in ,

Ισλαμική άλωση στις ΗΠΑ: Σε λύκειο της Καλιφόρνια γιόρτασαν την «Ημέρα του Χικάμπ»!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Προτρέποντας τις γυναίκες και κορίτσια του λυκείου να φορέσουν χικάμπ, με διαλέξεις κατά της «ισλαμοφοβίας» και υπέρ του ισλάμ, ενώ παρόντες ήταν και μέλη ισλαμικών οργανώσεων που σχετίζονται με τρομοκρατικές οργανώσεις του ισλάμ!

Σε δημόσιο λύκειο του Σακραμέντο της Καλιφόρνια γιόρτασαν χτες την «Ημέρα του Χικάμπ» με την πρωτοβουλία μαθητή, ο οποίος έχει λάβει υποτροφία από το «Συμβούλιο Αμερικανο-ισλαμικών Σχέσεων» (CAIR). Η ισχυρή ισλαμική οργάνωση CAIR χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού του Αμερικανού Προέδρου Ομπάμα και ασκεί μεγάλη επιρροή στις κυβερνητικές αποφάσεις, ενώ μέλη της έχουν καταγγελθεί για την διατήρηση σχέσεων με τρομοκράτες της Παλαιστινιακής Χαμάς.

Κατά τον εορτασμό της «Ημέρας του Χικάμπ» ο μουσουλμάνος μαθητής στο λύκειο του Σακραμέντο παραχώρησε ολόκληρη διάλεξη για την «ισλαμοφοβία» και το ισλάμ, με τις εκδηλώσεις στο σχολείο να έχουν υποχρεωτικό χαρακτήρα και να απαιτείται η παρουσία τόσο όλων των μαθητών όσο και σύσσωμου του σχολικού προσωπικού. Παρών στις εκδηλώσεις ήταν και αντιπρόσωπος της ισλαμικής οργάνωσης CAIR.

Για να τιμηθεί καλύτερα η ισλαμική ημέρα, σε φυλλάδια που μοιράστηκαν τις προηγούμενες ημέρες εντός του σχολικού ιδρύματος αναφερόταν η προτροπή προς τις μαθήτριες, αλλά και τις καθηγήτριες του λυκείου να φορέσουν χικάμπ κατά την ημέρα των εορτασμών, με τον Διευθυντή, Tom Rutten, να ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες του σχολείου να το πράξουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Παράλληλα, ως χορηγός των σχολικών εκδηλώσεων για την προώθηση του ισλάμ σε ανήλικους Αμερικάνους εμφανιζόταν η σχετιζόμενη με την «Μουσουλμανική Αδελφότητα» της Αιγύπτου, «Ένωση Μουσουλμάνων Φοιτητών»!

Ε.Μ.

ΠΗΓΗ

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 Comments

Leave a Reply
  1. Έχουμε και εμείς CAIR, αλλά για μεγάλη ατυχία των ισλαμιστών παράγει αλκοολούχα και σαμπάνιες!

    Αριστοφάνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Jerusalem Posτ: Οτι είναι καλό για την Ελλάδα είναι άσχημο για το Ισραήλ

TO THE PEOPLE OF GREECE (HELLAS) Ανάβασε την σημαία του 1821 για να σας θυμίσει ποιοι πραγματικά είστε!