05:50 - 25/02/2013

ΙΣΡΑΗΛ: Οι ΗΠΑ κατασκευάζουν μυστική υπόγεια βάση

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μια άκρως απόρρητη υπόγεια εγκατάσταση στο Ισραήλ ετοιμάζει το αμερικανικό Μηχανικό σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post.

Η εγκατάσταση η οποία θα ονομάζεται “Site 911” (η ομοιότητα με τις επιθέσεις της 9/11 του 2001 είναι έκδηλη βέβαια) πρόκειται να στοιχήσει 62 εκατ. $ και σε αυτή περιλαμβάνονται ακόμη 6 ακόμη κτίρια τα οποία όμως θα είναι υπέργεια. Η εγκατάσταση πρόκειται να κατασκευαστεί κοντά σε αεροπορική βάση που βρίσκεται πλησίον του Τελ Αβίβ (πιθανότατα η Sde Dov) ενώ σε αυτή θα υπάρχουν μεταξύ άλλων θωρακισμένες πόρτες όπως και πλήρης προστασία από ραδιοβιολογικά όπλα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας στην κατασκευή του έργου θα μπορούν να μετέχουν εκτός του Μηχανικού μόνο αμερικανικές εταιρείες ενώ το προσωπικό ασφαλείας θα αποτελείται μόνο από Ισραηλινούς φρουρούς της Αεροπορίας. Υα υπάρχουν μάλιστα περιορισμοί για μη εργάτες οι οποίοι δε θα είναι Ισραηλινοί ενώ για παράδειγμα Παλαιστίνιοι εργάτες αποκλείονται από το έργο. Τέλος και όπως απαντά το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας πληροφορίες για το έργο μπορεί να δώσει μόνο ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας κάτι βέβαια που δεν έχει κάνει.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*