Ιδού πώς καταστρέφουν την αμυντική βιομηχανία της χώρας

Η καταστροφή της στρατηγικής υποδομής της χώρας μέσω του μνημονίου περιγράφηκε χτες ανάγλυφα από τον αντιπρόεδρο της LM Ντένη Πλέσσα, ο οποίος αποκάλυψε ότι προτείνουν  στην ΕΑΒ προγράμματα κατασκευής τμημάτων αεροσκαφών ύψους πολλών εκατ. ευρώ, τα οποία δεν μπορούν να υλοποιηθούν λόγο μνημονίου.
Η συγκεκριμένη αποκάλυψη δεν έρχεται παρά να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες που έρχονται εδώ και πολλούς μήνες στο Defence Net και από άλλους αμυντικούς οίκους (Boeing, Dassault) οι οποίες θέλουν να δώσουν έργο, αλλά λόγω της αδυναμίας πρόσληψης εξειδικευμένου προσωπικού που έχει επιβάλει η Τρόικα στον δημόσιο τομέα, αυτό είναι αδύνατο να συμβεί.

Kατά αυτό τον τρόπο, οι ήδη προβληματικές από την κακοδιαχείριση και τον άκρατο κομματισμό κρατικές αμυντικές βιομηχανίες βυθίζονται ακόμα περισσότερο στην απαξίωση και ετοιμάζονται να πωληθούν για ένα κομμάτι ψωμί, κυρίως σε γερμανικούς οίκους αμυντικού υλικού, αφού πρώτα φρόντισε η Γερμανία να “σκοτώσει” και την τελευταία ελπίδα “ανάστασής” τους.
Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της LM, το πρόγραμμα για την κατασκευή τμημάτων του C-130J στην ΕΑΒ υπολογίζεται ότι θα τετραπλασιάσει τις θέσεις εργασίας από 58 το 2010 στις 215 θέσεις εργασίας το 2013. Και συμπλήρωσε ο  αντιπρόεδρος της LM: “Μοναδική δυσκολία στη συνεργασία με την κρατική ΕΑΒ, εξαιτίας των όρων του μνημονίου, είναι ότι δεν μπορεί να κάνει προσλήψεις, ώστε να καλύπτει άνετα τις εκάστοτε αυξήσεις στην παραγωγή“.
Στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί αύριο σε όλη την Ελλάδα μπορείτε να βρείτε το πρώτο μέρος μίας μεγάλης έρευνας για τα «χαμένα» οπλικά συστήματα εγχώριας ανάπτυξης, τα οποία η ελληνική βιομηχανία τα τελευταία 30 χρόνια σχεδίασε, για να έρθουν να τα θάψουν οι διάφοροι αντιπρόσωποι, προκειμένου να μην χάσουν τις παραγγελίες οι εταιρείες τους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *