Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:48 - 13/09/2011

ΘΕΟΣ και Fractal, το απόσταγμα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

DSC05495

Αυτή είναι “η Θεωρεία Των Πάντων”.Το εκδηλωμένο Λογισμικό είναι Ταυτόχρονα και η “υλική πραγματικότητα” της ΕΠ και το Πνεύμα-Λογισμικό. Ο Χριστός είναι ενσαρκωμένος, δηλαδή Υλη-ΕΠ και ταυτόχρονα Πνεύμα-Λογισμικό. Ουφ!!! Επιτέλους μου ‘φύγε το υπαρξιακό άγχος! Τώρα όλα κομπλέ!
Ομοιότητες Φορέα και Θεού

1. Οι όποιες μεταβολές dx/dψ, είναι εσωτερικές της Εικονικής Πραγματικότητας(ΕΠ). Ο Φορέας απλά ΕΙΝΑΙ εκεί. Ακόμα και αν ο Φορέας έχει την δική του μεταβολή-κίνηση, αυτή είναι ΑΣΧΕΤΗ με την μεταβολή-κίνηση που τεκταίνεται εντός της ΕΠ. (π.χ. στην προβαλλόμενη ολογραφία-ΕΠ, ο,τι κίνηση και να κάνει το ολόγραμμα, αφήνει παντελώς ανεπηρέαστη την εσωτερική κίνηση της ολογραφίας-ΕΠ.)
© Μythaon Podikopoulos
2. Ο Φορέας. Εντός  αυτού τρέχει το λογισμικό γι’ αυτό είναι “αγαν αφαω”  και επί πλέον δε, είναι ατάραχος από το λογισμικό, δεν κρίνει το λογισμικό, απλά το εκτελεί, όποιο κι αν είναι αυτό και αναλόγως του περιεχομένου του στις γραμμές κώδικα βγάζει και το αντίστοιχο αποτέλεσμα-προβολή.
3. Ο Φορέας τρέχει το λογισμικό ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ – ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ – ΠΡΟΒΑΛΕΙ. Αυτή η προβολή είναι η λεγόμενη ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!
4. Τα 2. και 3. μαζί είναι το “ζητήσετε και θα λάβετε” είναι το “the secret” είναι το “γνώσετε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς” !
5. Ο Φορέας είναι ΤΑΥΤΟΣ για ΟΛΑ τα επίπεδα εικονικών πραγματικοτήτων (ΕΠ μέσα σε ΕΠ μέσα σε ΕΠ μέσα σε ΕΠ και ούτω καθ’ εξής) και αυτό έχει σαν συνέπεια να είμαστε θεοί μέσα στην ΕΠ μας, σε όποιο επίπεδο κι αν βρισκόμαστε!
5. Ανάλυση του 3..Ο υπολογιστής, ένας υπολογιστής από το κοντινό μέλλον, ενιαίος (όλα τα επί μέρους εξαρτήματα του σ’ ένα και μοναδικό ολοκληρωμένο) είναι ο Φορέας. Το λογισμικό εκτελούμενο παράγει από τον  Φορέα την προβολή του περιεχομένου, του κώδικα-λογισμικού. Παράδειγμα: Ο ευφυής χαρακτήρας σ’ ένα videogame δεν μπορεί να περάσει μέσα από έναν τοίχο. Αυτό οφείλεται σε κάποια ρουτίνα κάπου μέσα στον κώδικα της γλώσσας προγραμματισμού στην όποια γράφτηκε το videogame. Στην ΕΠ του videogame αυτό καλείται “νόμος της φύσης”. Δεν αρκεί διόλου να ξέρεις την αντίστοιχα “φυσικός νόμος στην ΕΠ>”= <ρουτίνα κώδικα εκτελούμενη στον φορέα>.
Δυο πράγματα!(κλεμμένο). Πρέπει να έχεις ΠΡΟΣΒΑΣΗ στον Φορέα και γνώση, ποια είναι η γλώσσα προγραμματισμού και των ΕΝΤΟΛΩΝ της. Π.χ. Basic, Delphi, Fortran, C++, Lisp κλπ κλπ. Πρόσβαση στον Φορέα διότι πρέπει να ΕΙΣΑΓΕΙΣ στον Φορέα-Υπολογιστή τον κώδικα που θες να εκτελέσει ο Φορέας-Υπολογιστής.
DSC05499
7. Ένα ακόμη παράδειγμα. Όλοι οι νομοί της κβαντοφυσικής, όπως αρχή απροσδιοριστίας, τα σωματίδια ως υλη-κύματα,  η διάταξη των στιβάδων των ηλεκτρονίων, οι δυνάμεις Βαν ντερ Βααλς κλπ είναι ρουτίνες που εκτελούνται από τον Φορέα. Σ’ έναν υπολογιστή πρέπει κατ’ αρχήν να έχουμε πρόσβαση για να του “ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ” το πρόγραμμα προς εκτέλεση, αλλιώς το πρόγραμμα είναι μια <άυλη ιδέα> που από ΜΟΝΗ της δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ.
Επίσης πρέπει να ΞΕΡΟΥΜΕ κάποια γλώσσα προγραμματισμού και το πρόγραμμα να συνταχθεί με την ΛΟΓΙΚΗ της. Όχι τυχαίες εντολές με τυχαία σύνταξη. “Εν αρχή ην ο Λόγος”. Ποια η γλώσσα προγραμματισμού ώστε να γράφουμε μετατρέποντας, διαγράφοντας, συμπληρώνοντας ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΩΔΙΚΑ.? Ποιος κατόπιν είναι ο Φορέας που θα την εκτελέσει?
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ !!!!!
“Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι”. Το δεύτερο είμαι, το πρώτο ΔΕΝ είμαι ! ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΕΕ ΜΟΥ !!!

ΣΗΜ.
Εξίσωση Νο1:
Θεός=Πατήρ + Υιος + Αγιο Πνευμα
Εξίσωση Νο2.
Θεός = Φορέας + Εκδηλωμένο Λογισμικό(=ΕΠ) + Γλώσσα Προγρ/σμου

Το εκδηλωμένο Λογισμικό είναι Ταυτόχρονα και η “υλική πραγματικότητα” της ΕΠ και το Πνεύμα-Λογισμικό
Ο Χριστός είναι ενσαρκωμένος, δηλαδή Υλη-ΕΠ και ταυτόχρονα Πνεύμα-Λογισμικό
Ουφ!!! Επιτέλους μου ‘φύγε το υπαρξιακό άγχος! Τώρα όλα κομπλέ!
Αυτή είναι “η Θεωρεία Των Πάντων”. Μένει μονάχα το μαθηματικό μέρος.
Ζητείται μαθηματικός. Απαραίτητη προϋπόθεση, να είναι ΛΟΞΟΣ!!!

DSC05516
Νους – Συνείδηση – Ψυχή
Η ανάρτηση αυτή θα αλλάζει διαρκώς. Θα είναι μη δομημένο μερικό σύνολο για πάντα!
Πρώτη στάση, επίσκεψη ονομάτων. Ετυμολογία-Σημασία.
Αλιεύματα από τον ωκεανό του διαδικτύου και τις λίμνες των βιβλίων. Μόνον σε ο,τι προηγείται το “~Μυθαωνος” είναι δικό μου.

Νους
1) Νους εκ του νοός. Η ετυμολογία της λέξεως θεωρείται “σκοτεινή” κατά τους λεξικογράφους. Πολλές υποθέσεις μπορούν να γίνουν και μία από αυτές (που άπτεται στο θέμα μας και άρα, μπορεί να είναι και σωστή) έχει να κάνει με τη λέξη νέω, που σημαίνει κολυμπώ, μιας και η λέξη νοός σημαίνει “ρεύμα σκέψεων και συναισθημάτων”.
2) Ο νους είναι ο πράκτορας της Αρνητικής Δύναμης στο σώμα και λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ σώματος και ψυχής. Ο νους είναι τόσο λεπτοφυής ώστε να μπορεί να ταυτίζεται με την ψυχή και ταυτόχρονα τόσο αδρός (υλικός) ώστε να μπορεί να προσκολλιέται στο σώμα. Η νοητική ουσία είναι καμωμένη από τη λεπτοφυή ύλη της σάτογκουν (βλ.λ.) και απλώνεται μέσα στο σώμα σαν τον ιστό της αράχνης, έχοντας τις δαγκάνες του βαθιά ριζωμένες στις αισθήσεις, απ’ όπου εργάζεται μέσω των αισθητηρίων οργάνων, ενώ η πηγή του είναι πολύ ψηλά, στο τσιντ ακάς (chid akash), την έδρα του Παγκόσμιου Νου (στο Αιτιατό Επίπεδο). Ανάλογα με το επίπεδο που λειτουργεί διακρίνεται σε αιτιατό, αστρικό και φυσικό νου.
Ο Χαζούρ Μπάμπα Σαουάν Σινγκ αναφέρει σχετικά: «Υπάρχουν τρεις εκδηλώσεις του νου και αντίστοιχα σε αυτές τρία είδη μορφών. Στο Τρικούτι (βλ.λ.), ο νίτζμαν (nij man), ο αιτιατός νους, καλύπτει το πνεύμα. Οι μορφές εκεί είναι πλασμένες από πολύ εκλεπτυσμένη μάγυα (ύλη), τόσο πολύ ώστε η πλειονότητα των αναζητητών έχει αποτύχει να αντιληφθεί το πνεύμα χωριστά από το τη μάγυα και τις μορφές και γι’ αυτό το λόγο θεωρούν ότι το περιβεβλημένο από νου πνεύμα διαπερνά τα πάντα… Πιο χαμηλά, στο Σάχανς Νταλ Κανουάλ (βλ.λ.), οι μορφές του Τρικούτι αποκτούν ένα επιπλέον κάλυμμα νου και μορφής, και τα δυο πιο αδρά από τα ανώτερα.
Η αστρική μορφή σ’ αυτό το επίπεδο κυβερνιέται από τον άντιμαν (andi man), τον αστρικό νου. Σε αυτήν τη ζώνη υπάρχουν κολάσεις και παράδεισοι και αναρίθμητες άλλες περιοχές. Οι ροπές του νου είναι ανυψωτικές και κατευθύνονται προς τα μέσα. Ωστόσο, αυτός ο νους συμπεριφέρεται σαν ένας σοφός εχθρός… Ακόμα πιο κάτω, στην Πίντα, το φυσικό επίπεδο κάτω από τα μάτια, οι αστρικές μορφές αποκτούν άλλο ένα κάλυμμα από αδρή ύλη, με την οποία όλοι είμαστε εξοικειωμένοι. Ο νους που κυβερνάει αυτή τη μορφή ονομάζεται πίντιμαν (pind man), δηλαδή φυσικός νους. Οι ροπές του στρέφονται προς τα έξω και διαχέονται, και είναι πάρα πολύ δύσκολο να τον ελέγ-ξουμε».
3) Η ετυμολογία της λέξης ΝΟΥΣ σημαίνει άλλωστε, νέου έσις, δηλαδή επιθυμία του νέου, του καινούργιου, του άγνωστου. Ο άνθρωπος συνειδητοποιώντας την σημασία του θανάτου και νιώθοντας αυτή την πρόκληση, επιθυμεί να τον νικήσει με κάθε τρόπο.
DSC05497
Συνείδηση
1)Η λέξη συνείδηση προέρχεται από το απαρέμφατο συν-ειδέναι < οίδα = γνωρίζω, (σύν+οιδα) = γνωρίζω καλώς, εξ ιδίας αντιλήψεως, που αποδόθηκε και στα λατινικά, με την ακριβή εννοιολογική της σημασία, ως conscientia, που σημαίνει γνωρίζω πλήρως. Την ίδια λέξη χρησιμοποιεί πρώτος ο Γάλλος φιλόσοφος Ντεκάρτ και λίγο αργότερα ο John Locke (Τζον Λοκ) στα αγγλικά ως Conscience που μεταγενέστερα μεταβάλλεται σε Concience. Από την ίδια ρίζα παράγονται οι λέξεις Sence = αίσθηση, sense = έννοια, αλλά και Science = επιστήμη που στα ελληνικά σημαίνει «προσήλωση του νου», από το αυτοτελές ρήμα επίσταμαι = γνωρίζω εμπείρως.

2)Το σύμπαν είναι δημιουργικό. Και μέσα από την πολυπλοκότητα του, που φτάνει μέχρι το σημείο σχηματισμού ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, προκύπτει ότι αυτό το σύμπαν όπως σημειώνει και ο φυσικός Paul Davies – έχει οργανώσει την ίδια την αυτεπίγνωση του, γεγονός «που αποτελεί ισχυρή ένδειξη ότι «κάτι συμβαίνει». «Η εντύπωση της ύπαρξης σχεδιασμού είναι συντριπτική».
Ίσως γι’ αυτό σήμερα, σημαντικός αριθμός ερευνητών υποστηρίζει ότι η εξέλιξη των ειδών, όπως και η περιπλοκότητα των έμβιων όντων δεν μπορούν να εξηγηθούν, παρά μόνο αν υποτεθεί ότι υπάρχει ένα «ευφυές πρόγραμμα» στη φύση. Ένα ΣΧΕΔΙΟ. Όπου «ευφυές πρόγραμμα» και «σχέδιο», θα πρέπει να θεωρηθούν αναγκαίες, συμβατικές, ανθρωποκεντρικές έννοιες, προκειμένου να διαθέτουμε ένα κοινό γλωσσικό κώδικα στη συζήτησή μας.
Ψυχή: @miastala

“ Όποιος θέλει να γνωρίσει την ανθρώπινη ψυχή, να αποχαιρετήσει τις μελέτες του και να περιπλανηθεί στον κόσμο με ανοικτή καρδιά. Στη φρίκη των φυλακών, στα ψυχιατρικά άσυλα και τα νοσοκομεία, στις σκοτεινές ταβέρνες των προαστίων, στα πορνεία και τα χαρτοπαικτικά καταγώγια, στα κοσμικά σαλόνια, στο χρηματιστήριο, στις σοσιαλιστικές συγκεντρώσεις, στις εκκλησίες, μέσα από την αγάπη και το μίσος, την εμπειρία των παθών κάθε μορφής στο δικό του σώμα, θα δρέψει πλουσιότερες σοδειές γνώσης από αυτές που μπορούν να του προσφέρουν τα βιβλία και θα γνωρίσει πώς να συμπεριφέρεται ως γιατρός στον ασθενή, με αληθινή γνώση της ανθρώπινης ψυχής”.

Καρλ Γκούσταβ Γιουνγκ CW 10.177.

ΠΗΓΗ
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*