Ιρλανδία: Εκδήλωση αλληλεγγύης προς τον Ελληνικό λαό στο κέντρο του Δουβλίνου-Βίντεο

Χορευτική εκδήλωση αλληλεγγύης προς τον Ελληνικό λαό διοργάνωσε στο κέντρο του Δουβλίνου, πριν από λίγες ημέρες, η Ελληνική Κοινότητα Ιρλανδίας, με αφορμή τα πρόσφατα απαξιωτικά σχόλια του Υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας για τη χώρα μας. Δείτε τα βίντεο…

Δεκάδες μέλη της Ελληνικής παροικίας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της κοινότητας, συγκεντρώθηκαν και χόρεψαν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Παράλληλα, διένειμαν έντυπο υλικό με επίσημη δήλωση της Ελληνικής Κοινότητας Ιρλανδίας, με την οποία καταδικάζεται ο τρόπος που αντιμετωπίζεται η Ελλάδα και οι Έλληνες από τα διεθνή ΜΜΕ.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, περαστικοί και φίλοι Ιρλανδοί χόρεψαν μαζί με μέλη της Ελληνικής Κοινότητας, ενώ συζήτησαν μαζί τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. «Η εκδήλωση είχε επιτυχία, καθώς είχαμε μια αξιοπρεπή και όμορφη παρουσία, προσελκύσαμε θετικό ενδιαφέρον προς τη χώρα μας και μεταδώσαμε αγωνιστικό πνεύμα και αίσθημα αλληλεγγύης ανάμεσα στους δύο λαούς», επισημαίνει η Δρ. Θωμαΐς Κακούλη, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Ιρλανδίας.
«Ευχαριστούμε τον αδελφό Ιρλανδικό λαό για τη συμπαράστασή του και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε τέτοιου είδους πολιτιστικές διαμαρτυρίες στην Ιρλανδία για την ενημέρωση του κόσμου και για την αποκατάσταση του καλού ονόματος των Ελλήνων», πρόσθεσε η κ. Κακούλη.
Η Ελληνική Κοινότητα Ιρλανδίας καλεί όλες τις Ελληνικές Κοινότητες της Διασποράς να ακολουθήσουν αυτήν τη προσπάθεια, ώστε να προκαλέσουνε «μια Ελληνική οικουμενική χορευτική επιδημία», όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, με σκοπό την αλληλεγγύη προς τον Ελληνικό λαό και τη διατήρηση του καλού ονόματος των Ελλήνων διεθνώς.

dexiextrem.blogspot.com
http://olympia.gr/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *