ΙΣΡΑΗΛ: Οι ΗΠΑ κατασκευάζουν μυστική υπόγεια βάση

Μια άκρως απόρρητη υπόγεια εγκατάσταση στο Ισραήλ ετοιμάζει το αμερικανικό Μηχανικό σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post.

Η εγκατάσταση η οποία θα ονομάζεται “Site 911” (η ομοιότητα με τις επιθέσεις της 9/11 του 2001 είναι έκδηλη βέβαια) πρόκειται να στοιχήσει 62 εκατ. $ και σε αυτή περιλαμβάνονται ακόμη 6 ακόμη κτίρια τα οποία όμως θα είναι υπέργεια. Η εγκατάσταση πρόκειται να κατασκευαστεί κοντά σε αεροπορική βάση που βρίσκεται πλησίον του Τελ Αβίβ (πιθανότατα η Sde Dov) ενώ σε αυτή θα υπάρχουν μεταξύ άλλων θωρακισμένες πόρτες όπως και πλήρης προστασία από ραδιοβιολογικά όπλα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας στην κατασκευή του έργου θα μπορούν να μετέχουν εκτός του Μηχανικού μόνο αμερικανικές εταιρείες ενώ το προσωπικό ασφαλείας θα αποτελείται μόνο από Ισραηλινούς φρουρούς της Αεροπορίας. Υα υπάρχουν μάλιστα περιορισμοί για μη εργάτες οι οποίοι δε θα είναι Ισραηλινοί ενώ για παράδειγμα Παλαιστίνιοι εργάτες αποκλείονται από το έργο. Τέλος και όπως απαντά το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας πληροφορίες για το έργο μπορεί να δώσει μόνο ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας κάτι βέβαια που δεν έχει κάνει.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.grNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *