08:00 - 18/06/2012

Ισχυρή διπλή κυβερνοεπίθεση σε δύο υπουργεία

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Iσχυρή ταυτόχρονη κυβερνοεπίθεση με υποκλοπή δεδομένων σε 2 υπουργεία, πραγματοποίησαν υποστηρικτές της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής (GHS).
Σύμφωνα με πληροφορίες του Secnews.gr οργανωμένη κυβερνοεπίθεση πραγματοποίησαν υποστηρικτές της GHS σε δύο Ελληνικά Υπουργεία, στο Υπουργείο Παιδείας και στο Υπουργείο Μεταφορών. Eπιθυμώντας να δώσουν….
σαφώς το δικό τους στίγμα σε αυτή την σημαντικότατη εκλογική μάχη, οι Έλληνες hackers της GHS προχώρησαν σε υποκλοπή άκρως ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων από τα δύο Υπουργεία και ανάρτησή τους σε κοινόχρηστο ιστοχώρο (Pastebin).

Οι χάκερ παρά την επίθεση αυτή δεν προχώρησαν σε αλλοίωση των δύο ιστοσελίδων πράγμα που θα ήταν πολύ εύκολο.


Είναι αξιοσημείωτο να τονίσουμε οτι τα δύο υπουργεία έχουν πέσει και στο παρελθόν θύματα επιθέσεων από υποστηρικτές της Ελληνικής Χάκινγκ σκηνής αλλά όπως διαπιστώνουμε τα μέτρα που έχουν λάβει οι υπεύθυνοι δεν αποδείχτηκαν ικανά να σταματήσουν τους Έλληνες hackers ενώ δεν είναι σαφές αν τα δεδομένα έχουν αντληθεί σε προγενέστερο χρόνο ή αν αποτελούν αποτέλεσμα νέας επίθεσης εναντίον των δύο Υπουργείων.

 
defencenet.gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*