12:40 - 18/02/2013

Θνητοί Θεοί παίζουν ζάρια με ΥΠΕΡδιαστατικους απατεώνες!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Θες δεν θες θα πρέπει να αποδεχθείς μια απλή πραγματικότητα! Η κυβερνήτες αυτού του κόσμου έχουν τεχνολογία που ούτε στα πιο άγρια όνειρα μας δεν μπορούμε να συλλάβουμε.

Από την άλλη έχεις μια παγκόσμια κατάσταση που δείχνει ολοφάνερα ότι τα ίδια αυτά ερπετά χρειάζονται τον φόβο σου για να κερδίσουν κάτι! Τι να κερδίσουν ,την συγκατάβαση σου! Το οκ σου!!

Το τι θα πιστέψεις είναι το μεγαλύτερο έπαθλο!

Όλα συμβαίνουν για το τι θα πιστέψεις!

Φαντάσου λιγό ότι και εμείς οι άνθρωποι επεμβαίνουμε στα ζώα που αναπαράγουν για εμάς ,φαντάσου ότι φροντίσαμε να τα κάνουμε να πιστεύουν ότι η μέρα είναι πολύ μεγαλύτερη ,η ότι οι εποχές δεν αλλάζουν έτσι ώστε να αυξήσουν την παραγωγή τους!!

Το ίδιο κάνουμε και στα έντομα και σε οτιδήποτε ακολουθεί βιορυθμούς και μας παράγει κάτι,επεμβαίνουμε στην πραγματικότητα τους ώστε να μας δώσουν τον “Καρπό” τους!!

Αν λοιπόν θα πρέπει να δούμε τα πράγματα με την φιλοσοφία ότι μια ανώτερη από εμάς δύναμη ελέγχει τον πλανήτη θα πρέπει να ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ποια είναι η παραγωγή μας ?

Τι προσφέρουμε εμείς σε αυτήν την ανώτερη δύναμη και θέλει να αλλάζει την πραγματικότητα μας ?

Προφανώς υπάρχει κάτι που έχουν οι άνθρωποι ,κάτι που ακόμα δεν έχουμε ανακαλύψει που δημιουργεί η προσκαλεί κάτι στο οποίο οι επικυρίαρχοι κερδίζουν!

Από κοινωνικής πλευράς θα μπορούσαμε να πούμε ότι όσο οι άνθρωποι βρίσκονται κάτω από τα δόγματα τις κοινωνίας, αρα και μέσα στο κοπάδι, τόσο εξυπηρετούνται οι ήδη προύχοντες!

Είναι λογικό η υπάρχουσα εξουσία να θέλει να χρησιμοποιήσει τα πάντα ώστε η “πραγματικότητα” και συνεπώς η πίστη σου να είναι συμφέρουσα προς αυτούς!

Αν έχουν ανακαλύψει ότι όσο νιώθεις ανασφαλής και φοβισμένος τόσο επιλέγεις να δεχθείς παθητικά ως λύση ότι σου πλασάρουν τα παπαγαλάκια τους τότε είναι σίγουρο ότι θα επενδύσουν τα πάντα για να ελέγχουν τον φόβο σου!

Κοίτα αν είναι έτσι τα πράγματα μέχρι εδώ τότε θα πω ΩΡΑΙΑ αυτό αντιμετωπίζετε με πολλούς τρόπους ,αυτό νικιέται δηλαδή!!

Είναι μια ασθένεια ιάσιμη το να σε έχουν κάνει και να σε θεωρούν απλά “καταναλωτή” ,απλά ένα ακόμα νούμερο σε λογιστικά φύλλα! Αν αυτό είναι γιατρεύεται ,μπορεί να μας πάρει χρόνια αλλά γιατρεύεται!

Η μη αναστρέψιμη κατάσταση είναι όταν έχεις γίνει “καταναλωτής” στα υλικά ..αλλά και καταναλωτής στα πνευματικά σου επίπεδα!!

Όπως και να έχει πάντως μέχρι στιγμής ελπίζω να κατανοεις τον λόγο που αυτό που πιστεύεις είναι και το έπαθλο τους,ο στόχος τους.

Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο μεγαλύτερος πόλεμος είναι κατά αρχάς νοητικός , μιας και οτιδήποτε υπάρχει γύρω μας από μια καρέκλα έως ενα δορυφόρο πριν τα υλοποιήσουμε στην πραγματικότητα μας ήταν μια απλή σκέψη με αρκετή δόση πίστης για την δημιουργία τους!

Τι γίνεται όμως αν η παραγωγή μας δεν έχει να κάνει μόνο με τα υλικά ? η με τα κοινωνικά απλά -ιάσιμα θέματα?

Αν αναρωτηθεις λιγάκι παραπάνω θα δεις ότι αυτή την στιγμή τον παγκόσμιο πλούτο τον ελέγχουν 100 οικογένειες και μάλιστα κάποιες από αυτές μπορούν και τυπώνουν το απόλυτο δόλωμα , το χρήμα!

Φαντάσου μόνο κάτι για να αντιληφθείς την δύναμη τους , εσύ για το χρήμα ξοδεύεις χρόνο ,αυτοί για το χρήμα ξοδεύουν ένα λευκό χαρτί και λίγο μελάνι!!!!

Η δική σου έννοια αξίας για το χρήμα είναι παρασαγγας διαφορετική με την έννοια αξία σε χρήμα που έχουν οι επικυρίαρχοι,για να μην σε κουράσω σε οικονομικές φιλοσοφίες απλά σου λέω ότι αυτοί που διοικούν τον κόσμο δεν έχουν πια ανάγκη τα χρήματα !! Οπότε θέλουν τα φτιάχνουν,οποτε θέλουν κάνουν πολέμους ,όποτε θέλουν φέρνουν αρρώστιες ,όποτε θέλουν πουλάνε ναρκωτικά κοκ κοκ κοκ! Για αυτο αν θες μπορούν και έχουν και το ρητό Τάξη μέσα στο Χάος ….Μιας και οι ίδιοι έχουν στεφθεί μικροί Θεοί στον δικό μας ανθρώπινο μικρόκοσμο!

Πάμε τώρα ξανά να ξετυλιξουμε το παζλ, αν όντος είναι άνθρωποι και έχουν τα πάντα τότε το μόνο που τους λείπει είναι η Αθανασία! Τι άλλο θα μπορούσε να αναζητήσει ένας ΘΝΗΤΟΣ ΘΕΟΣ?

Είναι λογικό άνθρωποι που έχουν λύσει τα προς το ζην και οποιαδήποτε άλλη υλική ανασφάλεια να καταπιαστούν με Ιδέες η με αντιλήψεις η με δόγματα λίγο πιο ανώτερα από τα δικά μας! Θέλεις ο πλούτος τους που τους το επιτρέπει ,θέλεις ο χρόνος ο απόλυτος που έχουν,θέλεις η δύναμη τους που τους καθιστά ικανούς να ανακαλύψουν μυστικά που εγώ και εσύ θα ήμασταν ανίκανοι να βρούμε ? Το σίγουρο είναι με λίγα λόγια ότι ο rothchilnd δεν ασχολείται αν έχει να πληρώσει το νοίκι !

Μπορεί να έχει κάποια πλάνα για να έχει πάντα τον Ροκφέλερ από κάτω άλλα και αυτά δεν θα του φάνε την ημέρα ,έχει άλλους να ασχολούνται με αυτά! Τι θα μπορούσε λοιπόν να κάνει ένας ΘΝΗΤΟΣ ΘΕΟΣ πέραν του να αναζητήσει την αθανασία του ? Πέραν του να ενωθεί με τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ η πέραν του να δημιουργήσει ένα ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΘΕΟΣ?

Χιλιάδες χρόνια τώρα αυτός ο πλανήτης έχει φιλοξενήσει διαφόρους πολιτισμούς που χάθηκαν μέσα στην πραγματική ιστορία του! Μυστικές οργανώσεις ,παλιά ιερατεία ,σέκτες ανα τον κόσμο είναι γνωστό ότι κρατούν την αρχαία γνώση μυστική και την εκμεταλλεύονται ανάλογα με τους σκοπούς τους ! Πολλές από αυτές τις μυστικές δοξασίες μιλούν για απίστευτα πράγματα ,όπως για την κατοίκηση του πλανήτη και από άλλα όντα εκτός των ανθρώπων, για την επαφή των ανθρώπων με αλλοδιαστατικες οντότητες και πολλά άλλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που είμαι σίγουρος λίγο πολύ ότι έχεις ακούσει.

Το αναφέρω αυτό ώστε να οδηγήσω την σκέψη μας στην διαδικασία που ο ΘΝΗΤΟΣ ΘΕΟΣ έπαιξε με λάθος συμπαίκτες !!

Την στιγμή δηλαδή που ένας εγωιστής σκατοψυχος τραπεζίτης και φύσει απατεώνας άφησε το δικό του πεδίο και θέλησε να κάνει μπάλα σε ένα διαφορετικής ενέργειας πεδίο και κει συνάντησε τον ΜΠΟΖΟ!

Μην γελάς ,προσπάθησε να καταλάβεις… σκέψου πόσο εύκολο μπορεί να είναι ,άνθρωποι με ιδιαίτερες ικανότητες να πέσουν σε απίστευτες περιπέτειες ασχολούμενοι με κάτι που δεν γνωρίζουν!!

Όλα αυτά βέβαια τα σκεφτόμαστε λίγο σαν αστεία ,λίγο γραφικά ,λίγο σαν παραμύθι! Από την άλλη όλοι έχουμε και μια ιστορία μεταφυσική που έγινε κάποτε σε γνωστό μας η σε εμάς να διηγηθούμε!!

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολλά δισεκατομμύρια πράγματα που δεν γνωρίζουμε παρα από όσα γνωρίζουμε.Για το σύμπαν μας ξέρουμε κάποια πολύ λίγα ποσοστά ,για το μυαλό μας λιγότερα,για την θάλασσα λίγα , για τον χρόνο ακόμα λιγότερα κοκ.

Αρα θα πρέπει να είμαστε πολύ εγκρατείς όταν θέλουμε να πούμε για κάτι αν είναι αληθινό η όχι ,αν υπάρχει η όχι!!

Πάμε πάλι στην στιγμή που ο ΜΠΟΖΟ εμφανίζεται στον σκατοψυχο !! ..Και του τάζει λαγούς με πετραχήλια ώστε να τον κυρίευση είτε για να του χαρίσει την αθανασία είτε να του κάνει κονε με το αρχηγοπουλο τον ΒΑΑΛ!..ΝΑΙ αυτόν που παίζει μπάλα στο δικό μας πεδίο … τον προπονητή!

Τι γίνεται τότε ? Η καλύτερα να ρωτήσουμε πόσο μας επηρεάζει σαν ανθρώπινη ιστορία η πρώτη εμφάνιση του ΜΠΟΖΟ .και το κονε με τον “Αρχιτέκτονα”?

Πάρε μια απάντηση από το ΠΕΔΙΟ….

Ότι ξεκίνησε με τους μετεωρίτες δεν τέλειωσε απλά ήταν η πρόβα τζενεράλε για αυτό που έρχεται !!

Ο φόβος σου και η αποδοχή σου είναι το μέσο να έρθει στην υλοποίηση ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΣ …

Η σφραγίδες σπάνε από τους ανθρώπους ,οι άγγελοι απλά τις κρατούν μέσα στο χρόνο σαν φύλακες

Ο άνθρωπος όπως μπορεί να υλοποίηση με τον φόβο συγκεκριμένη πύλη και έλευση μπορεί και με την ανδρεία -θυσία -ηρωισμό να κάνει άλλες θεότητες να υλοποιηθούν!

Μπορεί με την ανιδιοτέλεια να ξυπνήσει ενέργειες εν υπνώσει που βρίσκονται στη γη!

Μπορεί με την καθαρή ματιά του και την πίστη του να δημιουργήσει την υπερβατική ΣΥΓΚΥΡΙΑ και να μετακινήσει ένα ΒΟΥΝΟ!

Μπορεί να ΓΡΑΨΕΙ στο ΠΕΔΙΟ μια ολόκληρη νέα εντολή ,μπορεί να είναι ΔΙΠΛΟΣ μέσα στην τοποθεσία και πολλαπλός μέσα στο χρόνο!

Οι ιδιότητες μας είναι αυτές που τους φοβίζουν , ο συντονισμός μας και η ένωση μας με συναίσθημα σε ένα στόχο είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΖΟ!!!!!

STRANGER…Βρέχει φωτιά στην στράτα μου…

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (30)

 1. Πολύ σκέφτεσαι..οι σκέψεις σκεπάζουν..νιώσε..με λογισμούς νικιέται..

 2. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟ ΜΑ ΜΠΟ ΖΩ + Α

 3. >Ο Μ Α G O< S+M Ω POZO H OZ Η ΖΟΝ H GHS EINAI TO STADI OΠ RΟ TOOL ΚΟ COS G

 4. ΦΙΛΕ ΜΟΥ,Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝ (ΟΙ 100 ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΟΖΟ ΕΤΑΞΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΙΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ , ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Ο "ΜΠΟΖΟ" .
  ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ.
  ΠΩΣ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ;
  Η ΔΥΜΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ. ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΛΙΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ. ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΧΤΑΣ.

 5. Γιατι δεν προσαπθειτε να επικοινωνησετε μαζι μου για να μου δωσετε την οποια συμβουλη θελεται? Το εμαιλ υπαρχει εδω ,δεν θα ηταν καλυτερο να μιλουσαμε απο το να κρυβομαστε πισω απο σχολια? Εγω ειμαι διαθεσιμος να ακουσω τα παντα και να μιλησω μαζι σας .Απο την αλλη ιδιως ο φιλος με την "διαστρεβλωμενη" γλωσσα ειναι λιγο κουραστικος οταν χρειαζεται να εγκρινω σχολια η οχι..και μιας και δειχνεις οτι τα σχολια ειναι ειδικα για να καατνοησω εγω καταλαβαινω τωρα οτι καλως κανω και δεν τα εγκρινω! Ειμαι εδω για οποιαδηποτε συνομιλια ,αναζητηση ,απορια,η συμβουλη εχετε σας ευχαριστω!

 6. @stranger
  ο σκατοψυχος ειχε λαθος συναντηση και δεν το καταλαβε?
  το αποτελεσμα των επαφων του εδω το ειδαμε ως 'μετεωριτες' που κυριως επεσαν στην Ρωσία?
  κονε με τον βααλ ηθελε ο μποζο ή ο σκατοφλωρος?
  εως τωρα οι σκατοψυχοι δεν ειχαν ξανακανει επαφη με ΠΑΛΑΙΟΥς -ΒΑΑΛ-ΤΡΟΒΟΛΟΥς-ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕς???ΜΟΝΟΙ ΤΟΥς ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΑ??????????????

 7. H MEGALYTERH ΜΑ ΑRΧΑΙΟΤΕΡΗ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΣΤΗ Ν ΑΣ ΤΟΡΙ ΑPU FENETE APISTEYTH MA EIN ALHUINH

 8. μιλας με γριφους δασκαλε!!! τι θεση εχει ο Ιησους στη ζωη σου; Ποιο ειναι το πιστευω σου;Ποιο ειναι το mail σου;

 9. NOMOS THS EΛΣΞΣ Η ΕΛΞΗ CA F=G MAZA ΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ G=6.67 TI UELUN NA ELJUN

 10. EINSTAI OLOI DEMENOI ME MIA ALYSIDA STO HP TEN EKE KAI DEN EINAI TOSOAPLO

 11. E XE YPOCH SU OTI TA SXOLIA PRIN APO SENA PANE ALU KA

 12. Βρε δε πατε στο διαολο με τα greenglish!!!
  Μεχρι τωρα περιγραφεις μια λιγο πολυ γνωστη ιστορια..θα καταληξουμε καπου?

 13. ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΩ. ΟΣΟ ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ.

 14. TO SVMATIDIO TU THEU LENE MA TI ILITHIOI XA XA XA XA HI G

 15. http://en.wikipedia.org/wiki/It_(1990_film) Δεν το αναλύεις σωστά όμως. Ο κθούλου και το Cern τι σχεση έχει?

 16. με ενδιαφερει η γνωμη σου σχετικα με μια φωτο που εχω..και εχω στειλει και στο κατ.νεα. τραβηγμενη απο τον λοφο του Φιλοπαπου η" Μουσων το 2011 με 2012. καποιο εμαιλ?

 17. Γνωσεσθαι την αληθεια και η αληθεια ελευθερωσει υμας.

 18. εχουν ερθει σε επαφη με τους λεγομενους "archons" οι οποιοι τρεφονται με ολα τα αρνητικα συναισθηματα μας, κατα την γνωμη μου ειναι οι λεγομενες πλουτονικες δυναμεις… θελουν το μαντρι σφιχτα κλειστο εχουν κατακλεψει ολα τα Ελληνικα εργα τα εχουν σφαιτεριστει και τωρα θελουν να σβησουν την Ελλαδα απο το ματριξ τους, οι μετεοριτες δεν ειναι το φιναλε, ακουστε τι λεει η βοηθος του φον μπραουν Dr. Carol Rosin, τα λεει ολα απο το 2001

 19. AKRIDOS KA OLH Η ΚΗ ΑΟL KH YΔRIDIO TΟΥ C ΑΛΙΟ Υ ΚΗ ΠΑΡ + ? ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ?

 20. AME FΗΜΕΣ CA PRIN KAI META DIEDVAN ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΗ ΚΑΙ ΤΣΙ ΜΠΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΜΕ J ΑΠΟΤΕΛΕΣ ΜΑΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΠΑΤΑΣ ΤΗ ΠΕNDE ALFA TI EINAI CAVAC ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ . . . .ΗΠΕΡ ΙΕRG IA GREI SKOT…PVS LEITURGEI ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ Ε ΣΕ ΤΡΩΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ Α Α ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΥ ΤΖΑW L A L Y S I DA

 21. ΤΟ ΜΠΟΖΟ ΝΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΕΡΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΝΕΤς ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΑΔΡΑΝΟΥΣ ΥΛΗΣ- ΑΝΔΟΝΙΩΝ-ΚΟΥΑΡΚ ΓΛΟΥΟΝΙΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΝΤΕ-ΧΡΕΩΝΟΝΤΕ ΧΡΩΜΑ(ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΥΛΗ,ΤΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ? )ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ R G B KAI -R-G-B H ME KOKKINO PRASINO ΜΠΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΤΖΕΝΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΠΑΛΕ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΩΜΑΤΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΟΖΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΩΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΨ ΚVΑ ΝΤΑ

 22. Υπαρχουν αρνητικοι και θετικοι και εμεις ειμαστε η τροφη τους. Και για τους καλους και για τους κακους…ειμαστε τροφη!

 23. 5 12 DEN ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ F A C H

 24. Λάθος. Μόνο το αίμα μπορεί να σταματήσει τον ΜΠΟΖΟ. Αίμα ανώτερο από κάθε άλλο αίμα, διότι στο αίμα είναι η ψυχή. Αν πας με την ψυχή θα ηττηθείς (αν δεν έχεις ήδη) διότι το πνεύμα είναι πιο δυνατό από κάθε ψυχή, θα βρεθείς μαριονέτα του χωρίς να το καταλάβεις. Το πεδίο του (ή του αφεντικού) ποτέ δεν είναι χειραγωγίσιμο από άνθρωπο. Οπότε δεν υπάρχουν ιδιότητές μας που να τον ανησυχούν. Follow the blood carrying the glory.
  stivenbabolo

 25. "Οι σφραγίδες σπάνε από τους ανθρώπους ,οι άγγελοι απλά τις κρατούν μέσα στο χρόνο σαν φύλακες"…

  Σωστό!

 26. Καλησπερα stranger…Aυτο ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ.ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΡΞΕΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ…ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ…Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ…ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑ…ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ…ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΘΕΛΟΥΝ ΩΣ ΑΕΡΙΟ-ΣΥΝΝΕΦΟ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΤΙ…ΑΥΤΗ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΛΕΝΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ-ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ''ΣΚΑΛΙΣΜΑ''ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΥΠΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ…ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ…ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ(ΑΝΤΙΣΥΜΠΑΝ;)ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΕΥΦΥΙΑΣ…ΑΠΟ ΣΥΝΕΥΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΥ ΦΡΕΝΤ ΧΟΙΛ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ 1971 ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΟΝΤΩΝ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΝΩ ΜΑΣ…ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ Κ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟ ''ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ''

  Η ΦΥΛΑΚΗ ΜΟΥ.

  ταιριαζει εδω

 27. Eιναι αληθεια οτι με το cern προσπαθησαν να φερουν?στην διασταση μας αλλοδιαστασιακα οντα?

 28. Eχετε email να επικοινωνουμε κ απο εκει?

 29. Πολλοί θα σε διαβάσουν εδώ, λίγοι (φοβάμαι) θα σε καταλάβουν. Σε κάθε περίπτωση και στο βαθμό που μπήκα αρκετά στη συχνότητα που εξέπεμψες ωστε να μπορώ να πω πως κάτι τις κατάλαβα, βρήκα αυτό το ανάρτημά σου εξαιρετικό και το ανέβασα στο σάιτ μου. Σε ευχαριστώ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*