Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:41 - 24/10/2011

ΘΡΑΚΗ – ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ …ΛΑΜΠΑΚΙΣΤΑΝ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Το αφιερώνω στον … Ανθέλληνα (;) Βαγγέλη Λαμπάκη Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης. Θανάσης Ζωγράφος.

 Α.- Θράκη:

Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική ιστορία και μυθολογία, η Θράκη ήταν κόρη του Ωκεανού και της Παρθενώπης και αδελφή της Ευρώπης. Η σημερινή Ευρώπη (.Ε.Ε.) έχει ιστορική υποχρέωση να προστατέψει την εκ πρώτου βαθμού συγγενείας αδελφή της Θράκη, από την αρπακτική βουλιμία των κακών και… βάρβαρων γειτόνων.

Βασιλιάς της Θράκης ήταν ο Αίμος, (γνωστή η Θράκη σήμερα ως χερσόνησος του Αίμου), και …
σύζηγός του η … Ροδόπη, βασίλισσα της Θράκης, εξ΄ ού και ο Νομός Ροδόπης. Η Θράκη επίσης ονομάζεται και Τιτανίς, διότι εκεί γεννήθηκαν οι ημίθεοι Τιτάνες, λέγεται δε ότι η Θράκη γέννησε και τους Θεούς των αρχαίων Ελλήνων, Δία, Άρη, και Κρόνο, ιστορικά μυθικά ονόματα για όλη την ανθρωπότητα σήμερα , ιδίως στην αστρονομία και στο διάστημα.
Η Θράκη κατά τους μυθικούσς χρόνους, εθεωρείτο ως η περιοχή του Θεού Βορρά, εκ του οποίου πηγάζουν οι Βόρειοι άνεμοι οι οποίοι πνέουν με σφοδρότητα και δημιουργούν Αιολική ενέργεια στο Αιγαίο χειμώνα-καλοκαίρι. Εάν ανατρέξουμε σε όλες τις εγκυκλοπαίδειες θα συναντήσουμε Ελληνικά και μόνο ονόματα από το Νέστο ποταμό μέχρι τον Ελλήσποντο και το Βόσπορο, πράγμα που αποδεικνύει την Ελληνικότητα ολοκλήρου της Θράκης .

Η Θράκη στο σύνολό της , απετέλεσε διαμάντι και φιλέτο κατακτητικών βλέψεων όλων των γειτονικών Ελληνικών φυλών ανά τους αιώνας. Εκεί εγκαταστάθηκαν Τρώες, Βιθυνοί, Μακεδόνες, Πελασγοί, Παίονες, Ιλλυριοί, και άλλες Ελληνικές φυλές (3.000 π.χ.) με γλώσσα και θρησκεία όλων αυτών την Ελληνική. Στη μεταχριστιανική εποχή , επί των ρωμα’ι’κών χρόνων , Θράκη ελέγετο όλη η προς νότο του Αίμου έκταση , μέχρι του Αιγαίου Πελάγους, και Ανατολικά μέχρι του Βοσπόρου , περιελάμβανε δε περιοχές όπως ο Εύξεινος Πόντος, ο Βόσπορος, η Προποντίδα, ο Ελλήσποντος, μέχρι του Θρακικού πελάγους επί του Αιγαίου.


Β.-Κρήτη:

Η Κρήτη ήταν μυθολογική κοπέλα ηρωΐδα του ομώνυμου νησιού. Η ηρωΐδα κοπέλα Κρήτη, εικονίζεται μαζί με το Δαίδαλο και Ίκαρο, να τους βοηθά στη κατασκευή των φτερών τους. Από την ηρω’ι’δα Κρήτη έλαβε το όνομα η Μεγαλόνησος. Σε τοιχογραφίες η ηρωΐδα εικονίζεται μαζί με το Θησέα να απελευθερώνει τους Αθηναίους νέους από το Μινώταυρο. Η Κρήτη είναι νησί της Μεσογείου όπως και το Καστελόριζο, που μαζί όλα αυτά τα νησιωτικά συμπλέγματα ανήκουν από παλιά στην Ελληνική επικράτεια. Αυτά όλα προς γνώση και συμμόρφωση των βαρβάρων αρπακτικών Τουρκομογγόλων τύπου Νταβούτογλου. Το όνομα Κρήτη αναφέρεται στα ομηρικά έπη. Τόσο στην Ιλιάδα , όσο και στην Οδύσσεια, αναφέρονται πληροφορίες για τις πόλεις και τους κατοίκους του νησιού.

Ο Βασιλιάς της Κνωσού Ιδομενέας έλαβε μέρος μαζί με όλους τους Έλληνες στην εκστρατεία της Τροίας. Σε ολόκληρη όμως την αρχαία Ελληνική γραμματεία , τα ονόματα Μίνως, Κνωσός, Αριάδνη, Μινώταυρος, Λαβύρινθος, συμμετέχουν σε μια ατέλειωτη σειρά μύθων. Περίφημος παραμένει στη παγκόσμια Ιστορία ο Μινωΐκός πολιτισμός. Η Κρήτη αναφέρεται σαν πατρίδα του Δία, τον οποίον βρέφος απέκρυψε η Ρέα, σε σπήλαιο του νησιού για να τον σώσει από το Κρόνο. Παιδιά του Δία και της Ευρώπης ήταν ο Βασιλιάς Μίνως και τα αδέλφια του , που τους ανέθρεψε ο σύζηγος της Ευρώπης , Βασιλιάς της Κρήτης Αστερίων.

Ο Μίνως βασίλευσε στη Κρήτη έχοντας πρωτεύουσα τη Κνωσό, και η βασιλεία του έμεινε στην Ιστορία για το πλούτο, την ευημερία, και το πολιτισμό, που επικρατούσε στο νησί. Σύζηγος του Μίνωα ήταν η Πασιφάη , και παιδιά τους η Αριάδνη, η Φαίδρα, ο Γλαύκος, και ο Ανδρόγεως. Εκεί γεννήθηκε και ο Μινώταυρος, τον οποίον ο Μίνως έκλεισε στο Λαβύρινθο, γιατί ήταν μισός άνθρωπος και μισός Ταύρος. Όλα αυτά τα αναφέρουμε για να αποδείξουμε την Ελληνικότητα τόσο της Θράκης, όσο και της Κρήτης. Όλα αυτά είναι ανύπαρκτα για την αλεπού το Νταβούτογλου. H Τουρκία ζήτησε από το ΝΑΤΟ τον έλεγχο μεταξύ Κρήτης και Λιβύης, δηλαδή μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ… Την αποκάλυψη έκανε ο Πρωθυπουργός μέσα στη Βουλή των Ελλήνων.

Θράκη: Γεωγραφία και Ιστορία: 
Η Θράκη εν τω συνόλω της , από το 1923 με τη συνθήκη της Λωζάνης, τριχοτομήθηκε μεταξύ Ελλάδος-Βουλγαρίας-Τουρκίας. Η Δυτική Θράκη σήμερα είναι γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδος, σε επικινδυνότητα……… Η Θράκη μας, σύμφωνα με μελέτες του ΙΓΜΕ, έχει πλούσιο ορυκτό πλούτο σε χρυσό και ουράνιο, αλλά και σε πετρέλαια στο Θρακικό πέλαγος, γιαυτό η παγκόσμια διακυβέρνηση, θέλει να αποσπάσει τη Θράκη μας από το κορμό της Ελλάδος, ώστε να αρπάξει τον ορυκτό της πλούτο.

Έτσι βάζει τη Τουρκία να δημιουργεί μειονοτικά προβλήματα, με τους εκεί Έλληνες μουσουλμάνους, και τα προξενεία Ξάνθης και Κομοτηνής. Τον ορυκτό πλούτο της Θράκης μας, δυστυχώς σήμερα η παγκόσμια διακυβέρνηση τον έχει «καπαρώσει» μέσω προδοτικών συμφωνιών, με τους εδώ εφιάλτες πολιτικούς. Το βόρειο κομμάτι της Θράκης είναι μέρος της Βουλγαρίας, το Δυτικό τμήμα μέρος της Ελλάδος, και το Ανατολικό κομμάτι μέρος της Τουρκίας.
 Η Τουρκία χάρη στην Ανατολική Θράκη έχει σήμερα πρόσβαση στην Ευρώπη.


Βαλκανικοί πόλεμοι:

Κατά το Α! Βαλκανικό πόλεμο 1912-1913, οι Τούρκοι ηττηθέντες, αναγκάστηκαν να παραχωρήσουν όλη τη δυτική Θράκη, δυτικά του Έβρου ποταμού, εις τους Βουλγάρους, όμως λόγω του Β! Βαλκανικού πολέμου 1914-1918 , οι Βούλγαροι παρεχώρησαν τη δυτική Θράκη στην Ελλάδα, δυνάμει σχετικής συνθήκης.

Την ανατολική Θράκη , αναγκάστηκε η Ελλάς , μετά τη Μικρασιατική καταστροφή (1922) να εγκαταλείψει στους Τούρκους, και να μεταφέρει τους Ελληνικούς πληθυσμούς αυτής στη δυτική Θράκη, σύμφωνα με τη συνθήκη της Λωζάνης 1923 πράγμα όμως το οποίο οι παμπόνηροι Τούρκοι δεν έπραξαν , παραμείναντες στη δυτική Θράκη , κάτω από το χαρακτηρισμό, «Έλληνες Μουσουλμάνοι», για να δημιουργήσουν τα γνωστά σήμερα σε όλους προβλήματα Τουρκικής μειονότητος.

Μετά τη συνθήκη της Λωζάνης (1923), οι παμπόνηροι και άρπαγες Τούρκοι, προέβησαν σε πολλές εθνοκαθάρσεις και γενοκτονίες, εις βάρος των Ελλήνων, μέχρι το 1955 όταν κυριολεκτικά ξερίζωσαν όλο τον Ελληνισμό της Κωνσταντινουπόλεως, Α. Θράκης, Ιωνίας και Πόντου, ενώ εμείς αφελώς φερόμενοι προσφέραμε φιλοξενία στο μουσουλμανικό στοιχείο στη δυτική Θράκη, δηλαδή αφήσαμε αφελώς το αυγό του φιδιού να εκκολάπτεται μέσα στο κόρφο μας, με τα γνωστά γεγονότα σήμερα. Η μουσουλμανική μειονότης προσπαθεί να κάνει τη Θράκη μας, ανεξάρτητο αυτόνομο κρατίδιο, σαν το Κόσσοβο, κάτω από τη προστασία της Άγκυρας.

Ο σκοπός των Τούρκων είναι-μέσω της Θράκης- να έχουν μεγαλύτερη υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ στο Αιγαίο μας, στο Θρακικό πέλαγος, για να έχουν πρόσβαση στους υδρογονάνθρακες του Αιγαίου. Όλα αυτά κάτω από τις ευλογίες των «συμμάχων» ΑγγλοΑμερικανών της παγκοσμιοποίησης, ώστε μέσω των Τούρκων να αποκλείσουν ενδεχόμενη κάθοδο των Ρώσων στο Αιγαίο, με ενεργειακούς αγωγούς, και άλλα στρατηγικά σχέδια.

Κρήτη:
Να αφυπνισθούν οι Κρήτες σήμερα διότι φουντώνει το κίνημα για αυτονομία της Κρήτης από τα διεθνή και ντόπια κέντρα της παγκοσμιοποίησης.

Δυστυχώς μερικοί κακώς πληροφορημένοι κάτοικοι της Μεγαλονήσου, πείσθηκαν από τη προπαγάνδα των πρακτόρων της Ν.Τ.Π. της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και αγωνίζονται μαζί με τους εχθρούς του Ελληνισμού για την αυτονομία της Κρήτης. Με αφορμή τη πτώχευση της Ελλάδος, οι κοσμοκράτορες προσπαθούν να πείσουν τους γενναίους Κρήτες ότι αξίζουν καλύτερη τύχη , και ότι μακριά από την Ελλάδα θα ζήσουν πλουσιότεροι. Την αυτονομία περιμένουν οι επικυρίαρχοι της Γης, για να θέσουν εν συνεχεία σε εφαρμογή τα διάφορα σχέδια τύπου ΑΝΑΝ για την αρπαγή της Κρήτης, με ότι αυτό συνεπάγεται……

Η Μεγαλόνησος είναι διαμάντι για τα γεωπολιτικά, γεωστρατηγικά, και ενεργειακά σχέδια των Επικυρίαρχων της Γης, ιδίως τώρα που ανεκαλύφθησαν τεράστια ενεργειακά κοιτάσματα και αποθέματα στην ΑΟΖ της Κρήτης. Ανάγκη μεγάλη οι γενναίοι πατριώτες Κρήτες να γνωρίσουν τα σχέδια των εχθρών του Ελληνισμού, για να μη πάθουν ότι έπαθε η Κύπρος, αλλά και η Αίγυπτος, με τη Λιβύη, αφού τα γεγονότα της Λιβύης έχουν αφορμή τα νέα ενεργειακά κοιτάσματα στη ανατολική Μεσόγειο…….

Τα παθήματα πρέπει να μας γίνονται μαθήματα.

Τουρκική αρπακτικότητα: Η πρόσφατη επίσκεψη του κουτοπόνηρου Νταβούτογλου, απέδειξε τις πραγματικές προθέσεις της Τουρκίας επάνω στην Ελληνική επικράτεια, και την απολύτως ανεξήγητη αδράνεια της «Ελληνικής» Κυβερνήσεως των αχυρανθρώπων. Κατηγορούμε τη κυβέρνηση διότι φέρθηκε δουλικότατα στην αλεπού Νταβούτογλου, καθ’ όν χρόνον αυτός βρισκόταν σε Ελληνικό έδαφος, και πρόβαλε απαιτήσεις στην Ελληνική Θράκη και στο Καστελόριζο.

