Θυμάστε πώς ήταν η Ελλάδα πριν από 12 χρόνια;

Κάντε μια αναδρομή με τα δικά σας μάτια. Θυμηθείτε τη δική σας ζωή, όχι τη «ζωή των άλλων», όχι την εικονική πραγματικότητα. Σκεφτείτε αν εσείς, η οικογένειά σας, οι φίλοι σας (σκεφτείτε συγκεκριμένα πρόσωπα) ήταν πιό δυστυχισμένοι, τότε που είχαμε δραχμή, χρηματιστήριο στις 6.700 μονάδες (1.200 σήμερα), ανεργία στο 6.1% (16,1% σήμερα), μέση φορολογική επιβάρυνση 12,4% (24% σήμερα), 15 ζητιάνους στην Αθήνα (15.000 σήμερα), 300 «ενοικιάζεται» σε όλη τη Θεσσαλονίκη (30.000 σήμερα) ….κ.λ.π. Σκεφτέιτε με ..

το δικό σας μυαλό και τα δικά σας μάτια, όχι με των άλλων.


Και αφού σκεφτείτε ήρεμα, χωρίς τη ζάλη από τον επικοινωνιακό ορυμαγδό των καναλιών, που μπορούν να μας κάνουν να ορκιζόμαστε ότι η θάλασσα είναι ροζ, απαντήστε σε μια απλή ερώτηση:
Ας υποθέσουμε ότι ο Σημίτης, δεν μας έβαζε στο ευρώ την 1-1-2002. Πώς θα ήταν η ζωή σας σήμερα;
Της Ελλάδας γενικά; Θα ΄χαμε γίνει Οθωμανικό προτεκτεράτο λέτε; Θα ΄χαμε ανεργία 46% αντί 16% σήμερα; Θα ΄χαμε το χρηματιστήριο στις 200 μονάδες αντί 1.200 σήμερα ; Τι λέτε; Πόσο χειρότερα θα είμασταν;
Γιατί φτάσαμε ως εδώ, να ψάχνουμε πώς θα ξεπουλήσουμε τα πάντα; (και πάλι δεν σωνόμαστε)
Λέτε να φταίει το ότι είχαμε δραχμή μέχρι το 2002; Αν υπήρχε ευρώ από το 1982 π.χ., σήμερα θα είμασταν Ελβετία;

Πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *