11:16 - 25/03/2015

Ιμπεριαλισμός: Τα πλοκάμια της CIA απλωμένα στο Εκουαδόρ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο πρόεδρος του Εκουαδόρ ο Ραφαέλ Κορρέα, κατηγορεί ανοιχτά την Αμερική και τις μυστικές της υπηρεσίες οτι χρηματοδοτούν και ενθαρρύνουν τις βίαιες διαμαρτυρίες, για να προκαλέσουν ολο και περισσότερο χάος στην πατρίδα του. Σε μια συνέντευξη το περασμένο Σάββατο δήλωσε “η παρουσία της ΣΙΑ ειναι παντού μεσα στην αντιπολίτευση της χώρας με σαν σκοπό την αποδυνάμωση της κυβέρνησης”.

Το επιτυχημένο σενάριο των Εγχρώμων Επαναστάσεων εχει πετύχει στην πολιτική εξέλιξη πολλών χωρών. Θυμήσου την αραβική Άνοιξη κτλ.
Σύμφωνα με με τον πρόεδρο του Εκουαδόρ οι διαμαρτυρίες την περασμένη Πέμπτη ηταν ξεκάθαρα οργανωμένες απο την ΣΙΑ. Σε τουλάχιστον δέκα πόλεις του Εκουαδόρ έγιναν ταυτόχρονα οργανωμένες διαδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων της πρωτεύουσας Κίτο.

Οι διαμαρτυρίες ηταν ενάντια στην πολιτική του προέδρου Κορρεα που στην πραγματικότητα ειναι πολυ δημοφιλής στους πολίτες!

Η ΣΙΑ χρησιμοποιεί μαύρο χρημα που κερδίζει απο το εμπόριο ναρκωτικών και μ’ αυτό χρηματοδοτούν την αντιπολίτευση!!! Αυτό συμβαινει απο το 2012 (απο πληροφορίες που υπάρχουν αλλα ίσως να ειναι απο πολυ πιο πριν).

Η ανατροπή των νομίμων κυβερνήσεων…δηλ. των κυβερνήσεων που αντιτίθενται εναντίον των σφαγέων των λαών (ΗΠΑ Αγγλία Ισραηλ), ειναι η βασική απασχόληση της ΣΙΑ. Η πολιτική του Κορρέα ενοχλεί τις αμερικανικές επιχειρήσεις και τα συμφέροντα τους, δυσκολεύει πολυ την δόλια στρατηγική των τραπεζών στην χώρα του.

Αρρώστησαν και στην συνέχεια “πέθαναν” τον Τσαβες της Βενεζουέλας…με μεγάλο προγραμματισμό ακολουθούν βήμα βήμα την δολοφονική τους πολιτική βαζοντας στο μάτι τον επόμενο στόχο τους…το Εκουαδόρ και την κυβέρνηση του.

Οταν ακούτε τις λέξεις δημοκρατία, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση, εταίροι κτλ. να θυμάστε οτι οταν οι πολιτικοί μας λαμβάνουν μερος σε συνεδριάσεις, οταν συζητούν την πολιτική εξέλιξη και δίνουν χειραψίες σε όλους αυτους τους εταίρους….
…τα χέρια τους ειναι μέχρι το λαιμό βαμμένα στο ΑΙΜΑ..

ΚΟΡΑΞ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ποιος ιμπεριαλισμός ρε βλάκες; Κι ο κομουνισμός ένα σκεπασμένος ιμπεριαλισμός των ολίγων δεν ήταν; Ακόμα πιστεύετε σε αυτές τις βλακώδεις έννοιες και τις αφήνετε να διαμορφώνουν τη κρίση σας; Αυτά είναι πλαστά διχαστικά σκευάσματα κάποιων δυνάμεων για να είναι οι λαοί διχασμένοι και να σκοτώνονται κατά το δοκούν.
    Στέλιος

    • Επειδή θεωρείς τους αλλους βλάκες και Υπερεκτιμας τον εαυτο σου…σκέψου αν είσαι ικανός…τι σημαίνει ο εγωκεντρισμός σου;
      ΚΟΡΑΞ

  2. Στο πρόσωπο του Α.Καμύ συναντιούνται η αριστουργηματική απόδοση του ‘’Μύθου του Σίσυφου’’, προφητικού για το ΝεαΤαξηΠραγματικό Παρόν και Μέλλον των Λαών, και το καθημερινό, απλό και βασανιστικό δίλημμα κάθε μη προνομιούχου,έχοντος και κατέχοντος, Να αυτοκτονήσω ή να κάνω καφέ;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*