Με την αδράνειά της η Κυβέρνηση των αχυρανθρώπων δημιούργησε κινδύνους που ενέχει η μη χάραξη της Ελληνικής ΑΟΖ, που μέσω Κρήτης καλύπτει τη μισή Ανατολική Μεσόγειο. Η Ελληνική ΑΟΖ είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο δικαίωμά μας, αλλά οι μαριονέτες της Κυβερνήσεως περί άλλων τυρβάζουν……Αρνούνται να χαράξουν την Ελληνική ΑΟΖ, ενώ όλες οι άλλες χώρες της περιοχής έσπευσαν να κατοχυρώσουν τη δική τους ΑΟΖ.

Απεδείχθησαν ανίκανοι να στηρίξουν τα δικαιώματα της πατρίδος μας, διεθνώς ανεγνωρισμένα. Απεδείχθησαν αχυράνθρωποι ξένων δυνάμεων , ξένων συμφερόντων, τόσο στην οικονομία όσο και στα εθνικά θέματα. Κατά το παρελθόν , πολυάριθμες κυβερνητικές δηλώσεις αποδείχθηκαν αναληθείς, γιαυτό ο Λαός μας τους παίρνει με τα γιαούρτια όπου εμφανισθούν, διότι σαν επιχείρημα έχουν το ψέμα. Ακόμη και στη Βουλή των Ελλήνων, πολιτική τους έχουν το ψέμα.

Η Κυβέρνηση αυτή έχει λάβει βραβεία NOBEL στα ψέματα, τόσο στην οικονομία, όσο και στα εθνικά μας θέματα τα οποία καθημερινώς βυθίζονται και χάνονται. Έχουμε την πιο υπάκουη στους ξένους κυβέρνηση. Ποιά είναι η επιτυχία του Πρωθυπουργού στην εξωτερική πολιτική;;; Χαιρετούρες, αγκαλιές, φιλιά, με τους ηγέτες της Ε.Ε. και αποτέλεσμα μηδέν και καταστροφικό για τη πατρίδα.

Οι Τούρκοι μας έπιασαν στον ύπνο με το Ιταλικό πλοίο θαλασσίων ερευνών, και διεθνοποίησαν τη διαφορά με την Ελλάδα για το Καστελόριζο. Εδώ είναι τεράστια η ευθύνη του φοβισμένου Πρωθυπουργού που δεν οριοθέτησε την ΑΟΖ, αφού οι Ισραηλινοί με τη Κύπρο, την έχουν ήδη εγκρίνει και αποδεχθεί. Όλα αυτά μπάς και θυμώσουν οι Τουρκομογγόλοι. Ο ΓΑΠ χάνει το Καστελόριζο και την ΑΟΖ, σαν αποτέλεσμα της μυστικής διπλωματίας στο ΕΡΖΕΡΟΥΜ……γράφει ο τύπος.

Ενώ στη γειτονιά μας βράζει ο Εθνικισμός, εμείς παραμένουμε σαν πρόβατα επί σφαγή, χάρη στους Tουρκολάγνους, εφιάλτες και προδότες, μέλη της λέσχης BILTERBERG, που κυβερνούν την Ελλάδα μας. Κάνουν ότι μπορούν να μας βυθίσουν ακόμη περισσότερο στη καταστροφή διότι εκτελούν έξωθεν εντολές της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Έχουν υποθηκεύσει τον ορυκτό μας πλούτο στα στελέχη της παγκόσμιας διακυβέρνησης, γιαυτό δεν τολμούν να ασκήσουν εθνική εξωτερική πολιτική. Μας οδηγούν στην Εθνική ταπείνωση, συρρίκνωση, και εκμηδένιση, με τους άρπαγες Τούρκους, Αλβανούς, και Σκοπιανούς, να αλαλάζουν από χαρά.

Αντώνης Ι. Γρυπαίος Διεθνολόγος

fotos:gdailynews 


Σχόλιο του Θανάση Ζωγράφου.

Όπως σας υποσχέθηκα σήμερα δημοσιεύω μια πολύ σημαντική ανάρτηση που αναφέρεται στην αγαπημένη Κρήτη και τη Θράκη μας, που μου έστειλε ο καλός μου φίλος Διεθνολόγος, Αντώνης Γρυπαίος. Αν και προ καιρού δημοσιεύτηκε στον Αθηναϊκό τύπο, η επικαιρότητα θέλει και πάλι τη ανάδειξη αυτών των κειμένων.

Ο δικός μου τίτλος της ανάρτησης, σκοπό έχει να θυμίσει στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης για μία ακόμα φορά ότι η Θράκη ανήκει σε όλους τους Έλληνες και όχι… στις πιθανές ορέξεις του -ως επίδοξος κατακτητής- για την ανεξαρτητοποίησή της…

Δήμαρχε αστειευόμενοι κάποιοι, βάφτισαν τη Θράκη… «Λαμπακιστάν».
Μα εσένα…Τρελός Παπάς σε Βάφτισε!!!

Το αφιερώνω στον …Ανθέλληνα (;) Βαγγέλη Λαμπάκη Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Θανάσης Ζωγράφος


πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*