Ιράν: «Θα καταστρέψο​υμε την ευρωπαϊκή και την αμερικανικ​ή οικονομία εάν μας επιτεθείτε​»

Ιρανός ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε πως η χώρα του μπορεί να παραλύσει την οικονομία Ευρώπης και ΗΠΑ κλείνοντας τα στενά του Χορμούζ ως απάντηση σε οποιαδήποτε εγχείρημα επίθεσης εναντίον του Ιράν.

Ο Hossein Ebrahimi ο οποίος είναι βοηθός στην επιτροπή ιρανικής βουλής (Majlis) για την εθνική ασφάλεια και …….

τις εξωτερικές σχέσεις δήλωσε με σαφήνεια πως το Ιράν πρόκειται να χρησιμοποιήσει όλα τα δυνατά μέσα για να προσβάλλει τα αμερικανικά συμφέροντα σε όλο τον κόσμο.


«Μια από τις οριστικές απαντήσεις σε περίπτωση στρατιωτικού κτυπήματος εναντίον του Ιράν θα είναι ο αποκλεισμός των στενών του Χορμούζ», δήλωσε ο Ιρανός αξιωματούχος στο πρακτορείο Fars.
Ο ίδιος πρόσθεσε πως οι ιρανικές ένοπλες σχεδιάζουν στρατιωτικές ασκήσεις κατά τη διάρκεια των οποίων θα πραγματοποιηθεί ο αποκλεισμός των στενών ως προειδοποίηση σε περίπτωση στρατιωτικής επίθεσης.


«Η προειδοποίηση του Ιράν για το κλείσιμο των στενών είναι σοβαρή και οι Αμερικανοί ξέρουν ότι αν προσπαθήσουν να παίξουν με το Ιράν θα τους κοστίσει πολύ ακριβά».

defencenet.gr
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *