23:58 - 25/12/2011

Ιστοσελίδα της ισραηλινής αντικατασκοπείας: «Τουρκικά πλοία άνοιξαν πυρ στην περιοχή του φυσικού αερίου»

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα
Η ιστοσελίδα της ισραηλινής αντικατασκοπείας υποστήριξε ότι τουρκικά πολεμικά πλοία άνοιξαν πυρ στην ελληνο-κυπριακή περιοχή αναζήτησης κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο όπου η Κύπρος με το Ισραήλ κάνουν έρευνες για φυσικό αέριο.
(τελευταία ενημέρωση: 25 Δεκεμβρίου 16:37 gmt)
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πολεμικά… πλοία που ανήκουν στο Ισραήλ στην περιοχή Λεβιάθαν μαζί με τους Έλληνες, στην αποκλειστική ζώνη του οικοπέδου 12- «Αφροτίδη», που παραμένουν στην περιοχή δέχτηκαν πυρά.
Το περιστατικό δεν αναφέρθηκε
Η ιστοσελίδα του Ισραήλ, αλλά, και οι Ελληνοκύπριοι δεν ανέφεραν τίποτε για το περιστατικό αλλά και οι δύο χώρες ζήτησαν ναυτικές ενισχύσεις.
Ακυρώθηκε η συμφωνία με το Ισραήλ
Για το συμβάν ο Δημήτρης Χριστόφιας, ο Έλληνας ηγέτης αντέδρασε την Παρασκευή και είπε ότι ότι αν η Τουρκία με τα πλοία της συνεχίσουν να παίζουν την αστυνομία στην περιοχή, θέτοντας τους Τουρκοκύπριους στην πρώτη θέση του ενδιαφέροντός τους, τα αποτελέσματα θα είναι άσχημα για τον τουρκικό πληθυσμό της περιοχής».
Στο μεταξύ το Ισραήλ στις 22 Δεκεμβρίου δήλωσε ότι ακύρωσε τη συμφωνία για την πώληση ενός στρατιωτικού συστήματος εντοπισμού, αξίας 90 εκατ. δολαρίων, λόγω των γεγονότων που μεσολάβησαν και προειδοποίησε την Άγκυρα για αντιδράσεις αν τυχόν προβάλει εμπόδια στην αναζήτηση κοιτασμάτων φυσικού αερίου.
Ωστόσο, σύμφωνα με την ισραηλινή πηγή δεν υπήρξε αντίδραση από το υπουργείο εξωτερικών της Τουρκίας.
Το είδαμε εδώ

aorata-gegonota

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*