ΙΑΠΩΝΙΑ:32 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΛΙΣΘΙΣΕΙΣ

ΙΑΠΩΝΙΑ:32 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΛΙΣΘΙΣΕΙΣ.
Τουλάχιστον 32 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε κατολισθήσεις στην Χιροσίμα και εννέα άλλοι αγνοούνται σε αυτήν την πόλη που αντιμετώπισε πρόσφατα μία σειρά από συνταρακτικές κακοκαιρίες.


Στην συγκεκριμένη πόλη που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Ιαπωνίας οι συνέπειες της καταστροφής που διεξήχθη Τετάρτη 20 Αυγούστου επιδεινώνονται ώρα με την ώρα.Η προηγούμενη τεκμηριομένη έρευνα που πραγματοποιήθηκε έκανε λόγο για 27 νεκρούς και δέκα αγνοούμενους.Μέσα σε λίγες μόλις ώρες όμως άλλαξαν τα δεδομένα.Επομένως είναι πολύ πιθανό ο αριθμός των νεκρών και των αγνοούμενων να αυξηθεί και άλλο μέσα στις επόμενες ώρες-μέρες.

««Αυτές είναι πρωτοφανής καταιγίδες και η συγκεκριμένη καταστροφή δεν χωράει στον ανθρώπινο νου.Το χειρότερο απ’όλα είναι πως υπάρχουν πιθανότητες να προκληθούν επιπλέον κατολισθίσεις»» δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πρωθυπουργός Σίντζο Άμπε που διέκοψε τις διακοπές του.Παράλληλα πρόσθεσε:««Έδωσα την εντολή να ενισχυθεί η επιχείρηση διάσωσης στέλνοντας εκατοντάδες στρατιώτες των δυνάμεων αυτοάμυνας»».

olympia

Loading...


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *