Θα συνεχιστεί το έργο του Φράγκου στην Θράκη;

Ο «κόκκινος Πάνος» μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία κίνηση στήριξης και συνέχισης ενός σημαντικότατου έργου του Φράγκου για την διαχείριση πιθανών εσωτερικών πηγών κινδύνου

Ο πρώην Υπουργός Άμυνας, είχε ζητήσει Κέντρο προωθημένης Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων, στην ορεινή Ξάνθη – Αντίδραση στις προκλήσεις του Έγκεμεν Μπαγίς, στην καρδιά των μειονοτικών περιοχών της Θράκης

Δεύτερη «προειδοποιητική» δήλωση μέσα σε 24 ώρες από Τούρκο αξιωματούχο, τον Έγκεμεν Μπαγίς για «καλύτερη μεταχείριση των Τούρκων της Δ. Θράκης» και πλέον είναι σαφές ότι «κάτι ψήνουν». Αλλά λογαριάζουν «χωρίς τον ξενοδόχο».
Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Φ. Φράγκος έχει ετοιμάσει ολόκληρο σχέδιο ψυχολογικής «περίσφιξης» των ελάχιστων εξτρεμιστικών στοιχείων της μειονότητας με την δημιουργία στρατιωτικών κέντρων στις περιοχές που το τουρκικό προξενείο και η ΜΙΤ επιδεικνύουν ιδιαίτερη δραστηριότητα:
Αναβάθμιση του κέντρου προωθημένης εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων στις ορεινές περιοχές της Ξάνθης (Γλαύκη) το οποίο θα λειτουργήσει συμπληρωματικά προς το ανάλογο κέτρο που έχει δημιουργήσει ο ίδιος ο υπουργός την εποχή που ήταν Α/ΓΕΣ στην Νέα Σάντα Ροδόπης, στη «καρδιά» των μειονοτικών περιοχών.
Όπως σημείωνε κάτοικος της περιοχής: «Αυτοί (σ.σ.: οι εξτρεμιστές και οι πράκτορες του προξενείου) μόνο από στρατιωτικές στολές και από στρατό καταλαβαίνουν.
Παίρνουν θάρρος και η πλειοψηφία των μουσουλμάνων που είναι νομοταγείς Έλληνες όταν βλέπουν τον στρατό δίπλα τους».
Όλα αυτά την στιγμή που μετά την Α. Νταβούτογλου που απείλησε ευθέως με «προστασία των Τούρκων τη Δ.Θράκης από την Τουρκία που έχει κάθε δικαίωμα να το πράξει», σήμερα ο Ε. Μπαγίς ζήτησε «Καλύτερη συμπεριφορά του ελληνικού κράτους απέναντι στους «Τούρκους της Ελλάδας» και άμεση ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα»!

Και συμπλήρωσε: «Εμείς δεν θα συμπεριφερθούμε στην ελληνική μειονότητα, όπως φέρονται οι Έλληνες στους Τούρκους της Ελλάδας. Και απορώ γιατί δεν έχει ανεγερθεί ακόμα τζαμί στην Αθήνα».
Αλλά προχώρησε και ακόμα περισσότερο αφού ζήτησε και την ίδρυση θεολογικής ισλαμικής σχολής (!) ως αντιστάθμισμα του ανοίγματος της Σχολής της Χάλκης!
«Είναι σημαντικό να υπάρξουν ταυτόχρονα βήματα καλής θέλησης από τις δύο χώρες», είπε ο Μπαγκίς και συνέχισε λέγοντας ότι όπως η Τουρκία προχωρά στο άνοιγμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, ζητά οι «Τούρκοι της Ελλάδας» να έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύουν τους δικού τους κληρικούς.
«Είναι πολύ σημαντικό η Ελλάδα να ασχοληθεί με τα προβλήματα της τουρκικής μειονότητας στη δυτική Θράκη. Έχουμε όλους τους διαύλους επικοινωνίας ανοικτούς», κατέληξε…
Είναι η δεύτερη πρόκληση μέσα σε 24 ώρες και από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ούτε μιλιά! Φοβούνται ή ακολουθούν την πάγια τακτική της ενοχικής σιωπής;

http://kostasxan.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3994.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *