Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:37 - 08/04/2012

Θεωρίες… βασιλικής συνωμοσίας!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Η Βασιλομήτωρ είναι νόθο παιδί, η βασίλισσα Ελισάβετ βρυκόλακας, ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Wallis Simpson άνδρας… κι άλλες πολλές ιστορίες κυκλοφορούν ανά τους αιώνες σχετικά με τον Οίκο των Windsor. Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες θεωρίες… συνωμοσίας:


Η Βασιλομήτωρ ήταν νόθο παιδίΣύμφωνα με τη θεωρία της συγγραφέως Lady Colin Campbell, μία Γαλλίδα μαγείρισσα έφερε στη ζωή τη Βασιλομήτορα καθώς η οικογένεια αντιμετώπιζε πρόβλημα γονιμότητας. Ιστορικοί και ο κύκλος των Ανακτόρων αποκάλεσαν το βιβλίο ως ανοησία, ενώ ο ισχυρισμός αναστάτωσε ιδιαίτερα τη βασίλισσα Ελισάβετ στη δέκατη επέτειο από τον θάνατο της μητέρας της.

Ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειαςΟ πρίγκιπας Albert Victor, αποκαλούμενος ως Eddy, δεύτερος στη διαδοχή στον βρετανικό θρόνο, εγγονός της βασίλισσας Βικτωρίας, δεν ήταν και πολύ δημοφιλής. Λεγόταν ότι ήταν bisexual, συναναστρεφόταν με ιερόδουλες και λέγεται ότι είχε σχέση με μία ρωμαιοκαθολική πόρνη η οποία έφερε στον κόσμο το παιδί τους. Όταν ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης άρχισε τη δράση του στο Λονδίνο το 1888, ο πρίγκιπας ήταν ένας από τους υπόπτους, αλλά το 1970 οι φήμες εξαπλώθηκαν. Ο δρ. Thomas Stowell βρήκε έγγραφα του θεράποντος ιατρού της βασίλισσας Βικτωρίας, ο οποίος περιέθαλπε τον πρίγκιπα Eddy για σύφιλη. Ο Stowell πίστευε ότι ο δολοφόνος – ποτέ δεν ταυτοποιήθηκε ως ο πρίγκιπας – τρελάθηκε κι εκδικήθηκε τις γυναίκες για την αρρώστια του. Τα αρχεία υποδεικνύουν ότι ο πρίγκιπας ήταν απών για τους τρεις φόνους…

Το παιδί του έρωτα της πριγκίπισσας ΜαργαρίταςΣτο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σύρει την κυβέρνηση ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι ο παράνομος γιος της πριγκίπισσας Μαργαρίτας με τον Peter Townsend. Ο λογιστής Robert Brown, 56 χρονών, επιθυμεί να δει τη διαθήκη της πριγκίπισσας και της βασιλομήτορος, θεωρώντας ότι θα αποδείξει έτσι ότι ο ίδιος είναι δωδέκατος στη σειρά για τον θρόνο. Όπως ισχυρίζεται η πριγκίπισσα αναγκάστηκε να τον παραδώσει αλλά τον επισκεπτόταν όταν ήταν ακόμη μικρός. 

Το βασιλικό τάγμα της σαύρας 

Σύμφωνα με τον αυτοαποκαλούμενο «γιο Του Θεού»,David Icke, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι εξωγήινοι μήκους 12 ποδών και μοιάζουν με σαύρες. Ο πρώην παρουσιαστής αθλητικών ειδήσεων έχει πουλήσει χιλιάδες βιβλία υποστηρίζοντας ότι «η ανθρωπότητα στην ουσία είναι υπό τον έλεγχο εξωγήινων ερπετών που μοιάζουν με δεινόσαυρους και πρέπει να πιουν αίμα για να διατηρήσουν την ανθρώπινη εμφάνισή τους. Ο 59χρονος Icke ισχυρίζεται ότι έχει μαγνητοσκοπήσει μία συνέντευξη με την Christine Fitzgerald, έμπιστη της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana, λέγοντας ότι η Diana της είχε πει πως οι γαλαζοαίματοι δεν πεθαίνουν αλλά μεταμορφώνονται ξαναφτιάχνοντας τη σάρκα τους, περίπου με τον ίδιο τρόπο όπως μία σαύρα ξαναβγάζει ουρά.

Το μωρό της κυρίας BrownΗ ερωτική ιστορία της βασίλισσας Βικτωρίας με τον αξιωματικό των Highland, John Brown, έχει γίνει και σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Φήμες ότι η σχέση τους προχώρησε διαδίδονται τα τελευταία 150 χρόνια. Αλλά τώρα νέοι ισχυρισμοί κυκλοφορούν σύμφωνα με τους οποίους η βασίλισσα παντρεύτηκε τον Brown και απέκτησαν μαζί ένα παιδί. Ο μακαρίτης πλέον ιστορικός σερ Steven Runciman εμπιστεύτηκε σ’ έναν φίλο ότι βρήκε το πιστοποιητικό του γάμου τους ενώ ερεύνησε στα Βασιλικά Αρχεία στο Windsor Castle. Είπε ότι το έδειξε στη βασιλομήτορα η οποία το πήρε από τα χέρια του και το έκαψε. Ο πρίγκιπας Henry της Έσσης, του οποίου η Βικτωρία ήταν προγιαγιά, κάποτε συνάντησε μία γυναίκα, την Jean Brown που του είπε ότι είναι συγγενείς καθώς ήταν η κόρη της βασίλισσας και του John Brown.

Η Wallis Simpson ήταν άνδραςΗ βασίλισσα Mary αναφερόταν σ’ εκείνη λέγοντας «αυτή η γυναίκα», αλλά υπάρχουν κάποιες φήμες ότι η Wallis Simpson ήταν… άνδρας. Ο ίδιος ο βασιλιάς Edward VIII εγκατέλειψε το θρόνο για χάρη της κ ι ενώ θεωρείτο μοιραία γυναίκα, η Simpson είχε τετράγωνο πιγούνι, ανδρικό μπούστο και γωνίες στο πρόσωπο. Ένα βιβλίο υπονοούσε ότι η γυναίκα έπασχε από διαταραχή σεξουαλικής ανάπτυξης. Αν και είχε παντρευτεί ήδη δύο φορές προτού γνωρίσει τον πρίγκιπα, η Αμερικανίδα Wallis είχε ομολογήσει σ’ έναν φίλο ότι δεν είχε κάνει σεξ με κανέναν από τους δύο γιατί δεν ήθελε να την αγγίζει κανείς… κάτω από τη ζώνη.

Η βασίλισσα είναι βαμπίρΟι θεωρίες συνωμοσίας θέλουν τη βασίλισσα Ελισάβετ να φορά μεγάλα καπέλα για να προστατεύεται από τον ήλιο καθώς οι βρυκόλακες δεν αντέχουν το φως της ημέρας. Σύμφωνα με αυτές τις θεωρίες, η βασίλισσα είναι συγγενής του Κόμη Δράκουλα και κάποιοι υπερβολικοί πιστεύουν ότι η βασίλισσα πίνει αίμα. Μάλιστα θεωρούν ότι επιβεβαίωσαν τη θεωρία τους όταν πέρυσι ο πρίγκιπας Κάρολος παραδέχθηκε ότι οι Windsors κατάγονται από τον πολέμαρχο του 15ου αιώνα.

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*