Ισχυρή διπλή κυβερνοεπίθεση σε δύο υπουργεία

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Iσχυρή ταυτόχρονη κυβερνοεπίθεση με υποκλοπή δεδομένων σε 2 υπουργεία, πραγματοποίησαν υποστηρικτές της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής (GHS).
Σύμφωνα με πληροφορίες του Secnews.gr οργανωμένη κυβερνοεπίθεση πραγματοποίησαν υποστηρικτές της GHS σε δύο Ελληνικά Υπουργεία, στο Υπουργείο Παιδείας και στο Υπουργείο Μεταφορών. Eπιθυμώντας να δώσουν….
σαφώς το δικό τους στίγμα σε αυτή την σημαντικότατη εκλογική μάχη, οι Έλληνες hackers της GHS προχώρησαν σε υποκλοπή άκρως ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων από τα δύο Υπουργεία και ανάρτησή τους σε κοινόχρηστο ιστοχώρο (Pastebin).

Οι χάκερ παρά την επίθεση αυτή δεν προχώρησαν σε αλλοίωση των δύο ιστοσελίδων πράγμα που θα ήταν πολύ εύκολο.


Είναι αξιοσημείωτο να τονίσουμε οτι τα δύο υπουργεία έχουν πέσει και στο παρελθόν θύματα επιθέσεων από υποστηρικτές της Ελληνικής Χάκινγκ σκηνής αλλά όπως διαπιστώνουμε τα μέτρα που έχουν λάβει οι υπεύθυνοι δεν αποδείχτηκαν ικανά να σταματήσουν τους Έλληνες hackers ενώ δεν είναι σαφές αν τα δεδομένα έχουν αντληθεί σε προγενέστερο χρόνο ή αν αποτελούν αποτέλεσμα νέας επίθεσης εναντίον των δύο Υπουργείων.

 
defencenet.gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *