνα και ξεφύσηξε πλησιάζοντας με δυσκολία κοιτώντας γύρω του αν κάποιος τον κατάλαβε….πλησίασε καθησε απο διπλα μου σχεδόν κολλητά….πότε φεύγεις ….μου είπε και γυάλισε το μάτι του πήρε τρείς βαθειές ανάσες σα να άναβε με αυτό πιό πολύ την κόλαση μέσα του…..γύρισε απότομα και μου είπε…θα σε πιάσω στη φάρμα και θα σε εκδικηθώ.Πετάχτηκε απότομα λές και μεγάλες φτερούγες φύτρωσαν στην πλάτη του μιά βαριά μυρωδιά κάλυψε για λίγο το χώρο και μιά θεούσα δίπλα σταυροκοπήθηκε με αγριεμένο μάτι….ποιός ξέρει τι να είδε εκεινη τη στιγμη….
  0  0
 6. Ανώνυμος says:

  Κατέβηκα τις σκάλες και ενώ κατέβαινα μιά ανηφόρα παρουσιαστηκε ντριν το κινητό χτυπησε και ακούω βαθειά μια απόκοσμη φωνή…ενοχλείς.. ποιός είναι λεω τραβηξε την προσοχή μου μια παγωτομηχανη που γύριζε εκείνη τη στιγμή και δέν έδωσα σημασια….
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.