Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:45 - 21/02/2012

Θύελλα αντιδράσεων για τη σύλληψη του δημοσιογράφου του ΑΝΤ1

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Αστυνομία δεν ήθελε ντοκουμέντα της αναίτιας επίθεσης κατά διαδηλωτών στο Σύνταγμα
Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο απρόκλητος προπηλακισμός και η σύλληψη του δημοσιογράφου Χρήστου Μαζανίτη από αστυνομικούς την Κυριακή στο Σύνταγμα. Ο Χρ. Μαζανίτης κάλυπτε, με το συνεργείο του
τηλεοπτικού σταθμού «ΑΝΤΕΝΝΑ», τις χθεσινές συγκεντρώσεις στην πλατεία, όταν ομάδα αστυνομικών προσπάθησε να παρεμποδίσει αυτόν κι άλλους δημοσιογράφους φωτορεπόρτερ, καμεραμαν να καλύψουν την αναίτια και βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ κατά νεαρών διαδηλωτών.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να σπρώχνουν βίαια τους ανθρώπους των ΜΜΕ ενώ συνέλαβαν τον Χρ. Μαζανίτη όταν αυτός διαμαρτυρήθηκε λέγοντας τους «είμαι δημοσιογράφος, δεν φεύγω, θα μείνω εδώ να κάνω τη δουλειά μου»… Ο δημοσιογράφος μετά την σύλληψή του παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο και..
αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από πολύωρη ταλαιπωρία αφού, όμως, ορίστηκε
τακτική δικάσιμος!

Αν ένας δημοσιογράφος υφίσταται τέτοια μεταχείριση καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται σε άλλες περιπτώσεις που δεν υπάρχει το περιθώριο αντίδρασης και δημοσιοποίησης τέτοιων και (συνήθως) ακόμη χειρότερων περιστατικών αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας σε βάρος διαδηλωτών.
Το ΔΣ της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών ζητεί εξηγήσεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή και απαιτεί να ανακληθεί η όποια δίωξη επινοήθηκε προσχηματικά κατά του δημοσιογράφου του ΑΝΤ1.

300-gr
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*