ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ROSWELL;


Για πρώτη φορά έγγραφο με τα ευρήματα του Roswell στην ιστοσελίδα του FΒl.
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ…;
Ένα σκαναρισμένο έγγραφο που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του FΒl κάνει λόγο για τα ευρήματα από τους πράκτορες της υπηρεσίας που βρέθηκαν μετά το περίφημο ατύχημα στο Roswell.
Το έγγραφο που έχει ημερομηνία 23/3/1950 αναφέρει την έκθεση ενός πράκτορα του ο οποίος μίλησε με ένα αντίστοιχο πράκτορα της Αμερικανικής Αεροπορίας και ο οποίος του….

περιέγραψε τα ευρήματα. Είναι άγνωστο εάν ο πράκτορας του FΒl κατόρθωσε να δει ο ίδιος τα ευρήματα ή όχι. Είναι πάντως η πρώτη φορά που αναφορά για την υπόθεση στο Roswell κάνει την εμφάνισή της σε επίσημο Kυβερνητικό Iστολόγιο των ΗΠΑ, έστω και με τη μορφή σκαναρισμένου από το 1950 εγγράφου.
Το κείμενο της αναφοράς έχει ως εξής:
“Η παρακάτω αναφορά προσκομίστηκε στον S.A. (ειδικό πράκτορα/special Agent) ….. (σβησμένο) από τον ….. (σβησμένο). Ένας ερευνητής από την Αεροπορία ανέφερε πως τρεις αποκαλούμενοι ως ιπτάμενοι δίσκοι ανακαλύφθηκαν στο Νέο Μεξικό. Περιγράφονται ως κυκλικοί στο σχήμα με ανασηκωμένο το κεντρικό τμήμα περίπου 50 πόδια (16 μέτρα) σε διάμετρο. Κάθε ένα από τα αντικείμενα είχε μέσα του τρία σώματα ανθρώπινης φυσιολογίας αλλά μόνο 3 πόδια σε ύψος (1 μέτρο), ντυμένοι με μεταλλικής υφής ενδυμασία με υφή υφάσματος.
Tα ρούχα αυτά έμοιαζαν με τις στολές που χρησιμοποιούν οι δοκιμαστές πιλότοι και πιλότοι αγώνων ταχύτητας. Σύμφωνα με τον κύριο ….. (σβησμένο) πληροφοριοδότη οι δίσκοι ανακαλύφθηκαν στο Νέο Μεξικό, εξαιτίας του γεγονότος πως η κυβέρνηση έχει ένα υψηλής ισχύος ραντάρ εγκατεστημένο στην περιοχή και πιστεύεται πως το ραντάρ παρεμβάλλεται με τους μηχανισμούς του δίσκου.
Καμία άλλη περαιτέρω εκτίμηση δεν έγινε από τον S.A. ….. (σβησμένο) αναφορικά με τα ανωτέρω”.

Όποιοι θυμούνται, το θέμα υποβαθμίστηκε, με το επιχείρημα ότι το «σπιράλ» τηλεφωνικό καλώδιο που φαίνετε


Προτασεις Προιοντων χρησιμων για το Αμεσο Μελλον σου :

Business Card Survival 100% ΔΩΡΕΑΝ!

Είναι το πιο ωραίο εργαλείο επιβίωσης που έχετε δει ποτέ ...Αυτό το έξυπνο εργαλείο είναι ένα ανεκτίμητο μικρό gadget που μπαινει στο πορτοφόλι σας που εξυπηρετεί 11 λειτουργίες. Είναι ένα:1. Ανοιχτήρι2. Άκρη μαχαιριού3. Κατσαβίδι με σχισμές / επίπεδη κεφαλή4. Χάρακας5. Ανοιχτήρι καπακιού6. 4 Θέσεις κλειδί7. Κλειδί Wingnut8. Λεπίδα πριονι9. Οδηγός βοηθητικού δείκτη10. 2 Θέσεις Wrench11. Τρύπα μπρελόκ / κορδόνιΠάρτε ένα σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε για να είστε πάντα προετοιμασμένοι σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να αγοράσετε αυτό το στοιχείο. Ο φορέας αυτού του εργαλείου αποδέχεται κάθε ευθύνη για τη χρήση ή την κακή χρήση του.

ΤΙΜΗ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εμείς που ασχολούμαστε με την έρευνα σχετικά με τα ΑΤΙΑ, είμαστε για κάποιους γραφικοί. Αφού έτσι θέλουν να πιστεύουν για μας, ας το πιστεύουν. Δεν θα τους χαλάσουμε το χατίρι. Όπως ακριβώς λένε και οι Κινέζοι: «Οι λευκοί πιστεύουν ότι κατάγονται από τον πίθηκο, αφού θέλουν να το πιστεύουν, ας το πιστεύουν».
Όλοι ξέρουμε ότι τα ΜΜΕ απευθύνονται στην μάζα, και σε πολύ μεγάλο βαθμό, κατευθύνουν συνειδήσεις. Πρέπει όμως να γίνει κατανοητό από όλους ότι μια πληροφορία δεν αποτελεί θέσφατο, μόνο και μόνο επειδή το είπε η τηλεόραση. Αυτό ίσχυε την εποχή που οι άνθρωποι έλεγαν «το είπε η τηλεόραση» και δεν έμπαιναν στον κόπο να σκεφτούν, ποιός το είπε και προπάντων, γιατί. Δυστυχώς όμως και σήμερα, πολλοί είναι εκείνοι που αβασάνιστα δέχονται ταυτίζονται και συμμερίζονται ότι ακούν, χωρίς προσωπική έρευνα, απλώς ικανοποιούνται με αυτό που άκουσαν, γιατί έτσι τους αρέσει ή γιατί συμφωνεί με τις πεποιθήσεις τους.

Και τώρα στο θέμα. Όλοι ξέρουμε για το γνωστό περιστατικό της συντριβής ΑΤΙΑ στο Ρόσγουελ το 1947. Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά, όπως μεταξύ των συντριμμιών, βρέθηκε κομμάτι με την ελληνική λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Επίσης έχει γραφεί από αδέσμευτο ερευνητή, ότι το πλήρωμα που βρέθηκε και εξετάστηκε, δεν ήταν φυσικά όντα, αλλά βιορομπότ. Όλα αυτά δεν είμαστε σε θέση να πούμε ότι είναι πραγματικά ή όχι. Διότι δεν πιστεύουμε αβασάνιστα, ότι ειπώθηκε, ή ότι γράφτηκε κάπου. Ασχέτως αν μας αρέσει κάτι ή όχι, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιφυλακτικότητα και η κριτική σκέψη.

Και τώρα στο ζουμί. Το περιστατικό του Ρόσγουελ, μετά την προβολή του, [η οποία έγινε τα τελευταία χρόνια, από εσκεμμένη ενέργεια, η από διαρροή, δεν ξέρω, θα σας γελάσω] σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσω δελτίων ειδήσεων από τηλεοράσεως, διαψεύστηκε. Και το μοναδικό επιχείρημα που ακυρώνει την γνησιότητα του βίντεο, είναι το καλώδιο σπιράλ του τηλεφώνου που φαίνετε στον τοίχο. Διότι όπως είπαν, τέτοιο καλώδιο στα τηλέφωνα, δεν υπήρχε το 1947. Μάλιστα γράφτηκε: «Πώς εξηγούν οι ουφολάτρες το γεγονός ότι στην φωτογραφία του υποτιθέμενου εξωγήινου, υπάρχει τηλεφωνικό καλώδιο τύπου σπιράλ το οποίο χρησιμοποιήθηκε αρκετά χρόνια αργότερα από το 1947, που ¨γυρίστηκε¨ το βίντεο; Μήπως αυτή είναι τελικά η πρώτη απόδειξη της μεγάλης απάτης και όχι η πρώτη απόδειξη της ύπαρξης εξωγήινης ζωής;» Οι πρώτες πληροφορίες για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, υπάρχουν στην αρχαιοελληνική γραμματεία αλλά δεν είναι του παρόντος. Επειδή προσωπικά δεν έχω μνήμη που διαρκεί όσο το δελτίο των 8:00, θα σας πω πως, νυν βουλευτής και πρώην δημοσιογράφος, όταν εξασκούσε την δημοσιογραφία, είχε φτιάξει ένα αξιόλογο ντοκιμαντέρ αφιέρωμα για το Έπος του 1940, στο οποίο υπήρχαν πλάνα από το πολεμικό μουσείο. Και εκεί ω!!! του θαύματος είδα μια τηλεφωνική συσκευή που χρησιμοποιούσαν οι ήρωες του αλβανικού μετώπου, με σπιράλ καλώδιο.

Δεν μπόρεσα να ξαναβρώ πουθενά το ντοκιμαντέρ, και αποφάσισα να επισκεφτώ το πολεμικό μουσείο, με σκοπό να φωτογραφήσω την συσκευή. Αλλά η τεχνολογία με έβγαλε από τον κόπο. Βρήκα κάτι παρόμοιο και επίσης πειστικό στο διαδίκτυο. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δεν εξετάζουμε αν το περιστατικό του Ρόσγουελ είναι ψευδές ή αληθινό. Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε. Λέμε ότι το επιχείρημα που το διαψεύδει, μάλλον δεν ευσταθεί, σύμφωνα με το παρακάτω εύρημα.
Αφού κάνετε την επίσκεψη σας εδώ http://www.northwesthistoryexpress.com/timeline/transportation1940.php στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει ένα πλαίσιο που γράφει More Information & Primary Sources εκεί επιλέξτε Metal Dial Telephone 1940 για να απολαύσετε την τηλεφωνική συσκευή του 1940 με ΣΠΙΡΑΛ καλώδιο. Τα συμπεράσματα ανήκουν στον αναγνώστη.http://enneaetifotos.blogspot.com/2011/04/roswell.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...