Θα μας δώσουν τα λεφτά πριν η μετά το κούρεμα;

To ερώτημα είναι καίριο . Θα δεσμευτούν για όλα τα λεφτά ή θα δώσουν μόνο τα 14,5 δισεκατομμύρια ευρώ για τα ομόλογα που λήγουν στις 14 Μαρτίου; Αν μας δώσουν 14,5 δισεκατομμύρια για να ξεπληρώσουμε 14,5 δισεκατομμύρια, θα έχουν χάσει 10 δισεκατομμύρια. Τους έχετε για τόσο ηλίθιους;
Ο Ασμουσεν μας δουλεύει κιόλας υποστηρίζοντας σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στους γερμανικούς Financial Times ότι «Οι Έλληνες πρέπει να δουν ότι το πρόγραμμα είναι για δικό τους συμφέρον και δεν τους επιβάλλεται από έξω. 

Διαφορετικά, δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα» «Δεν μπορούμε να υφαρπάξουμε τη δικαιοδοσία των δημοσιονομικών που έχουν τα εθνικά κοινοβούλια κάθε χώρας. Όμως μπορούμε ασφαλώς να συνδέσουμε τη βοήθεια με προϋποθέσεις διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την εφαρμογή τους. Όπως έχουμε διαπιστώσει προσφάτως στην περίπτωση της Ελλάδας θα πρέπει να υπάρχει αυστηρός έλεγχος αυτών των προϋποθέσεων» «Θα αποδεχόμουν την ύπαρξη ενός ειδικού λογαριασμού,το ζήτημα αυτό θα συζητηθεί στη σύνοδο και βρίσκεται ήδη υπό επεξεργασία σε τεχνικό επίπεδο»

Η πραγματικότητα είναι ότι έκλεισε το ξεπούλημα. Οι προδότες δέχθηκαν τον “κλειστό” (escrow) λογαριασμό όπου θα κατατίθενται τα κρατικά έσοδα, για αποπληρωμή των τόκων των δανειστών.
Δέχθηκε η κατοχική συγκυβέρνηση τον “κλειστό λογαριασμό” που απαιτούσαν μετ’ επιτάσεως οι γερμανοί (escrow account – SCREW GREECE -Account). Ο Σαμαράς είχε πει ότι “έχει πρόβλημα με αυτό, διότι πρόκειται για επιβολή έμμεσης εποπτείας. Σωπα ρε μεγάλε πατριώτη. Οορισμός του escrow account από το zerohedge, σε ελεύθερη απόδοση:
“…In one year this headline will be appearing in all insolvent countries (pretty much all of them), who will have PLEGDED all of their sovereign assets as cash collateral, promptly used up by creditors to pay their interest payments using “escrow accounts” which make the debtor nation merely a fund flow intermediary with a seasonally unadjusted beggar-to-population ratio of 100%”…
“σε ένα χρόνο από τώρα η είδηση αυτή θα αφορά όλες τις πτωχευμένες χώρες που θα έχουν ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΕΙ όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι εγγυήσεων -cash collaterals, οι οποίες θα χρησιμοποιούνται αμέσως από τους δανειστές τους για την πληρωμή των τόκων ΤΟΥΣ μέσω “μεσεγγυητικών λογαριασμών”, οι οποίοι μετατρέπουν το ΕΘΝΟΣ-ΧΡΕΩΣΤΗ σε ΤΑΜΕΙΟ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗΣ ΡΟΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ προς το ΔΑΝΕΙΣΤΗ, με αναλογία ΕΠΑΙΤΩΝ προς ΠΛΗΘΥΣΜΟ 100%”
Όλος ο πλανήτης έχει αντιληφθεί ότι οι Επικυρίαρχοι θέλουν το οικόπεδο Ελλάδα, χωρίς τους κατοίκους του!
Αυτό είναι το φανερό νόημα του Μνημονίου ΙΙ.
Κανείς δεν σχολιάζει τις αποκαλυπτικές για τα σχέδια τους δηλώσεις Μέρκελ – Σόϊμπλε ;
Σόιμπλε: Γιατί όχι; Oι Έλληνες μπορούν να λαμβάνουν μισθούς Λεττονίας….
Μερκελ : Οι Έλληνες έχουν την ευκαιρία να μεταναστεύουν πότε στην μια και πότε στην άλλη ευρωπαϊκή χώρα και να απολαμβάνουν ακόμα και …..ιατρική περίθαλψη. Ποιο είναι το πρόβλημα; Για να καταλάβουμε πόσο ¨προοδευτικό¨ και ¨ανθρώπινο¨ είναι το φαινόμενο ( σχέδιο ) της μετανάστευσης μετά το 1990 και ποιου συμφέροντα εξυπηρετούν τα ¨ανοιχτά σύνορα¨ , οι ¨ανοιχτοί ουρανοί” και οι ¨open society” με ” tolerance” ).ixnos

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *